Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Copa América: Argentiina - Ecuador

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Pe 5.07 klo 6.00
Peli ohi
Yli 2 maalia
1.85100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.84100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Jatkuuko Argentiinan voittokulku Copa Américassa?

Copa Américan puolivälierävaihe alkaa varhain perjantaina Suomen aikaa hallitsevan mestarin Argentiinan sekä Ecuadorin kohtaamisella Houstonissa. Argentiina eteni lohkovaiheessa voitosta toiseen ja Ecuador joutui B-lohkossa huomattavasti kovemmalle. Nähdyillä peliesityksillä Argentiina ansaitsee suursuosikin asemansa ensimmäisessä pudotuspeliottelussa. 

Argentiina on lennellyt viime vuodet aikamoisissa sfääreissä. Kolme vuotta sitten voitettiin Copa América Brasilian maaperällä ja vajaa kaksi vuotta sitten pokattiin MM-kulta Qatarissa. Tämän kesän Copassa Yhdysvalloissa peli vaikuttaisi rullaavan käytännössä vanhaan malliin ja ilman Lionel Messiäkin taituroitiin Peru kumoon viimeisessä lohkopelissä ilman isompia hankaluuksia. Löytyykö Albicelestelle lainkaan pysäyttäjää? 

Argentiinan kokoonpanossa suurin puheenaihe on luonnollisesti Messin tilanne – voi olla, ettei pelikunto aivan riitä avaukseen ja entranssi tehdään penkiltä toisella puoliajalla. Julián Álvarez ja Lautaro Martínez avaisivat siinä tapauksessa kärkiparina. 

Félix Sánchezin käskyttämä Ecuador avasi kisansa tappiolla Venezuelalle, minkä jälkeen La Tri kaatoi melko kivuttomasti Jamaikan. Viimeiselle lohkokierrokselle jäi vielä hurjat panokset Meksiko-otteluun ja tasapeli riitti lopulta paremman maalieron turvin Ecuadorille jatkopaikkaan. Pelillisesti Ecuadorista ei ole vielä saatu äärimmäisen tarkkaa kuvaa, kun Venezuelaa vastaan Enner Valencian avausjakson punainen kortti vesitti joukkueen pistesaumat ja Jamaikaa ja Meksikoa ei voi oikein Argentiinan veroisina tason mittaajina pitää. 

Sánchez ei alkulohkovaiheessa juurikaan muutellut avauskokoonpanoaan. Ainoa kysymysmerkki taitaa olla valinta John Yeboahin ja Kevin Rodríguezin välillä. Maalivahti, alakerta ja keskikentän pohja ovat olleet samassa muodossa kaikissa kolmessa pelissä. 

Suurimaalisuudessa etua! 

Peleille otetaan perjantaiaamulle suurimaalisuutta, kun linja on arvottu kakkosen paikkeille! Jatkoaikaahan ei pudotuspeleissä pelata eli rankkarit kutsuvat, jos varsinainen peliaika päättyy tasan. Tämä tuo tiettyä painetta etenkin ennakkosuosikeille ratkoa peli ennen täpläkisaa. Argentiinan hyökkäyspelaaminen on vaikuttanut toistaiseksi sen verran vahvalta, että eiköhän tässä koitoksessa ole maaleja agendalla. Toisaalta myös Ecuador kykenee nopeilla hyökkäyksillä aiheuttamaan Albicelestelle omassa päässä harmaita hiuksia. 

Yli 2 maalia
1.85100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.84100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.83Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.81100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.81100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

Koripallo
Kohteen alkamisajankohta: 27.7.2024 klo 12.00
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 21.30
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!