Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Copa America: Kolumbia - Panama

Rolle
Kirjoittanut:
Rolle
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Su 7.07 klo 3.00
Peli ohi
Kolumbia voittaa ja molemmat joukkueet tekevät maalin
3.75100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
3.55100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa

Copa Americassa puolivälierissä kohtaavat Kolumbia ja Panama toisensa State Farm Stadiumilla, Glendalessa sunnuntain vastaisena yönä yhden jälkeen. Ottelun voittaja saa vastaansa välierissä voittajan kaksikosta Uruguay-Brasilia.

Kolumbia jyräsi lohkovoittoon ennen brasseja

Kolumbia selviytyi D-lohkon voittajana puolivälieriin jättäen taakseen toisena lohkosta jatkoon selvinneen Brasilian.

Argentiinalaisvalmentaja Nestor Lorenzon suojatit voittivat lohkon kahdessa ensimmäisessä ottelussaan Paraguayn (2-1) ja Costa Rican (3-0) sekä tasasivat kolmannessa pelissään pisteet Brasiliaa (1-1) vastaan.

Kolumbian puolustajista Daniel Munoz (Crystal Palace) on maansa maaliruisku kahdella maalillaan. Galatasarayn puolustajista Davinson Sanchez, Crystal Palacen keskikenttävelho Jefferson Lerma sekä hyökkääjistä Jhon Cordoba (Krasnodar) ja pilkusta maalannut Luis Diaz (Liverpool) ovat maalanneet vuorostaan yhden osuman.

Korttiherkkä Lerma otti kahdessa lohkopelissään kortin ja joutuu olemaan korttitilin täytyttyä sivussa Panamaa vastaan kolumbialaisten keskikentältä mikä tottakai heikentää jonkin verran tuota osa-aluetta Crystal Palacen ammattilaisen ollessa kuitenkin oleellinen osa tuolla keskeisellä tontillaan. Bolognassa pelaava puolustaja Jhon Lucumi puolestaan loukkaantui Kolumbian avauspelissä Paraguayta vastaan eikä miestä ole sen jälkeen tositoimissa nähty ja pelaaminen on yhä epävarmaa. Lerman korvaajaksi nousee joko Mateus Uribe (Al-Sadd) tai Jorge Carrascal (Dynamo Moskova). Kolumbian moottorina häärii Copa Americassa viikon pelaajaksi valittu Sao Paulon 32-vuotias keskikenttävelho James Rodriguez.

Kolumbian (4-2-3-1) mahdollinen avausrosteri: Vargas; Munoz, Cuesta, Sanchez, Machado; Montoya, Uribe; Arias, Rodriguez, Diaz; Cordoba.

Panama taipui lohkossaan vain kovalle Uruguaylle

Panama selviytyi C-lohkon kakkosena puolivälieriin ennen lohkon voittanutta Uruguayta.

Espanjalaisvalmentaja Thomas Christiansenin luotsaama Panama hävisi kisojen avauspelinsä Uruguayta (1-3) vastaan, mutta kaatoi sen jälkeen kisaisäntä USA:n (2-1) ja Bolivian (3-1).

Panamalaisista vastustajien maaliverkkoja ovat soitelleet kahdesti maalannut Universidad Catolican hyökkääjä Jose Fajardo sekä kerran maalinteossa onnistuneet puolustajat Cesar Blackman (Slovan Bratislava) ja Michael Murillo (Marseille), keskikentän Eduardo Guerrero (Zorya) ja hyökkääjä Cesar Yanis (San Carlos).

Panaman (4-1-4-1) mahdollinen avausrosteri: Mosquera; Murillo, Cordoba, Farina, Davis; Martinez; Blackman, Welch, Harvey, Barcenas; Fajardo.

Kolumbia niskan päällä, Panama ei jää nollille

Tästä kaksikosta Kolumbian pitäisi olla selvästi Panamaa kovempi futismaa ja sen pitäisi myös näkyä yhtä selvästi pelikentällä. Näiden veijareiden edellisestä kohtaamisesta on vierähtänyt aikaa jo viitisen vuotta ja tuolloin ystävyyspelin merkeissä pelatussa pelissä kolumbialaiset pyörittelivät panamalaiset katolleen 3-0 kotonaan Bogotassa. Nytkin jenkkien maaperällä ei panamalaisista pitäisi olla juurikaan vastusta. Panama voi silti onnistua lohkopelien tapaan jälleen maalinteossa.

Kolumbia voittaa ja molemmat joukkueet tekevät maalin
3.75100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
3.55100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
3.4Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
3.4100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
3.4100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

Koripallo
Kohteen alkamisajankohta: 27.7.2024 klo 12.00
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 21.30
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Rolle
Kirjoittanut: Rolle
Sports Expert
Penaalin terävin kynä. Bookkereiden viheliäinen painajainen. Pistää kuin paarma kuumana kesäpäivänä kaikkina vuodenaikoina ja rokottaa vedonvälittäjiä, kun sitä vähiten odotetaan. Ulottaa lonkeronsa lajista lajiin ja liigasta toiseen viihtyen siellä, missä haisee jumalainen rahan tuoksu. Lepäämätön ihmiskone futiksessa ja lätkässä. Tienasi ensimmäisen ”miljoonansa” alalta jo viime vuosituhannella. Nykyisin betsaa harrastamisen ilosta saaden henkisen viagransa kyykyttäessään bookkereita ja jakamalla vihjeitä tällä foorumilla.