Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

EM-kisat: Englanti - Sveitsi

Rolle
Kirjoittanut:
Rolle
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: La 6.07 klo 21.00
Peli ohi
Sveitsi jatkoon
2.4100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2.4100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Jalkapallon EM-kisojen puolivälierissä Englanti ja Sveitsi kohtaavat toisensa Merkur Spiel-Arenalla, Düsseldorfissa lauantaina kello 19:00.

Englanti pelannut vaatimattomasti odotuksiin nähden

Gareth Southgaten luotsaama Englanti kaatoi neljännesvälierissä vaikeuksien kautta Slovakian 2-1 jatkoilla Veltins Arenalla, Gelsenkirchenissä sunnuntaina.

Alkulohkonsa voittaneet britit ovat onnistuneet ottamaan näissä kisoissa toistaiseksi vain yhden voiton kolmen tasapelin lisäksi varsinaisella peliajalla eikä putoaminen ja ensimmäinen tappiokaan jäänyt kovin kauas slovakkeja vastaan Jude Bellinghamin (Real Madrid) tasoitettua saksipotkusta Marc Guehin (Crystal Palace) esityöstä lisäajan viidennellä minuutilla. Voittomaaliksi lopulta jääneen 2-1 osuman puski briteille Ivan Toneyn (Brentford) syötöstä Harry Kane (Bayern München) lisäajan avausminuutilla. Slovakian maalista vastasi Ivan Schranz (Slavia Praha), jolle osuma oli jo kisojen kolmas. Maaliodottama (xG) kirjattiin 1,41-1,89.

Englannin maalintekovastuun on kantanut yksinomaan kaksikko Bellingham ja Kane, jotka ovat molemmat iskeneet kaksi osumaa neljässä kisapelissä mikä tuskin kantaa brittejä päätyyn asti, ellei taustatukea muilta potentiaalisilta maalareilta kuten 19 osumaa Man Citylle päättyneellä kaudella tulittaneelta Phil Fodenilta ja 16 osumaa Arsenalille latoneella Bukayo Sakalta löydy.

Englannin (4-2-3-1) mahdollinen avausrosteri: Pickford; Walker, Stones, Guehi, Trippier; Mainoo, Rice; Saka, Bellingham, Foden; Kane.

Sveitsi pudotti EM-kultaa puolustaneen Azzurrin, ruokahalu kasvoi syödessä

Murat Yakinin luotsaama Sveitsi pudotti neljännesvälierissä jatkosta EM-kultaa puolustaneen Italian täysin ansaitusti 2-0 Berliinin Olympiastadionilla viime lauantaina.

Bolognan Remo Freuler vastasi Käkikellomaan voittomaalista boksin sisältä Augsburgin Ruben Vargasin syötöstä vasempaan alanurkkaan kuulan lauottuaan 37.minuutilla. Vargas oli itse asialla aivan toisen jakson alussa pallon oikeaan ylänurkkaan Michel Aebischerin (Bologna) syötöstä tulitettuaan. Maaliodottama (xG) kirjattiin 1,02-0,87 sveitsiläisten eduksi.

Alkulohkossaan toiseksi heti Saksan jälkeen tultuaan yhdellä voitolla ja kahdella tasurilla sveitsiläiset näyttivät jo mitä tuleman pitää ja viimeistään Azzurrin kaataminen todisti futismaailmalle Käkikellomaan kuuluvan yhtenä vahvana maana vanhan mantereen eliittiin. Mitä toisaalta muuta voisi olettaakaan, kun Yakinin suojattien avausrosteri on koottu Euroopan kaikkien viiden pääliigan joukkueiden runkopelaajista?

Sveitsin (3-4-3) mahdollinen avausrosteri: Sommer; Schär, Akanji, Rodriguez; Aebischer, Freuler, Xhaka, Rieder; Vargas, Embolo, Ndoye.

Käkikellomaalla kaikki eväät pudottaa Kolme leijonaa jatkosta

Kolmen leijonan miehistö ei ole vakuuttanut näissä kisoissa, vaikka puolivälieriin rimaa hipoen onkin yltänyt. Sveitsi sen sijaan on pelannut odotuksiin nähden erinomaista futista, minkä huipennuksena se pudotti EM-kultaa puolustaneen Azzurrin jatkosta neljännesvälierissä ja Yakinin suojatit voivat hyvinkin päättää Southgaten kuusivuotisen urakan Englannin peräsimessä puolivälierissä. Englannin puolella on käytännössä vain keskinäinen pelihistoria, sillä se on hävinnyt vain kerran 24 kohtaamisessa Käkikellomaata vastaan.

Sveitsi jatkoon
2.4100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2.4100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.4120% talletusbonus 120€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.35100% bonus 500€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.3Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

Koripallo
Kohteen alkamisajankohta: 27.7.2024 klo 12.00
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 21.30
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 20.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Rolle
Kirjoittanut: Rolle
Sports Expert
Penaalin terävin kynä. Bookkereiden viheliäinen painajainen. Pistää kuin paarma kuumana kesäpäivänä kaikkina vuodenaikoina ja rokottaa vedonvälittäjiä, kun sitä vähiten odotetaan. Ulottaa lonkeronsa lajista lajiin ja liigasta toiseen viihtyen siellä, missä haisee jumalainen rahan tuoksu. Lepäämätön ihmiskone futiksessa ja lätkässä. Tienasi ensimmäisen ”miljoonansa” alalta jo viime vuosituhannella. Nykyisin betsaa harrastamisen ilosta saaden henkisen viagransa kyykyttäessään bookkereita ja jakamalla vihjeitä tällä foorumilla.