Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Coppa Italia: Fiorentina - Atalanta

Rolle
Kirjoittanut:
Rolle
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: To 4.04 klo 0.00
Peli ohi
Ottelussa tehdään yli 2,5 maalia
2100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2100% bonus 150€ asti Lue arvostelu Pelaa

Coppa Italiassa välierien avausosassa kohtaavat Fiorentina ja Atalanta toisensa Stadio Artemio Franchilla keskiviikkona kello 22:00. Parivaljakko kohtaa jälkimmäisessä osassa Gewiss Stadiumilla kolmen viikon päästä ja voittaja saa finaalissa vastaansa Juventus-Lazio -parin voittajan.

La Viola otti Rossonerilta kenraalissaan kuonoon

Vincenzo Italianon luotsaama Fiorentina on pelannut ailahtelevasti tällä kaudella Serie A:ssa ja sen suoriutustaso on vaihdellut liikaa. Tällä hetkellä La Viola löytyy saapasmaan pääsarjasta 10.nneltä sijalta. Italianon luotsatessa firenzeläisseuraa nyt kolmatta kauttaan La Viola on yltänyt kaikkina noina kausina puolestaan Coppa Italiassa aina vähintään välieriin asti eli cup-peleissä Fiorentina on ollut tasainen suorittaja. Viime kaudella La Viola ylsi jopa finaaliin asti, missä kuitenkin Inter Milan osoittautui kuitenkin liian isoksi palaksi purtavaksi Nerazzurrin kaadettua firenzeläiset lopulta 2-1.

La Violan erittäin pidetyn ja pelaajilleen läheisen toimitusjohtajan Joe Baronen menehtyminen maaliskuun lopussa heijastuu varmasti vielä pitkään seuran toimintaan niin hyvällä kuin huonollakin tavalla. Ensin alkuun kaikki tietysti noudattavat protokollaa sympatioineen, mutta karulla tavalla elämän on jatkuttava ja kilpailuhenkisyys tuo esiin todelliset kasvot niin seurassa kuin ulkopuolisissakin tekijöissä. Myötätuulessa joukkue puhaltaa tällä hetkellä vielä yhteen hiileen ja Italiano varmasti osaa positiivisen elementin käyttää hyödykseen ja La Viola voi esittää loppukauden aikana vielä hyviäkin otteita niin eurokentillä kuin saapasmaassakin. Italiano todennäköisesti tulee joka tapauksessa jatkamaan uraansa muualla piiskurin sopparin umpeutuessa kauden päätteeksi ja ottajia varmasti löytyy sankoin joukoin.

Viime viikonvaiheessa Serie A:ssa Fiorentina otti joka tapauksessa kuokkaansa AC Milanilta 1-2 kotiluolassaan Stadio Artemio Franchilla. Kaikki osumat tehtiin toisen jakson alussa kuuden minuutin aikana Rossonerin Ruben Loftus-Cheekin ja Rafael Leaon vastatessa vieraiden maaleista sekä niiden välissä Alfred Duncanin La Violan ainokaisesta nyytistä. Maaliodottama (xG) kirjattiin milanolaisten eduksi 2,90-1,42. Peli oli kaikki pelit huomioden Fiorentinalle kolmas peräkkäinen matsi ilman voittoa (0-2-1).

Fiorentinan peleissä Coppa Italiassa aiemmin tällä kaudella tolppien välissä torjunut Oliver Christensen on tällä hetkellä varmuudella La Violan ainoa poissaolija loukkaantumisen takia, joten isännät saavat jalkeille varsin vahvan rosterin.

La Violan (4-2-3-1) mahdollinen avausrosteri: Terracciano; Dodo, Milenkovic, Martinez Quarta, Biraghi; Mandragora, Duncan; Ikone, Beltran, Kouame; Belotti.

La Dea antoi kenraalissaan Partenopeille kyytiä

Gian Piero Gasperinin luotsaama Atalanta otti kaikki pelit huomioiden jo toisen peräkkäisen voittonsa pelaten samalla neljättä kertaa (2-2-0) perätysten tappioitta ryöstettyään Stadio Diego Armando Maradonalta Napolilta 3-0 vierasvoiton. Aleksey Miranchuk ja Gianluca Scamacca ensin avausjaksolla sekä Teun Koopmeiners pelin viimeisillä minuuteilla heiluttivat La Dean pelaajista isäntien maaliverkkoa. Maaliodottama (xG) kirjattiin kaikesta huolimatta Partenopein hyväksi 2,05-0,76.

Atalanta eteni Coppa Italian välieriin upottamalla puolivälierissä Serie A-kauden sensaatiojoukkueen Bolognan rankkarikisassa kotonaan Stadio Artemio Franchilla varsinaisen peliajan päättyessä kiikareita tuijotellen. Maaliodottama (xG) kirjattiin Thiago Mottan suojattien nimiin 1,24-0,99.

Atalantan vakuuttavassa Napoli-vierasvoitossa (3-0) viikonvaiheessa tuon pelin missanneen hyökkääjän Charles De Ketelaeren ei odoteta olevan pelikunnossa kuin aikaisintaan huhtikuun ehtoopuolella. Tuossa pelissä loukkaantuneiden Giorgio Scalvinin ja Davide Zappacostan pelaaminen on epävarmaa.

La Dean (3-4-1-2) mahdollinen avausrosteri: Carnesecchi; Toloi, Hien, Kolasinac; Hateboer, de Roon, Ederson, Ruggeri; Pasalic; Miranchuk, Scamacca.

Verkot tötterölle?

La Viola ei ole hävinnyt kotonaan kertaakaan Gasperinin suojateille sitten huhtikuun 2021 jälkeen ja vähintään tasurin välierän avausosasta on syytä olettaa isäntien taas kerran La Dealta kotiavauksessaan saalistavan. Tulosvaihtoehdoista todennäköisin lopputulos 1-1 toteutuu noin 11,5% ja La Violan 1-0 lähes 11% sekä 2-1 kotivoitot lähes 10% todennäköisyydellä.

Näiden veijareiden yhdeksästä edellisestä kohtaamisesta ovat molemmat saaneet raavittua kasaan toisistaan neljä voittoa ja ainoastaan kerran on päädytty tasuriin. Maalikeskiarvo noissa peleissä on ollut 3,11, joten siitä löytyy perustelua kerrakseen, miksi tästä kamppailusta voi hyvällä omatunnolla saalistaa yli 2,5 maalin rupeamaa! Tosin cup-peleissä pelkästä voitosta pelattaessa maalimäärät pysyvät yleensä varsin maltillisina. Toisaalta sitä kompensoi kahden maalirikkaissa peleissä viihtyvän joukkueen yhteenotto.

Ottelussa tehdään yli 2,5 maalia
2100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2100% bonus 150€ asti Lue arvostelu Pelaa
2100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.9950€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.9100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

VALIOLIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 24.4.2024 klo 22.00
snooker MM
Kohteen alkamisajankohta: 24.4.2024 klo 16.30
VALIOLIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 23.4.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Rolle
Kirjoittanut: Rolle
Sports Expert
Penaalin terävin kynä. Bookkereiden viheliäinen painajainen. Pistää kuin paarma kuumana kesäpäivänä kaikkina vuodenaikoina ja rokottaa vedonvälittäjiä, kun sitä vähiten odotetaan. Ulottaa lonkeronsa lajista lajiin ja liigasta toiseen viihtyen siellä, missä haisee jumalainen rahan tuoksu. Lepäämätön ihmiskone futiksessa ja lätkässä. Tienasi ensimmäisen ”miljoonansa” alalta jo viime vuosituhannella. Nykyisin betsaa harrastamisen ilosta saaden henkisen viagransa kyykyttäessään bookkereita ja jakamalla vihjeitä tällä foorumilla.