Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Copa América: Brasilia - Kolumbia

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Ke 3.07 klo 6.00
Peli ohi
Kolumbia +0,5
1.96100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.94100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa

Copa Américan D-lohkon voittaja ratkotaan keskiviikkona Santa Clarassa!

Copa Américan tasapelillä Costa Ricaa aloittanut Brasilia kohtaa keskiviikkoaamuyöllä Suomen aikaa Levi’s Stadiumilla Santa Clarassa kaksi peliä voittaneen Kolumbian. Eroa kaksikon välillä on kaksi pistettä, kun Brasilia pesi toisella kierroksella Paraguayta vastaan kasvojaan 4-1-voiton myötä. Onko Dorival Júniorin katras heräämässä vai tuleeko Los Cafeterosilta kyytiä? 

Copa Américassa vertaillaan tasapisteissä maalieroja, joten Brasiliaakin voi hyvin pitää jo käytännössä varmana pudotuspelijoukkueena – Costa Ricalla maaliero näyttää nimittäin -3:a ja Brasilialla +3:a. Jännittävämpää on sen sijaan seurata lohkovoittokamppailua, sillä Brasilia voisi Cafeterot voittamalla nousta lohkon voittajaksi. Peli oli jo Paraguay-ottelussa huomattavasti avauspeliä parempaa ja tämä lupailee keskiviikoksikin ihan kohtalaisen hyvää. 

Loistopelin Paraguayta vastaan pelannut Vinícius Júnior voisi periaatteessa olla penkillä, sillä alla on varoitus – seuraavasta lapusta jäisi puolivälieräottelu väliin. Sama koskee myös Wendelliä ja Éder Militãoa. Oikeana laitahyökkääjänä voidaan nähdä jälleen Raphinha, ellei sitten Sávio saa jatkaa loisto-otteidensa jäljiltä avarissa. 

Néstor Lorenzon käskyttämä Kolumbia on tällä hetkellä kenties maailman kovavireisin maajoukkue hieman pidemmällä otannalla. Los Cafeteros on välttänyt tappion jo 25 peräkkäisessä ottelussa ja voittoputkikin näyttää jo kymmentä, jos harjoituspelit lasketaan mukaan saldoon! Copassa Lorenzon poppoota ei sentään ole vielä kovinkaan paljoa testattu, kun Paraguay ja Costa Rica eivät juurikaan päässeet haastamaan. 

Kolumbialla on Jhon Lucumía lukuun ottamatta mitä ilmeisimmin kaikki terveenä nyt kun James Rodríguezkin on selvillä vesillä. Lucumín tilalla nähtäneen Yerry Mina tai Carlos Cuesta.  

Brasilia markkinoilla turhankin yliarvostettu 

Kolumbian yltäminen vähintään tasatulokseen on kelpo peli-idea. Lorenzon suojateilla peli toden totta kulkee ja lohkovoitto halutaan varmistaa – muuten vastaan tulee ensimmäisellä pudotuspelikierroksella todennäköisesti Uruguay! Brasilialta on nähty nyt yksi hyvä ottelu miesmuistiin, mutta puolustuspäässä ei toisaalta Paraguaytakaan vastaan oltu vielä kovin hyvin hereillä. 

Kolumbia +0,5
1.96100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.94100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.92Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.9230€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.92100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

Koripallo
Kohteen alkamisajankohta: 27.7.2024 klo 12.00
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 21.30
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!