Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Copa América: Paraguay - Brasilia

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: La 29.06 klo 6.00
Peli ohi
Alle 2,5 maalia
2.1Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
2.1100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Onko Paraguaysta Brasilian seuraavaksi kiusaajaksi? 

Copa Américan suurimpiin voittajasuosikkeihin kuuluva Brasilia kohtaa alkulohkovaiheen toisella kierroksella Paraguayn Allegiant Stadiumilla Las Vegasissa. Paraguay hävisi ensimmäisessä ottelussaan melko odotetunlaisesti Kolumbialle 2-1 ja jatkopaikka on nyt jo todella tiukassa, kun viisinkertainen maailmanmestari tulisi vähintäänkin pitää tasalukemissa. Brasilia ei toisaalta vakuuttanut omassa avauspelissään, kun Costa Rica onnistui riistämään brasseilta pisteen!

Daniel Garneron käskyttämän Paraguayn ei tarvitse avauspeliään hävitä, vaikka tukkaan tulikin. Maalipaikkoja nimittäin luotiin kelpo tahtiin, vaikka Kolumbia oli paljon enemmän pallossa. Paraguay tuskin tässä turnauksessa kovin pitkälle pötkii, kun materiaali on rajallista, mutta yksittäisissä peleissä voidaan kiusata isompia!

Kokoonpanotilanne Garnerolla on mitä ilmeisimmin hyvä. Miguel Almirón vaihdettiin Kolumbia-pelissä pois jo tunnin kohdalla, mutta tässä takana oli enemmänkin ”Miggyn” esitys kuin mikään muu – Paraguayn suurin tähti on tuikkinut viime aikoina varsin himmeästi maajoukkueessa. 

Brasilia hallitsi paljon palloa Costa Ricaa vastaan ja maalipaikkojakin tuhlailtiin, mutta kritiikkivyöry oli tuloksesta johtuen jälleen valtava. Dorival Júniorin suojatit olivat ratkaisupaikoissa hampaattomia ja hyökkäyspeliä ei voi kehua vieläkään riittävän kauniisti soljuvaksi, kuten kansa vaatii. Tällä hetkellä Brasilia ei taida kuulua edes kahden suurimman Copa-voittajasuosikin joukkoon. 

Rodrygo missasi muutaman päivän ennen ottelua harjoitukset, mutta loukkaantumista ei kuitenkaan pitäisi olla. Sávio voi hyvin tulla Raphinhan tilalle avauskokoonpanoon – siirtoikkunassa Gironasta saman organisaation sisällä Manchester Cityyn siirtyvä laitataituri oli Brasilian paras pelaaja tultuaan vaihdosta kentälle. Muitakaan muutoksia ei voi poissulkea toivomisen varaa jättäneen avausmatsin jäljiltä. 

Brasilian hyökkääminen tökkii! 

Pienimaalista ottelua lähdetään povailemaan lauantaiaamulle. Brasilialla on ollut vaikeuksia luoda hyviä maalipaikkoja jo pidempään, mutta kuten Costa Ricankin tapauksessa, Paraguay ei ole kaikkien vaarallisin vihulainen, kun otetaan vastaan. Maalin tai pari Paraguay tässä kyllä väkisinkin päästänee – Brasilia on nyt riittävän ärsytetty ja Paraguay tuskin on vyörytystä koko ottelua kestämässä. 

Alle 2,5 maalia
2.1Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
2.1100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2.1100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.1120% talletusbonus 120€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.1100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

Koripallo
Kohteen alkamisajankohta: 27.7.2024 klo 12.00
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 21.30
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!