Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Copa América: Argentiina - Peru

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Su 30.06 klo 5.00
Peli ohi
Peru +1
1.99100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.96Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Argentiina varmasti jatkossa – vieläkö Peru nousee taisteluun?  

Copa Américan alkulohkovaiheessa edetään seuraavaksi jo kolmannelle eli viimeiselle kierrokselle ja pudotuspeliparit ovat siten piakkoin selvillä. A-lohkossa Argentiina on varmistanut jo jatkopaikkansa, mutta lohkon kärkipaikka ei ole vielä matemaattisesti purkissa. Perulta on vielä napattava piste varhain sunnuntaiaamuna – sitäkään ei hyvin suurella todennäköisyydellä tarvita, kun maaliero näyttää rapsakasti plussaa. 

Lionel Scaloni ei ole kurinpidollisista syistä johtuen tällä kertaa penkin päässä ja Lionel Messi ei pelaa, mutta Albiceleste lähtee joka tapauksessa Perun kimppuun suosikkina. Kanadaa ja Chileä vastaan omissa ei soinut kertaakaan, osin Emiliano Martínezin loisto-otteiden takia. Argentiina on ollut hieman tehoton maalipaikoissa, mutta maaliodottamaa on luotu kahdessa ottelussa jo niin hurja määrä, että mestarisuosikista ei tarvitse tässä vaiheessa debatoida. 

Avauksessa voidaan argoilta nähdä esimerkiksi Lucas Martínez Quarta, Germán Pezzella, Alejandro Garnacho, Exequiel Palacios ja Guido Rodríguez. Martínez ilmeisesti jatkaa tolppien välissä ja muutenkin joitakin avauksen miehiä varmuudella nähdään kehissä. 

Jorge Fossatin käskyttämä Peru pelasi avauskierroksella tasaväkisen matsin kiistakumppaniaan Chileä vastaan ja pisteet jaettiin. Toisessa pelissä Kanadaa vastaan jouduttiin nielemään lopulta tappion karvasta kalkkia, kun Miguel Araujo otti hieman kevyen suoran punaisen kortin. Ennen ulosajoa Peru oli niskan päällä ja kolmeen pisteeseen olisivat voineet rahkeet riittää. 

Araujon tilalle avauskokoonpanoon tulee näillä näkymin joko Anderson Santamaría tai toppariksi pienikokoinen Aldo Corzo, joka tosin on yllättävän vahva pääpelaaja. Bryan Reyna ja Gianluca Lapadula jatkavat tällä tietoa kahtena hyökkääjänä.

Argentiinan lepuutukset tarjoavat Perulle mahdollisuuden

Jos ja kun Scaloni juoksuttaa kentälle vain noin puolet normaalista avauksestaan, Perulla on kelpo sauma napata pisteitä. Fossatin miehistö on esiintynyt kelvollisesti kahdessa ensimmäisessä ottelussaan ja epäonnea piisasi etenkin Kanada-pelissä. Näistä lähtökohdista maistuu peleihin Peru +1 eli jos Argentiina voittaa tasan yhdellä, palautuisivat vielä tässä skenaariossa panokset.

Peru +1
1.99100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.96Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.9530€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.95100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.95100% bonus 500€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

Koripallo
Kohteen alkamisajankohta: 27.7.2024 klo 12.00
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 21.30
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 20.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!