EM-karsinnat: Wales - Turkki

Ti 21.11. | klo 21:45 | EM-karsinnat | WALES - TURKKI

Kohde sulkeutuu: 21.11.2023 21:45


Walesilla yhä ohut oljenkorsi kahden parhaan joukkoon! Apuja kuitenkin tarvitaan muualta!


Jerevanin iltapäivässä kovan kolauksen EM-kisahaaveilleen kokenut Wales isännöi jo suoran lopputurnauspaikan lunastanutta Turkkia tiistaina Cardiff City Stadiumilla. Wales lähti marraskuun karsintaikkunaan Kroatian kanssa rinta rinnan ja kun keskinäiset olivat menneet Rob Pagen ryhmän hyväksi, olivat lähtökohdat suorastaan erinomaiset. Nyt Wales tarvitsee apuja ilman panoksia pelaavalta Armenialta toisaalla.Walesin karsinnat alkoivat juuri mainiolla vierastasapelillä Kroatiasta, mutta sitten otettiinkin reippaasti tuloksellista takapakkia, kun Armenia ja Turkki kellistivät Pagen ryhmän kesäkuussa. Kunnolla mukaan taistoon Wales nousi jälleen lokakuussa, kun Kroatia hävisi Cardiffissa lukemin 2-1. Sikäli kun Kroatia nyt hoitaa oman leiviskänsä, etenisi Wales kuitenkin jatkokarsintaan, jossa voi tulla vastaan jopa Suomi.

Pagella ei vaikuttaisi olevan tiistaita silmällä pitäen uusia loukkaantumishuolia. Chris Mepham on kuitenkin korttitilin täyttymisen vuoksi pelikiellossa, joten Tom Lockyer noussee avauskokoonpanoon. Brennan Johnson avasi Armeniaa vastaan penkiltä ja Tottenhamin hyökkääjän voisi kuvitella myös saavan alusta asti mahdollisuuden.Suoranaista kuherruskuukautta uuden päävalmentajansa Vincenzo Montellan alaisuudessa viettävä Turkki on yhtäkkiä löytänyt uskomattoman pelillisen vaihteen, joka siivitti maan suoraan kisapaikkaan. Paikka Saksassa varmistettiin lokakuussa ja marraskuun ensimmäisessä pelissä lämmiteltiin kumoon Saksa harjoitusottelussa. Jokohan vuonna 2024 olisi pitkästä aikaa Turkin vuoro edetä pitkälle arvoturnauksessa?

Sivussa Turkilta on lievää polvivammaa kuntoutteleva Merih Demiral, Yunus Akgün, Arda Güler, Enes Ünal, Cengiz Ünder, Hakan Calhanoglu ja Orkun Kökçü. Penkiltä Saksaa vastaan aloittaneet Kerem Aktürkoglu, Salih Özcan ja Baris Yilmaz saattavat hyvin avata tiistaina Cardiffissa. Maaliin tulee todennäköisesti Ugurcan Çakir.

Molemmissa päissä kolisee!


Lapulle lähtee tiistaille molempien joukkueiden maalintekoa. Turkki vaikuttaisi olevan tällä hetkellä niin mainiossa iskussa, että tavallisesti laadukkaasti organisoitu Wales tuskin koko ottelua on kestämässä. Wales tulee päälle kovalla höngällä ja esimerkiksi erikoistilanteista Pagen ryhmä saattaa aivan hyvin päästä rokottamaan.


Betstron uusille pelaajille 30€ kierrätysvapaa ilmaisveto vain meiltä!


2022 avattu Betstro täräyttää mukavan bonuksen uusille pelaajille kauttamme yksinoikeudella: 30€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Talleta vähintään 30€, niin saat käyttöösi ilmaisen betsin, jonka voit käyttää jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa ja lentopallossa. Tutustu sivustoon arvostelussa tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
Betstro: Nappaa oma ilmaisvetosi! >>


Pelivalintamme:

Molemmat tekevät maalin @1.75

Osuma
Bethard - Lue arvostelu

1.75

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonus Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

1.72

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.72

Lunasta Fastbetiltä 100€ vedonlyöntibonus! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

1.71

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.7

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo