EM-karsinnat: Kypros - Espanja

To 16.11.2023 | 19:00 | EM-Karsinnat | KYPROS - ESPANJA

Kohde sulkeutuu: 16.11.2023 19:00


Liian pieni kerroin EspanjallaEspanja on voittanut yhtä lukuun ottamatta kaikki karsintamatsinsa. Kypros on hävinnyt kaikki. Siinä lähtökohdat.

Lohkon molemmat EM-kisapaikat on jo jaettu, kun Espanjan lisäksi myös Skotlanti on varmistanut kisapaikkansa.
Kyproksen maaliero on masentavan surkea. Seitsemässä matsissa se on tehnyt vain kaksi ja päästänyt 25. Eikä Kyproksen edes pitäisi olla maan osan surkeimpien ryhmässä. Maan ykkösjoukkue Apoel on silloin tällöin viime vuosina ollut Eurooppa-liigassakin jatkopeleissä.

Kyproksella ei näissä karsinnoissa ole pallokaan oikein pomppinut. Se pelasi viimeksi vierasmatsin Georgiassa. Ottelun xG-tilastot laskettiin Georgialle vain 0.98 – 0.52, mutta maaliluvut olivat Georgialle peräti 4-0.

Espanjalla on tässä matsissa vielä pelissä lohkon kärkipaikka. Siitä on hyötyä EM-kisojen lohkoarvonnoissa, mutta tiedä sitten, että miten paljon Espanjan päävalmentaja Luis de la Fuente tällaista miettii. Kyllä Espanjan pitäisi saada Kypros nurin kakkosketjullakin, ja nyt olisi hyvä paikka peluuttaa tuota kakkosketjua.

Espanjalla paljon loukkaantumisia


Kyproksen 12 maajoukkuemaalia tehnyt kärki Pieros Sotiriou ei ole nyt mukana. Veteraani Demetris Christofi on tehnyt yhdeksän majukassia ei hänkään ole joukkueen matkassa. Avauksessa kärjessä pelannee 20-vuotias Loizos Loizou, joka on tehnyt vain yhden osuman 25 maaottelussa.

Espanjan ryhmästä yksikään pelaaja ei ole vielä virallisesti vetäytynyt näistä maaotteluista, mutta loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat ainakin Aymeric Laporte, Kepa Arrizabalaga, Alejandro Balse, Marco Asensio, Pedri ja Ansu Fati.
Nyt mukaan on nostettu neljä ensikertalaista Alex Grimaldo, Alex Remiro, Rodrigo Riquelme ja Aleix Garcia. Grimaldo voisi olla avauksessa, kun Jose Gaya on kolhuilla.
Ja kun Fati on sivussa, niin Barcan teini Lamine Yanal voisi olla mukana, ja Pau Torres voisi olla puolustuksessa Laporten sijasta.


Vetopuolella kertoimet ovat noin 46.00 – 13.00 – 1.05. Merkityksetön matsi, käytännössä. Kypros ei ole noin huono, se ei ole mikään Andorra tai San Marino, kyllä se on luokkaa parempi vaikka näissä karsinnoissa kaikki onkin mennyt pieleen.
Espanja niputti Georgian vieraissa 7-1, mutta ei tuollaiset murskaluvut ole nykyfutiksessa yleisiä. Kyllä tähän pitää kahvirahoilla rakentaa pieni tasoitusbetsi kotijoukkueelle. Lapulle Kypros +3.5 ja kerroin on 1.70. Kelpaa hyvin.


Kalasta uutuussivusto Posidolta iso talletusbonus!


Siirry Posidon laineille! Uutuussivusto tarjoaa isot bonukset, muun muassa ensitalletuksen tuplaus aina 200€ asti!
Posido: Tuplaa ensitalletuksesi 200€ asti!

Pelivalintamme:

Kypros +3.5 @1.74

Comeon! - Lue arvostelu

1.74

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.7

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betsamigo - Lue arvostelu

1.7

Betsamigo - 120% talletusbonus 120€ asti Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

1.7

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

1.7

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan