EM-karsinnat: Islanti - Bosnia

Ma 11.09.2023 | 21:45 | EM-karsinnat | ISLANTI - BOSNIA

Kohde sulkeutuu: 11.09.2023 21:45


Kaksi maajoukkuetta, joilla ei nyt sujuIslanti on voittanut viidestä EM-karsintamatsista vain yhden. Maaliskuussa se voitti pikkuisen Liechtensteinin 7-0. Viime kierroksella sitten toinen pikkumaa, nousussa oleva Luxemburg voitti Islannin 3-1. Islanti on edelleen tulossa lujaa alaspäin siitä, mitä se oli Ranskan EM-kisoissa kesällä 2016.

Islanti oli selvästi Luxemburgia heikompi muutama päivä sitten. Luxemburg vei xG-tilastonkin 2.09 – 0.61. Islannin ainokaisen teki maan futiksen tuleva suurpelaaja, vasta 20-vuotias Lillen keskikentän Hakon Haraldsson. Kovasti Islanti potki ylämäkeen takaa-ajonsa kanssa. Toppari Magnusson oli koko matsin pulassa, ja hän sai toisen keltaisen 73. minuutin kohdalla, kun tilanne oli jo 2-0.

Bosniallakaan ei mene häävisti, ja EM-turnaus uhkaa jäädä väliin. Se on nyt lohkonelonen saldolla 2-0-3. Sekin meni häviämään Luxemburgille aikaisemmin karsinnoissa, ja vielä kotikentällään. Viime matsissa Bosnia otti niukan 2-1 -voiton jumbomaa Liechtensteinista.
Kaikki maalit tehtiin ensimmäisen parin kymmenen minuutin aikana. Heti pari minuuttia matsin alusta Edin Dzeko teki avauskassin, siitä vartin päästä Liechtenstein sai pallon omiin, mutta tästä vain muutama minuutti ja tuli kavennus.

Bosnia pulassa lilliputin kanssa


Bosnia oli hyvin vaisu yhtä Euroopan heikointa maajoukkuetta vastaan. XG-puolellakin se voitti vain 1.57 – 0.11. Merkillinen alamäki Bosnialla menossa, vaikka joukkue on paperilla edelleen kova. Dzeko on 37-vuotiaanakin vielä pelimies, Krunic on AC Milanin luottopelaajia, samaten Kolasinac Atalantan vakiopelaajia ja muukin ryhmä on kunnon pelimiehiä.

Islannin Magnusson on nyt ulosajonsa vuoksi sivussa. Sampsted tulee varmaankin hänen tilalleen. Burnleyn Gudmundsson on keskikentällä, ja varmaan Lillen Haraldssonkin on avauksen miehiä. Islannin vaarallisin pelaaja taitaa olla vielä 16 maju-maalia tehnyt Finnbogasson.
Bosnialla ei ole uusia poissaolohuolia, mutta sen verran vaisusti peli meni, että voisi olla paikallaan ravistella kokoonpanoa. Eiköhän Dzeko ainakin taas ole avauksessa.


Bosnia lähtee matsiin pienenä suosikkina. Kertoimet ovat noin 2.80 – 3.20 – 2.60. Hankala löytää kantaa kummankaan puolesta, kun kumpikin on alamaissa. Matsista odotetaan vähämaalista, ja siihen voisi laittaa vastalauseen. Islannilla oli joskus tiukka puolustus, mutta ei se ole entisellään. Luxemburg laittoi sen taakse vastikään kolme, Slovakia aikaisemmin kaksi. Kyllä tämä matsi menee yli 2.5 maalin ainakin 45 kertaa sadasta, varovaisesti arvioiden.


Kalasta uutuussivusto Posidolta iso talletusbonus!


Siirry Posidon laineille! Uutuussivusto tarjoaa isot bonukset, muun muassa ensitalletuksen tuplaus aina 200€ asti!
Posido: Tuplaa ensitalletuksesi 200€ asti!

Pelivalintamme:

Yli 2.5 maalia @2.4

Zulabet - Lue arvostelu

2.4

Uusi Zulabet tarjoaa 220€ bonuksen sekä 20€ ilmaisvedon!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.4

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

2.4

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

2.39

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.35

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan