Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Eastbourne: Cameron Norrie - Emil Ruusuvuori

Eki
Kirjoittanut:
Eki
Tennis vedonlyönti - Kalenteri 2024 ja voittava peli
Tapahtuma päättynyt: Ti 25.06 klo 14.10
Peli ohi
Cameron Norrien voitto -3,5 pelin tasoituksella
2.08Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
2.05100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa

Sekä Emil Ruusuvuori (ATP-87) että Cameron Norrie (ATP-39) ovat tulleet pelillisellä tasollaan alaspäin parhaista vaiheistaan. Se näkyy hyvin myös ranking-sijoituksissa.

Ruusuvuori kävi runsas vuosi sitten parhaimmillaan siellä, missä Norrie on nyt. Britti taas piipahti alle kaksi vuotta sitten jopa kahdeksannella sijalla eli ATP-finaaliturnaukseen oikeuttavilla paikoilla. 

Tämä kausi on ollut molemmille kovin vaikea. Ruusuvuoren hankaluuksista on näissä vihjeissäkin kirjoitettu jo varsin paljon - tai ainakin sen verran, kun hyvin harvassa ottelutahdissa on ollut mahdollisuus ja pakko kirjoittaa.

Lohduton nurmikauden avaus

Synkkää on nimittäin helmikuun jälkeen ollut edelleen. Otteluvoittoja on turhankin kuuluisaksi muodostuvan Qatarin Dohan lupaavan turnauksen jälkeen edelleen vain kaksi, yrityksiä kymmenen.

Kaiken lisäksi vastustajien lista on ollut sellaista tasoa, jollaisessa Ruusuvuoren pitäisi omalla kelpo vireellään voittaa seitsemästä kahdeksaan. Siirtymät alustalta toiselle ovat epäonnistuneet.

Lyhyeksi jäänyt massakausi ei tuottanut paljoakaan. Kesäkuun alussa suomalainen kävi Surbitonin nurmella, ja tulos näytti jokseenkin lohduttomalta: 3-6, 4-6 Japanin Sho Shimabukaroa vastaan Challengerissa. Shimabukaron ranking oli yli kahdensadan. 

28-vuotiaan Cameron Norrien urahuippu näyttäisi tällä hetkellä ajoittuneen vuosille 2021 ja 2022. Ottelujen voittoprosentti nousi silloin ennenkuulumattomalle tasolle, ja hän eteni pitkälle joissain isommissakin turnauksissa pienempien tittelien lisäksi. Kohokohtina olivat Indian Wellsin Masters-voitto 2021 ja Wimbledonin semifinaali 2022.

Viime kausi oli jo laskua, joka johti vuoden päättymiseen ranking-sijalla 18. Nyt tuo sijoitus on siis noin puolessa vuodessa tuplaantunut.

Norrie on kuin viime vuosien Ruusuvuori

Sitten viime vuoden maaliskuun ovat tulokset pudonneet melkoisesti. Grand Slameissa eteneminen on katkennut viimeistään neljännelle kierrokselle, yhtä poikkeusta lukuun ottamatta jo aiemmin. Masterseissa on tullut suhteellisen tasaista kolmannen kierroksen suorittamista, mitä voi pitää pettymyksenä, kun usein on tullut vapaataipaleita ensimmäisistä otteluista.

Tällä kaudella britti on voittanut hieman yli puolet ATP-otteluista, mikä on suunnilleen Ruusuvuoren aiempien vuosien tasoa. Käytännössä Norrie voittaa selvästi heikompansa, mutta kärkipään pelaajista ei suotuisia tuloksia viime aikoina juurikaan ole tullut. 

Eastbournessa haetaan asetelmia Wimbledoniin. Ruusuvuori ei suomalaisittain valitettavasti näytä tällä hetkellä sellaiselta kärkipään pelaajalta, joka pystyisi aiheuttamaan isoja ongelmia edes nykyiselle Norrielle. 

Norrie on ollut nurmella suunnilleen samantasoinen pelaaja kuin muillakin alustoilla. Ei siitä pääse mihinkään, että kerroinasetelma on alle kolmen voittokertoimilla liian positiivinen Ruusuvuoren kannalta. 

Cameron Norrien voitto -3,5 pelin tasoituksella
2.08Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
2.05100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.01100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.01Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
2.01100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

Koripallo
Kohteen alkamisajankohta: 27.7.2024 klo 12.00
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 21.30
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.