EM-karsinnat: Portugali - Islanti

Su 19.11.2023 | 21:45 | EM-Karsinnat | PORTUGALI - ISLANTI

Kohde sulkeutuu: 19.11.2023 21:45


Voittaako Portugali joka matsin?Eipä tässäkään matsissa enää mitään pelattavaa ole. Portugali saattaa jotenkin ehkä kaivaa motivaatiota siitä, että se voi nyt kotiyleisön edessä voittamalla selvittää koko EM-karsinnan puhtaalla saldolla. Tähän mennessä Portugalin tilasto on 9-0-0 ja maaliero 34-2. Viime kierroksella Portugali höntsäsi Liechtensteinissa heikolla asenteella ja voitti 2-0. Toki se laukoi 28 kertaa, vaikka vain kaksi meni verkkoon.
Islanti hävisi viime kierroksella Slovakiassa 2-4. Oikeuteuttu tulos, vaikka maaleja tulikin runsaanlaisesti. Slovakia vei ottelussa xG-tilaston 1.87 – 0.67.

Islannilta saattaa mennä hyvinkin pitkään ennen kuin se pelaa seuraavan kerran arvoturnauksessa. Maan futiksen tulevaisuus ei mitenkään erityisen valoisalta näytä. Maajoukkueessa on pari alle parikymppistä pelaajaa, mutta eivät he mitään suurlupauksia ole.

Portugalin päävalmentaja Roberto Martinez, Evertonin ja Belgian maajoukkueen entinen ykkösmies, varmasti laittaa tähän matsiin pelaajakierron päälle. Seuraavat vaihdot voisivat olla odotettavissa: Diogo Costa maaliin, kentälle Joao Palhinha, Ruber Dias, Raphael Guerreiro ja Goncalo Inacio. Cristiano Ronaldo otettiin viime matsissa vaihtoon reilun tunnin pelin jälkeen, ja melkein voi sanoa, että hän ei ole nyt avauksessa. Ronaldo on jo 38-vuotias, mutta edelleen Portugalin avainpelaajia. Nyt häntä vain ei enää tarvita. Kaiken kaikkiaan näissä karsinnoissa Ronaldo ehti tehdä kymmenen maalia.

Gudjohnsenin poika


Portugalin joukkueesta ovat loukkaantumisten vuoksi sivussa ainakin Matheus Nunes, Pepe, Rafael Leao ja Nelson Semedo. Diogo Dalot jäi pois henkilökohtaisten syiden vuoksi.

Islannin ryhmästä Arnor Traustason joutui viimeksi jättämään matsin kesken kolhujen vuoksi, eikä ole mitään syytä laittaa häntä nyt kentälle. Aron Gunnarsson olisi sitten avauksessa. Uusina miehinä Alfred Finnbogason ja Andri Gudjohnsen voisivat tulla kärkeen. Andri on entisen Chelsean ja Barcan tähden Eidur Gudjohnsenin poika, mutta ei taida nyt poika ehtiä isänsä saavutuksiin.


Kertoimet tähän matsiin ovat noin 1.10 – 9.60 – 23.00, ja kaipa nämä kohdalla ovat. Portugali oli Liechtensteinissa vaisu, mutta kotona on eri tilanne. Vetomarkkina ei odota murskavoittoa, vaikka Portugalin voittokerroin onkin minikokoinen. Portugali -2.5 saa kertoimeksi kakkosen lukemia, ja tuupataan siihen aivan pieni kahviraha. Islanti otti Bosniassa neniin kolmella maalilla ja Luxemburgissakin kahdella maalilla.


Kalasta uutuussivusto Posidolta iso talletusbonus!


Siirry Posidon laineille! Uutuussivusto tarjoaa isot bonukset, muun muassa ensitalletuksen tuplaus aina 200€ asti!
Posido: Tuplaa ensitalletuksesi 200€ asti!

Pelivalintamme:

Portugali -2.5 @2.05

Fezbet - Lue arvostelu

2.05

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betsamigo - Lue arvostelu

2.05

Betsamigo - 120% talletusbonus 120€ asti Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

2.05

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

2.05

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.04

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan