Championship: Middlesbrough - Rotherham

La 20.1.2024 | 17:00 | Championship | MIDDLESBROUGH - ROTHERHAM

Kohde sulkeutuu: 20.01.2024 17:00


Kotijoukkue pitänyt liigajoukkueitakin tiukoillaMiddlesbrough on Championshipin puolivälissä kymmenentenä. Sen saldo on 12-3-12 ja viidestä viime matsista 3-0-2.
Rotherham on sarjan viimeinen saldolla 3-9-15, viisi viimeistä 1-2-2.

Middlesbroughin viimeisin matsi oli 3-1 -vierasvoitto Millwallista, mutta sitä ennen se oli pelannut EFL Cupin välierässä Chelseaa vastaan ja voittanut kotonaan avauspuoliskon 1-0. FA Cupissa Mboro hävisi niukasti Aston Villalle 0-1.
Millwallia vastaan Mboro oli parempi joukkue. Se voitti xG-tilaston 1.95-1.02, vaikka Millwall laukoikin matsissa enemmän, 12 kutia vastaan 9 kutia. Marcus Forss tuli vaihdosta kentälle, kun vain pari minuuttia oli peliaikaa jäljellä, ja silti Forss ehti tehdä ottelun viimeisen maalin aivan yliajan lopulla.

Rotherham hävisi viimeksi kotonaan Stokelle 0-1. Sitä ennen se oli pelannut FA Cupissa Fulhamia vastaan ja hävinnyt vain 0-1.
Stoke-matsissa ei juuri hienouksia tai maalipaikkoja nähty, kaikin puolin ankeaa pelaamista. Rotherham sai kotonaan aikaan xG-lukemaksi surkean vähän 0.19. Stoke oli hivenen parempi, xG:t sille 0.47. Vaisu matsi ratkesi Stoken komeaan vaparimaaliin.

Vieraan tuskin tekevät maalia


Mborolla on poissaolohuolia. Kaksi ykkösjoukkueen kärkipelaajaa on sivussa, Latte Lathilla ja Coburnilla on sen verran vammoja, että Rogers ja uusi mies Azaz saattaisivat olla avauksessa. Ellei sitten Forssille aukea paikka.
Ykkösveskari Dieng on sivussa, joten Glover tulee maaliin. McGree ja Silvera ovat Australian maajoukkueen kanssa Aasian mestaruuskisoissa.

Rotherhamin puolustuksen Hall on sivussa, samaten Fergusonilla on edelleen vaivoja. Pohjois-Irlannin maajoukkuemies ei ole vielä tällä kaudella pelannut ollenkaan. Joukkueen puolustuksesta ovat vielä sivussa Humphreys sekä Blackett, eli vierasjoukkueen puolustus on reikäinen.


Vetopuolella kertoimet matsiin ovat noin 1.35 – 4.70 – 8.50. Liian vähän kotivoitolle, se on selvä. Mboron puolustus on erinomainen, se piti Chelsean nollilla ja melkein niin kävi Aston Villallekin. Rotherham tuskin saa Riverside Stadiumilla montaakaan maalipaikkaa. Betsataan siihen Rotherham alle 0.5 maalia, kerroin on 1.90.Kierrätysvapaa ilmaisveto arvoltaan jopa 50€!


ComeOn! tuli takaisin! Modernisoitu klassikkobooker tarjoaa edelleen loistopuitteet peleihin ja uusille pelaajille 50€ ilmaisvedon.
ComeOn: Nappaa jopa 50€ ilmaisveto

Pelivalintamme:

Rotherham alle 0.5 maalia @1.91

Huti
Comeon! - Lue arvostelu

1.91

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.9

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betsamigo - Lue arvostelu

1.9

Betsamigo - 120% talletusbonus 120€ asti Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

1.9

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

1.9

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan