EM-karsinnat: Espanja - Kypros

Ti 12.9. | klo 21:45 | EM-karsinnat | ESPANJA - KYPROS

Kohde sulkeutuu: 12.09.2023 21:45


Kypros tuskin saa maalipaikkojaViime EM-karsintojen kierroksella pari päivää sitten Espanja pieksi Georgian vieraissa 7-1. Sitä edellisessä matsissa maaliskuussa se oli hävinnyt Skotlannille Glasgowssa 0-2.
Georgia-ottelusta ei jäänyt paljon kerrottavaa. Tasoero oli melkoinen ja se näkyi. Espanja laukoi matsissa peräti 32 kertaa, ja antoi Georgian laukoa vain viidesti.
Kypros on vielä heikompi kuin Georgia. Sillä on kasassa neljä tappiota, ja kesäkuussa se meni kotonaan häviämään Georgialle 1-2. Muutama päivä sitten Kypros pelasi Skotlantia vastaan ja hävisi 0-3.

Ei tässä ottelussa pitäisi olla voittajasta epäselvää. Kyproksen voittokerroin on noin 40.00, ja se tarkoittaa sitä, että sitä voisi pelata, jos Kypros veisi tämän ottelun noin kolme kertaa sadasta. Ei kyllä vie, vaikka kuinka päin tätä kääntelisi.

Espanja on hieman hakenut itseään takavuosien loiston jälkeen Xavin, Iniesta, Casillaksen, Puyolin ja muiden kultainen sukupolvi toi maalle maailmanmestaruuden ja kaksi Euroopan mestaruutta.
Kaksi viimeistä MM-turnausta Espanjalla on päättynyt heti ensimmäisellä pudotuspelikierroksella. Viime EM-turnauksessa se oli semifinaalissa, mutta hävisi Italialle rankkareilla.

Espanjan nuoret lupaukset avauksessa?


Espanjalla ei ole enää niin, että Barcelonan ja Real Madridin avainpelaajat ja suurimmat vastuunkantajat olisivat espanjalaisia. Jatkossa voi taas olla. Pedri on vasta 20-vuotias ja Gavi 19-vuotias. 16-vuotias Lamine Yamal on Barcelonan nuorukaisia ja ilmeisesti todellinen superlahjakkuus.

Tähän matsiin Marco Asensio sekä Dani Olmo ovat jääneet sivuun loukkaantumisten vuoksi. Ferran Torres sekä Jeremy Pino ovat tulleet mukaan. Nuoret Yamal ja 21-vuotias Nico Williams saattavat kumpikin olla avauksessa.
Alejandro Balde on puolustuksen nuori lupaus. 19-vuotias Balde pelaa Barcelonassa, ja nyt hänkin voisi olla heti avauksessa mukana.

Kyproksella ei pitäisi olla ainakaan mitään uusia kokoonpanohuolia. Muutaman nimen joukkueesta voisi poimia esille. Kymppipaikan Kastanos pelaa Serie A:ta Salernitanassa, puolustuksen Laifis Belgian liigaa St Liegenssä ja veskari Mall Sveitsin liigaa Servettessä. Muuten ryhmä on etupäässä Kyproksen liigasta.


Kuinka monella maalilla Espanja vie matsin? Vetomarkkinoilla on laitettu fifty-fífty -tasoitus kolmen ja puolen maalin paikkeille.
Espanja taitaa lähteä matsiin nuorella ryhmällä, ja vaikka tasoero on melkoinen, niin ne ajat ovat jo ohi, jolloin suurmaat järjestään pieksivät pikkumaat kuudella maalilla. Kypros tuskin saa juurikaan maalipaikkoja, joten haetaan vetoa mieluummin totals-puolelta. Alle 4 maalia asian handicap saa kertoimeksi noin 1.80, ja se lapulle. Tasan neljällä maalilla panos palautetaan.


30€ ilmaisveto ilman kierrätystä XLBetiltä!


Uusi huippusivusto XLBet tarjoaa uusille pelaajille makoisan ilmaisvedon ilman kierrätystä. Talleta ja panosta 30€, saat 30€ ilmaisvedon!
XLBet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Alle 4 maalia asian handicap @1.84

TonyBet - Lue arvostelu

1.84

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.84

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.84

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

1.83

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan