EM-karsinnat: Ruotsi - Itävalta

Ti 12.9. | klo 21:45 | EM-karsinnat | RUOTSI - ITÄVALTA

Kohde sulkeutuu: 12.09.2023 21:45


Ruotsi selkä seinää vasten tiistaina Itävallan isäntänä!


Friends Arenalla Tukholmassa päästään tiistaina todistamaan massiivista EM-karsintapeliä, kun Ruotsi pyrkii vielä nousemaan mukaan taisteluun kisapaikasta Itävallan kustannuksella. Piste-eroa on tällä hetkellä neljä pistettä ja otteluita on pelattu sama määrä, joten voittoa Janne Anderssonin ryhmä ilman muuta kaipailee epätoivoisesti. Belgia on Itävallan kanssa tasapisteissä samalla ottelumäärällä.Ruotsi murskasi viikonloppuna Viron Tallinnassa peräti 0-5, mikä mahdollisesti sai pahimpia joukkueen lukkoja availtua. Lohkon heittopusseja vastaan Anderssonin ryhmä onkin ollut hyvä, mutta nyt vaaditaan jälleen tasonnostoa. Itävaltaa vastaan pelattu vierasottelu oli täysin vastustajan heiniä eikä Blågultille jäänyt pelillisestikään oikein ottelussa mitään sanottavaa.

Pelaajatilanne Anderssonilla ei ole kovin optimaalinen, sillä loukkaantumisia on jonkin verran. Ludwig Augustinsson, Hjalmar Ekdal, Mattias Svanberg ja Kristoffer Olsson jäivät sivuun jo ennen Viro-peliä ja sittemmin myös Anthony Elanga on palannut seurajoukkueensa riveihin kuntoutuspuuhiin. Samuel Gustafson ja Jens Cajuste olivat avauksessa keskikentän keskustassa Viroa vastaan – eiköhän sama kaksikko nähdä kehissä myös tiistaina. Viktor Gyökeres ja Alexander Isak lienee jälleen kärkiparina.Itävallalla ei ollut karsintapeliä viikonloppuna – joukkue pelasi sen sijaan harjoitusottelun Moldovaa vastaan. Tätä peliä ei vedetty läpi tietenkään aivan parhaalla koosteella ja se näkyi myös ottelun 1-1-tuloksessa. Ralf Rangnickin suojatit ovat toistaiseksi vielä tappiotta näissä karsinnoissa, kun Belgialtakin saatiin tasapelipiste raavittua vieraista.

Vierasjoukkueelta on sivussa tiistaina polvivammaa paranteleva Junior Adamu, mutta muuten Rangnickilla on pitkälti paras mahdollinen kokoonpano jalkeilla. Avauskokoonpanoon Moldova-pelissä levänneistä tulevat näillä näkymin ainakin David Alaba, Maximilian Wöber, Stefan Posch, Xaver Schlager, Christoph Baumgartner ja Marko Arnautovic.

Voiko Ruotsi heittää kisapaikalle jo hyvästit?Otetaan lapulle tiistain koitokseen Itävaltaa +0:n tasoituksella – tasapelillä saataisiin siis panokset takaisin. Vierasjoukkueella on parempi lepotilanne, kun Moldova-peli oli jo 7.9. eikä tosiaan Rangning peluuttanut koko normaalia avauskööriään. Ruotsin Viro-murskajaisista ei voi aivan liikaa päätelmiä tehdä tiistaita ajatellen, kun vastustajan taso oli mitä oli. Lisäksi Ruotsin loukkaantumiset satavat auttamatta Itävallan pussiin.


Betstron uusille pelaajille 30€ kierrätysvapaa ilmaisveto vain meiltä!


2022 avattu Betstro täräyttää mukavan bonuksen uusille pelaajille kauttamme yksinoikeudella: 30€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Talleta vähintään 30€, niin saat käyttöösi ilmaisen betsin, jonka voit käyttää jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa ja lentopallossa. Tutustu sivustoon arvostelussa tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
Betstro: Nappaa oma ilmaisvetosi! >>


Pelivalintamme:

Itävalta +0 @2.35

Osuma
Fastbet - Lue arvostelu

2.35

Lunasta Fastbetiltä 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Posido - Lue arvostelu

2.2

Posido – Sukella aarrejahtiin 200%/200€ bonuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Galaksino - Lue arvostelu

2.2

Galaksino – Pelaa 25€, saat saman suuruisen ilmaisen vedon!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

2.14

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

2.1

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo