Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

EM-kisat: Englanti - Slovenia

Anders
Kirjoittanut:
Anders
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Ke 26.06 klo 0.00
Peli ohi
Slovenia +1.5
1.73100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.73100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa

Englanti se on aina vain vaisu

Tanska-matsi vain lisäsi Englannin ahdinkoa EM-kisoissa, vaikka se edelleen johtaa C-lohkoa. Joukkueen ongelmista on taas puhuttu ja kirjoitettu kylliksi, mutta alleviivataan taas joitain oleellisia kohtia.

Englanti teki Tanskaa vastaan avausmaalin 18. minuutilla. Harry Kane oli jälleen kerran taas oikeassa paikassa oikeaan aikaan, ja sai laittaa pallon melkein tyhjään verkkoon. 

Maaliin saakka Englanti oli pelannut kelpo futista. Sitten homma hajosi. Grafiikka näyttää, että seuraavan vartin maalin jälkeen Englannin koko joukkue oli käytännössä oman pään kenttäkolmanneksella. Suosikkina matsiin lähtenyt joukkue tekee avauskassin, ja sen jälkeen vetäytyy passiivisesti kuoreen eikä saa enää otetta matsista, vaan menettää johtonsa ja häviö on lähempänä kuin voitto. Se on kaikille aivan selvää, että tällainen joukkue ei tule menemään pitkälle. Eli Englannin päävalmentajan Gareth Southgaten olisi tehtävä jotain.

Oikeat miehet väärillä paikoilla

Muutamia mahdollisuuksia. Onko Declan Rice kuitenkaan puolustava keskikenttäpelaaja? Se ei nyt ole alkuturnauksen perusteella aivan varmaa. Ja jos ei ole, ja kun ei Trent Alexander-Arnoldkaan ole puolustava keskikenttäpelaaja, niin sitten Englannin koko keskikentän keskusta on täytetty pelaajilla, jotka eivät ole oikealla paikallaan. Ero esimerkiksi Saksan kaksikkoon Kroos ja Andrich on selvä, tai sitten Ranskan keskikenttään, jota Kante mestaroi, on selvä.

Muutenkin Englannin joukkueessa tuntuu olevan oikeita pelaajia, mutta väärillä paikoilla. Phil Foden on laitettu vasemmalle laidalle, ja sieltä hän kyllä saa liikkua keskemmällekin, jossa hänen pitääkin olla, mutta ei homma ole oikein toiminut.

Harry Kane teki viimeksi maalin, mutta muuten hän on ollut aneeminen. Ei liikettä, ei oikein mitään. Ollie Watkins pääsi Tanskaa vastaan lopussa kentälle, ja oli heti Kanea pirteämpi.

Ja vielä koko joukkueesta. Oikeastaan kaikki Englannin pelaajat pelaavat seurajoukkuessa tiukkaa prässipeliä. Miksi sitten nyt maajoukkueessa prässin sijasta valutaan passiivisesti puolustamaan alhaalta? 

Vetomarkkina uskoo vielä Englantiin

Slovenia on pelannut tähän mennessä kaksi tasuria, 1-1 sekä Serbiaa että Tanskaa vastaan. Kumpikin matsi on vielä ollut melko tasainen, edes xG-tilastoissa ei ole mitään mittavampaa eroa. Slovenia on aika lailla pelannut tasollaan.

Tässä matsissa ei ole niinkään paljon kyse siitä, mitä Slovenia saa joukkueesta irti, vaan siitä, että onko Englanti tasollaan vai ei. 

Slovenian joukkue pelannee samalla kokoonpanolla kuin tähänkin asti. Seskolla oli Serbiaa vastaan lihasongelmia, mutta hän lienee pelikunnossa. Veskari Oblak missasi viime treenit jostain syystä ja keskikentän kaksikko Elsnik sekä Cerinkin ovat hieman kolhuilla, mutta eiköhän kolmikko pelaa.

Arvio siitä, mitä Southgate tekee. Trent Alexander-Arnold on täysin väärällä pelipaikalla, ja hän istuu nyt penkillä. Bellingham putoaa alemmaksi Ricen vierelle, Gordon vasemmalle laidalle ja Foden pääsee vapaampaan rooliin. Saka jatkaa oikealla. Kane aloittaa, mutta jos homma ei toimi, niin Watkins tulee peliin mukaan.

Vetomarkkinoilla kertoimet ovat noin 1.35 – 4.70 – 8.50, eikä noilla numeroilla voi Englantia pelata. Mennään siis vastaan. Ei ole hyvä merkki, jos koko paketti pistetään kesken turnauksen pakon edessä uusiksi. Lapulle Slovenia +1.5, kerroin on noin 1.70.

Slovenia +1.5
1.73100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.73100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.73100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.73100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.72100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

Koripallo
Kohteen alkamisajankohta: 27.7.2024 klo 12.00
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 21.30
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Anders
Kirjoittanut: Anders
Sports Expert
Yli 30 vuotta betsaamista, ja siihen mahtuu monta ylä- ja alamäkeä. Ikimuistoisin vetovoitto taitaa olla vuoden 2010 Super Bowl, jossa altavastaana New Orleans Saints voitti yli kolmosen kertoimella Indianapolis Coltsin. Parhaimmat lajit ovat jalkapallo, jenkkifutis ja koripallo.