CHL: Vitkovice - Pelicans

Ti 21.11.2023 | 19.00 | CHL | VITKOVICE - ILVES

Kohde sulkeutuu: 21.11.2023 19:00


Avausosa oli farssi!


Vitkovicellä on jälkimmäiseen osaan etu itsellään erikoisten vaiheiden jälkeen. Vitkovice pääsee toiseen osaan 3-0 johtotilanteessa, kun Pelicansin kotiareena ISKU-areenasta petti avausosassa jää ja ottelua ei pystytty jatkamaan. Huoltomiehet ja kenttämestarit ponnistelivat kaikkensa tilanteessa, mutta jään alta paljastuneet mainokset vesittivät mahdollisuudet ottelun jatkamiseen ja näin ottelu tuomittiin Vitkovicen hyväksi numeroin 3-0.Kumpikin joukkueista tulee matsiin tappio niskassaan. Vitkovice hävisi vieraskentällä Olomoucille jatkoajan jälkeen numeroin 3-2, joukkueen tehomies oli molemmat maalit alustanut latvialaishyökkääjä Roberts Bukarts. Pelicans sen sijaan hävisi vieraskentällä nolosti KooKoolle numeroin 4-0, vaikka Pelicans olikin ottelussa pirteä, ei se 28 laukauksestaan huolimatta saanut kiekkoa ohi KooKoon maalia vartioineen Oskari Setäsen ja näin pisteet jäivät haaveeksi.


Isännät vahvoilla.


Vitkovicellä on loistava mahdollisuus lunastaa itselleen jatkopaikka, sillä sen verran suuri joukkueen etu toiseen osaan lähdettäessä on. Pelicansin olisi ottelu voitettava vähintään kolmella maalilla päästäkseen edes jatkoajalle, joten kaikki avaimet ovat isäntien käsissä. Pelicansin on lähdettävä avaamaan pelaamistaan mitä pidemmäs ottelu etenee ja sekin sataa kotijoukkueen laariin suuresti. Isäntien varsinaisen peliajan voitosta tarjoillaan pitkälti päälle kakkosen kerrointa ja me nappaamme sen lapullemme.

Kierrätysvapaa ilmaisveto arvoltaan jopa 50€!


ComeOn! tuli takaisin! Modernisoitu klassikkobooker tarjoaa edelleen loistopuitteet peleihin ja uusille pelaajille 50€ ilmaisvedon.
ComeOn: Nappaa jopa 50€ ilmaisveto

Pelivalintamme:

1X2: Vitkovice @2.44

Comeon! - Lue arvostelu

2.44

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.35

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

2.29

Lunasta Fastbetiltä 100€ vedonlyöntibonus! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys