Championship: Leeds - Rotherham

La 10.2.2024 | 17:00 | Championship | LEEDS - ROTHERHAM

Kohde sulkeutuu: 10.02.2024 17:00


Leedsin voittokerroin liian pieni peleihinLeeds on hakemassa suoraa nousua. Kakkospaikalla oleva Southampton on vain yhden pisteen päässä, tosin yhden matsin vähemmän pelanneena.

Leedsillä on nyt alla viiden sarjamatsin voittoputki. Edellinen Championshipin matsi sillä oli Bristol Cityä vastaan, ja sen Leeds vei 1-0. Viikolla Leeds pelasi FA Cupin uusinnan Plymouthia vastaan, ja voitto tuli jatkoajan jälkeen 4-1.
Leedsin hyvä putki on aivan ansaittu. Bristolissa Cityä vastaan se oli selvästi parempi. City sai aikaan vain yhden kudin kohti Leedsin maalia, ja Leeds sai aikaan kuusi laukausta maalia kohti.
Edellisen sarjamatsin kotikentällä Leeds voitti myös 1-0, vastassa oli Norwich. Tämäkin oli Leedsin hallussa, xG-tilastot laskettiin sille 1.49-0.43.

Rotherham on heikko vastus Leedsille. Se on nyt sarjataulukon viimeisenä, ja ihme pitää tapahtua, että Rotherham vielä nousisi kuiville. Putoamisviivan päällä Huddersfield on jo 12 pisteen päässä. Kova homma Rotherhamille ylipäätänsä saada loppukauden aikana kasaan 12 pisfettä.
Rotherham ei ole voittanut matsiakaan sitten Tapaninpäivän. Viimeiset viisi sarjamatsia Rotherham on pelannut saldolla 0-3-2. FA Cupissa Rotherham putosi Fulhamille 0-1.
Joukkueen viimeisin ottelu on kotimatsi Southamptonia vastaan, ja sen Rotherham hävisi 0-2. Soton oli matsissa selvästi parempi, xG-lukematkin sille 1.24-0.34.

Farke taas nousua mestaroimassa


Leedsin manageri Daniel Farke laittoi pelaajarotaation pyörimään viikolla FA Cupin kierrokselle. Nyt varmasti kentällä on taas ykkösavaus. Paluu takaisin Valioliigaan on sen verran iso juttu, että cupmatsit ovat sille täysin alisteisia.
Leedsin sairastuvalla taitavat olla ainakin laituri Daniel James sekä Stuart Dallas ja Pascal Struijk.

Farken systeemi Leedsille on 4-2-3-1, ja neljä pelaajaa kärjessä ovat varmaankin Willy Gnonto, Pat Bamford, Georginio Rutter sekä Crysencio Summerville. Gnonto pelaa Jamesin paikalla, Struijkin paikalla keskikentällä pelaa Ethan Ampadu, ja sitten Glen Kamara sekä Ilia Gruev ovat keskikentän moottorina.

Rotherhamilla on kaiken lisäksi pitkä lista pelaajia loukkaantuneena. Sivussa ovat ainakin Cohen Bramall, Grant Hall, Tyler Blackett, Shane Ferguson sekä Andre Green.
Rotherham pelaa varmaankin yhdellä kärjellä, joka on Jordan Hugill. Luulisi, että joukkue lähtee tukkimaan peliä ja hajottamaan Leedsin hallintaa. Hugillilla ei taida olla paljon hommia.


Leedsin voittokerroin on vain noin 1.15. Ei sellaista voi pelata. Leeds ei ole suurten maalilukujen joukkue. Sen viidestä viime matsista vain yksi on mennyt varsinaisella peliajalla yli 2.5 maalin. Rotherham varmaankin pelaa passiivisesti. Leeds pitää palloa, ja tekee ne yksi tai kaksi tarvittavaa maalia, eikä Rotherham juurikaan saa paikkoja. Alle 2.5 maalia saa kertoimeksi noin 2.50. Kokeillaan pienellä panoksella.


Kierrätysvapaa ilmaisveto arvoltaan jopa 50€!


ComeOn! tuli takaisin! Modernisoitu klassikkobooker tarjoaa edelleen loistopuitteet peleihin ja uusille pelaajille 50€ ilmaisvedon.
ComeOn: Nappaa jopa 50€ ilmaisveto

Pelivalintamme:

Alle 2.5 maalia @2.59

Huti
Comeon! - Lue arvostelu

2.59

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

2.5

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.5

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betsamigo - Lue arvostelu

2.5

Betsamigo - 120% talletusbonus 120€ asti Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

2.5

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan