Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Copa América: Venezuela - Kanada

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: La 6.07 klo 6.00
Peli ohi
Kanada +0/DNB
2.13100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.1100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Ovatko Venezuelan menestysajat koittaneet vai toimittaako Kanada Vinotinton lauluun? 

Copa Américan puolivälierissä iskevät yhteen lauantaiaamuyöllä Venezuela sekä Kanada. Venezuela klaarasi B-lohkon yllättävästi puhtaalla pelillä ja taakse jäivät Meksiko, Ecuador sekä todella heikko Jamaika. Kanada sen sijaan porskutti Argentiinan perävaloja katsellen lohkokakkosena jatkoon ennen Perua ja Chileä. 

Venezuelan jalkapallomaajoukkue ei juuri ole maanosan mestaruuskisoissa tavannut juhlia, mutta tällä kertaa Fernando Batistan käskyttämä Vinotinto vaikuttaisi löytäneen aivan ennennäkemättömiä vaihteita vaihdelaatikostaan. Lohkovaiheessa Ecuadorin ja Meksikon päänahoista kuuluu ilman muuta nostaa Venezuelalle hattua, mutta toki näissä otteluissa tuurit olivat myös Vinotinton puolella. Haasteet eivät tästä ainakaan helpotu. 

Näillä näkymin Batistan ryhmästä puuttuu ainoastaan Darwin Machís, joka katseli Jamaika-pelissä todella turhaakin varoitusta, joka täytti miehen korttitilin. Yeferson Soteldo on ykkösenä tyrkyllä avauskokoonpanoon vasemmalle laidalle. Salomon Rondón jatkaa tietysti piikissä ja oikealla laidalla jatkaa kolmannen kierroksen tähdistöön päässyt Eduard Bello

Kanada on pelannut Copa Américassa Jesse Marschin käskytyksessä vahvasti. Argentiina oli toki aivan ylikylän poppoo, mutta hyvässä lykyssä kanukit olisivat voineet tässä pelissä maalin makuun päästä. Chile ja Peru olivat Kanadalle jo huomattavasti mieluisampia vastustajia ja neljä pistettä Etelä-Amerikan Tyynenmeren rannikon naapuruksista piisasi lopulta Kanadalle jatkopaikkaan. 

Isona miinuksena Kanadan kokoonpanossa on Tajon Buchananin poissaolo – laitakiituri mursi jalkansa harjoituksissa ja lopuissa peleissä ei ole tietenkään kentälle mitään asiaa. Nashvillea edustava Jacob Shaffelburg on noussut tässä turnauksessa Kanadan avaukseen vasemmalla laidalla ja eiköhän Venezuelaakin vastaan Shaffelburg nähdä Jonathan Davidin, Cyle Larinin ja Ritchie Laryean kanssa ylimmässä nelikossa. 

Tasainen mittelö luvassa Arlingtonissa!

Kerroinasettelun mukaan Venezuela on ottelussa hienoinen ennakkosuosikki, mutta kyllä tässä pelissä vauhdikkaasti etenevällä Kanadallakin on omat saumansa. Venezuela ei ole aivan yhtä hyvä ollut kuin mitä tuloksista voisi päätellä – esimerkiksi Meksikoa vastaan Vinotinto oli aikamoisessa karusellissa ja El Tri olisi voinut iskeä parikin osumaa nähdyistä tonteista. Pelataan Kanadaa tasapelivarmistuksella!

Kanada +0/DNB
2.13100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.1100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.1100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2.1120% talletusbonus 120€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.06100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

Koripallo
Kohteen alkamisajankohta: 27.7.2024 klo 12.00
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 21.30
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!