EM-karsinnat: Moldova - Albania

Pe 17.11. | klo 19:00 | EM-karsinnat | MOLDOVA - ALBANIA

Kohde sulkeutuu: 17.11.2023 19:00


Chisinaun illassa taistellaan massiivisista pisteistä perjantaina!


EM-karsintojen alla Moldovan ja Albanian välinen mittelö tuskin vaikutti kaikkein kiinnostavimmalta, mutta nyt ollaan siinä tilanteessa, että Chisinaun illassa on perjantaina valtavat panokset. Karsintojen E-lohkosta on muodostunut ilman muuta yksi kutkuttavimmista ja kaikilla paitsi Färsaarilla on vielä mahdollisuudet olemassa suoraan kisapaikkaan!Moldova lähtee perjantaihin neljänneltä sijalta ja voitto on ilman muuta napattava tästä ja luultavasti myös ensi viikon Tshekki-vierasottelusta. Moldova on esiintynyt näissä karsinnoissa joka tapauksessa ennakkoluulottomasti ja viime kuussa saatiin Puolasta komeasti piste kotiintuomisiksi. Puolanhan Serghei Clescenkon ryhmä kellisti jo kotona uskomattoman comebackin päätteeksi kesäkuussa.

Mitään uutta ja mullistavaa ei isäntien kokoonpanossa vaikuttaisi olevan. Nimekkäitä poisjääntejä ei ole ainuttakaan eli samalla rungolla pääsee Clescenko vielä viimeisen karsintaikkunan matseihin kun aiemminkin tänä vuonna. Ion Nicolaescu on merkittävin palaaja – Heerenveenin hyökkääjä toipui parahiksi loukkaantumisestaan näitä tärkeitä otteluita varten.Albania on monien simulointimallien mukaan jo noin 90-pinnaisella varmuudella lohkovoittaja eikä realistista mahdollisuutta ole enää jäädä lopputurnauksen ulkopuolelle. Sylvinhon poppoo kohtaa nimittäin viimeisellä kierroksella vielä Färsaaret kotiviheriöllä ja viimeistään tässä kamppailussa pitäisi olla helppo voitto agendalla. Euro 2020 jäi Albanialla väliin, joten paluu turnausnäyttämölle on pian vääjäämätön tosiasia – viimeksi Albania oli mukana vuonna 2016.

Armando Brojaa ei tällä kertaa nähdä Albanian kokoonpanossa, vaikka Chelsean hyökkääjä on toipunut hiljattain loukkaantumisestaan. Marash Kumbulla jatkaa pitkäaikaispotilaana ja loukkaantuneina ovat myös Enea Mihaj sekä Arlind Ajeti. Tähtiloistosta tässä ryhmässä vastaavat muun muassa Interin lupaava Kristjan Asllani sekä niin ikään Italiassa vaikuttavat Berat Djimsiti sekä Elseid Hysaj.

Albania varmistaa kisapaikkansa!Jos vanhat merkit pitävät kutinsa, joutuu Moldova tässä väkisinkin alakynteen. Albania vaikuttaa valmiilta nappaamaan kisapaikan ja perjantaina Moldovan taipumisen puolesta kelpaa ainakin näillä kertoimilla ottaa kantaa. Moldovalla on näistä karsinnoista vyöllä komeita tuloksia, mutta esimerkiksi Puola-otteluissa onnea oli rehellisesti sanottuna reippaanpuoleisesti matkassa.


Betstron uusille pelaajille 30€ kierrätysvapaa ilmaisveto vain meiltä!


2022 avattu Betstro täräyttää mukavan bonuksen uusille pelaajille kauttamme yksinoikeudella: 30€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Talleta vähintään 30€, niin saat käyttöösi ilmaisen betsin, jonka voit käyttää jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa ja lentopallossa. Tutustu sivustoon arvostelussa tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
Betstro: Nappaa oma ilmaisvetosi! >>


Pelivalintamme:

1X2 Albania @1.85

Huti
Galaksino - Lue arvostelu

1.85

Galaksino – Pelaa 25€, saat saman suuruisen ilmaisen vedon! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.84

Lunasta Fastbetiltä 100€ vedonlyöntibonus! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

1.83

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

1.83

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.81

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo