Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

DFB Pokal: Kaiserslautern - Leverkusen

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: La 25.05 klo 23.00
Peli ohi
Kaiserslautern +2,5
1.74Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.72100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa

Kaiserslautern mahdottoman tehtävän edessä cup-finaalissa?

Xabi Alonson käskyttämällä Bayer Leverkusenilla on lauantaina mahdollisuus saada keskiviikkona Eurooppa-liigan loppuottelussa saaduille haavoille balsamia, kun tarjolla on cup-glooriaa DFB Pokalin loppuottelussa Berliinin Olympiastadionilla. Atalanta kellisti Die Werkselfin tyrmäävästi 3-0 keskiviikkona Dublinissa ja ”Neverlusen”-lempinimi lensi kertaheitolla romukoppaan. 

Lauantaina Friedhelm Funkelin alaisuudessa viimeistä kertaa esiintyvä Kaiserslautern jäi 2. Bundesliigassa vasta kolmanneksitoista, joten pitkä cup-runi on varmuudella kannattajien kauden kohokohta – etenkin jos maan paras joukkue saadaan vieläpä jollain ilveellä kaadettua! DFB Pokalissa on kaadettu tähän mennessä 1. Bundesliigaseuroista vain FC Köln – Kilipukitkin toki vaihtaa ensi kaudeksi sarjatasoa alemmas. 

Funkelin rosterista matsin joutuvat jättämään väliin loukkaantumisten takia Julian Niehues sekä Hendrick Zuck. Epävarmoja ovat Jan Elvedi, Ragnar Ache sekä Ben Zolinski. Almamy Tourén pelikielto yltää ainoastaan liigaotteluihin, joten malilainen on käytettävissä. 

Älyvapaan kauden pelannut Leverkusen joutui siis pettymään keskiviikkona mykistävän hyvän Ademola Lookmanin edessä, mutta tuleen ei voi jäädä makaamaan, kun lauantaina on jälleen pokaali napattavissa. Alonson ryhmä on ollut etenkin puolustuspäässä uskomattoman hyvä läpi kauden, eikä Lukas Hradeckylla ole aina ollut edes torjuntatöitä. ”Lukella” ei taida hommia olla lauantainakaan, jos ja kun Matej Kovár on maalissa.

Werkselfin rosteritilanne on lauantain finaaliin lähdettäessä erinomainen. Loukkaantuneita tai pelikieltolaisia ei ole, joten Alonso voi juoksuttaa kentälle kaikki freeseimmät ykkösavauksen pelaajansa. Keskiviikon jäljiltä voi olla karstaa osalla poppoosta pohkeissa, joten peluutus menee sen mukaan.  

Kaiserslautern taistelee miehekkäästi!

Leverkusen on tietysti lauantaina jättisuosikki, mutta näillä kertoimilla napataan mieluummin vastustajaa kuitille. Alonson miehistö on keskiviikon jälkeen kaukana optimaalisesta lepotilanteesta ja lauantain peli nähdään luultavasti Leverkusenin leirissä keskiviikkoon peilaten pienemmän merkityksen otteluna. Kaiserslautern omaa ottelussa omat saumansa, jotka tulee toisaalta käyttää ultratehokkaasti. Lapulle Kaiserslauternia +2,5:n tasoituksella!

Kaiserslautern +2,5
1.74Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.72100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.71100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.730€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.7100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 22.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 3.30
jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 17.6.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!