Championship: Leeds - Norwich

Ke 24.1.2024 | 21:45 | Championship | LEEDS - NORWICH

Kohde sulkeutuu: 24.01.2024 21:45


Kumpikin pienessä voittoputkessaManageri Daniel Farke nosti aikoinaan Norwichin Valioliigaan, ja nyt hän yrittää samaa Leedsin kanssa. Norwichissa Farken joukoissa oli Suomen maajoukkueen avainpelaaja Teemu Pukki, ja nyt Leedsissä on Suomen maajoukkueen avainpelaaja Glen Kamara.

Farkella menee mukavasti Leedsin kanssa. Joukkue on nelosena 54 pisteellä. Suora nousu sarjan kakkospaikalta on vain viiden pisteen päässä. Tällä hetkellä kakkosena on Ipswich. Nousukarsintapaikka on tukevasti Leedsin käsissä, seitsemäntenä oleva Hull on jo 12 pisteen päässä. Pisteen Hullia perässä on Norwich. Kisa viimeisistä nousukarsintapaikoista on ainakin nyt tiukka. Kuutosena on Coventry, ja sillä on pisteitä vain kaksi enemmän kuin Norwichilla.

Viime kierroksella kumpikin pelasi kotonaan. Leeds voitti Prestonin 2-1 ja Norwich WBA:n 2-0. Leeds oli Prestonia vastaan ylivoimainen, vaikka eroa ei tullut kuin yksi maali. Se voitti laukaukset 20-8 ja xG-tilastot 2.29-1.05. Preston pääsi lipsauttamaan pallon Leedsin verkkoon jo matsin toisella minuutilla, mutta sen jälkeen kotijoukkue hallitsi. Tasoituksen teki James pari minuuttia avausmaalin jälkeen, mutta voittomaali tuli vasta ottelun lisäajalla rankkarista, laukojana Piroe.
Leeds on nyt neljän voiton putkessa, jaksossa on mukana FA Cupin voitto Peterboroughista.

Alla muutaman päivän lepoaika


Norwich on kolmen voiton putkessa, mukana FA Cupin 3-1 -voitto Bristol Roversista. Norwichin viime matsi WBA:ta vastaan oli tiukka peli. XG:t laskettiin melko tarkkaan tasapeliksi, ja WBA voitti pallonhallinnan 60-40 ja laukaukset 15-13.
Hyvästä otteesta huolimatta WBA ei saanut palloa maaliin, mutta Norwich teki yhden kummallakin puoliajalla. Sargent osui avauspuoliskolla ja Rowe toisella.

Valmistautumisaika tähän matsiin on lyhyt. Kumpikin pelasi viikonloppuna. Pelaajien kierrätystä voisi olla luvassa. Leedsin manageri Farke saattaisi vaikka antaa Patrick Bamfordille huilivuoron. Liam Cooper on saanut nivusvammansa hoidettua ja saattaisi tulla puolustukseen.

Norwichin manageri David Wagner tuskin sitten pystyy tekemään kovinkaan paljon vaihtoja. Christian Fassnackt sekä Adam Idah voisivat olla vaihtoehtoja kärkeen.


Kertoimet matsiin ovat noin 1.45 – 4.70 – 5.70, ja tämä on aivan varmasti liian vähän Leedsille. Toki se on suosikki, mutta kääntelee tätä matsia miten päin vain, niin ei se sentään voita tätä liki 7 kertaa kymmenestä. Laitetaan varovasti vastaan. Lapulle Norwich +1 asian handicap, kerroin on yli kahden ja Leedsin tasan yhden maalin voitolla panokset palautetaan.


30€ ilmaisveto ilman kierrätystä XLBetiltä!


Uusi huippusivusto XLBet tarjoaa uusille pelaajille makoisan ilmaisvedon ilman kierrätystä. Talleta ja panosta 30€, saat 30€ ilmaisvedon!
XLBet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Norwich +1 asian handicap @2.13

Comeon! - Lue arvostelu

2.13

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

2.13

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.05

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betsamigo - Lue arvostelu

2.05

Betsamigo - 120% talletusbonus 120€ asti Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

2.05

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan