EM-karsinnat: Kroatia - Armenia

Ti 21.11. | klo 21:45 | EM-karsinnat | KROATIA - ARMENIA

Kohde sulkeutuu: 21.11.2023 21:45


Kroatia kiinni kisapaikassa - kaatuuko Armenia helposti?


EM-karsintojen D-lohkossa piisaa jännitystä vielä päätöspäivänäkin, kun Kroatia ja Wales ratkovat vielä yhden suoran kisapaikan kohtalon. Wales jäi viime viikolla tasapeliin Jerevanissa, mikä tarkoitti ensiksikin Armenian kisahaaveiden lopullista murskautumista ja toiseksi Walesin joutumista todennäköisesti jatkokarsintoihin. Kroatialle riittää voitto Zagrebin illassa EM-kisapaikkaan.Zlatko Dalicin luotsaaman Kroatian taival näissä karsinnoissa on ollut myrskyisä, mutta lopussa kuitenkin todennäköisesti kiitos seisoo. Lokakuussa tuli turpiin niin Turkilta kuin Walesiltakin ja shakkiruutupaidat saavat kiittää myös hieman onnetarta viime viikon tuloksista – Wales olisi Jerevanissa voittamalla hyvin mahdollisesti edennyt suoraan kisoihin.

Loukkaantumistilanne ei Kroatian leirissä vieläkään ole kaksinen, mutta Latvia-voitosta ei sentään vaikuttanut tulleen uusia loukkaantumisia. Sivussa jatkavat yhä muun muassa Bruno Petkovic, Ivan Perisic, Mateo Kovacic ja Nikola Vlasic. Keskikentällä Kovacicin tilalla jatkanee monikäyttöinen Andrej Kramaric.Armenia onnistui voittamaan näissä karsinnoissa kaksi matsia, mutta siitä huolimatta ristiinpelaamista tapahtui sen verran paljon, että Oleksandr Petrakovin miehistö oli yhä mukana taistelussa aina toiseksi viimeiselle kierrokselle asti. Vieraspeleissä Armenia hävisi Latvialle, mutta venyi pisteille niin Walesia kuin Turkkiakin vastaan. Tuskin kisapaikasta pelaavaa Kroatiaa kuitenkaan on Petrakovin ryhmällä eväitä kiusata.

Vierailta Varazdat Haroyan on pelikiellossa ja Ugochukwu Iwu loukkaantui Wales-ottelussa. Haroyanin korvannee alakerrassa Styopa Mkrtchyan tai Taron Voskanyan. Keskikentälle Iwua paikkaamaan on tyrkyllä Wbeymar Angulo sekä Hovhannes Harutyunyan. Kärjessä jatkanee Grant-Leon Ranos ja Walesia kurittanut Lucas Zelaráyan pelaa vasempana laiturina.

Onko Kroatia täysin suvereeni isäntä?


Kroatia lähtee tähän kamppailuun selkeänä ennakkosuosikkina ja kyllähän Dalicin ryhmän pitäisi tässä ottaa helpot pisteet ja varmistaa samalla kisapaikka. Armenialla lienee jonkin verran tässä motivaatiovajetta ja lisäksi pelin kaksi kulmakiveä on sivussa. Kroatialla on totta kai omat poissaolonsa, mutta täytyy kuitenkin sanoa, että onhan Vatrenilla niin paljon rosterissa leveyttä, että paikkaajat ovat aina laadukkaita.


Betstron uusille pelaajille 30€ kierrätysvapaa ilmaisveto vain meiltä!


2022 avattu Betstro täräyttää mukavan bonuksen uusille pelaajille kauttamme yksinoikeudella: 30€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Talleta vähintään 30€, niin saat käyttöösi ilmaisen betsin, jonka voit käyttää jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa ja lentopallossa. Tutustu sivustoon arvostelussa tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
Betstro: Nappaa oma ilmaisvetosi! >>


Pelivalintamme:

Kroatia -2 @1.87

Huti
Mobilebet - Lue arvostelu

1.87

Mobilebet - Mobiiliveikkaajien suosikki Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.87

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

1.87

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.85

Lunasta Fastbetiltä 100€ vedonlyöntibonus! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

1.85

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo