Championship: Coventry - Luton

La 27.5. | klo 18:45 | Championship | COVENTRY - LUTON

Kohde sulkeutuu: 27.05.2023 18:45


Ei riskiä, vähän maalejaChampionshipin nousukarsintojen finaali Wembleyllä on iso yllätys. Ennen kautta Coventry tai Luton ei kumpikaan ollut lähelläkään sarjan mestaruuskerroinlistan kärkeä. Coventryn mestaruuskertoimet olivat elokuussa noin 8.50 ja Lutonin noin 9.00.

Nousukarsintojen ensimmäisellä kierroksella runkosarjassa kolmoseksi tullut Luton pudotti Sunderlandin yhteismaalein 3-2. Ensin Sunderlandin kentällä kotijoukkue 2-1, mutta sitten Lutonissa matsi päättyi 2-0.
Coventry pelasi ensin kotonaan Middlesbroughin kanssa maalittoman tasurin, ja onnistui sitten Mboron kentällä yllättämään ja voittamaan 1-0.

Jos Luton onnistuu nousemaan Valioliigaan, niin se on sitten pääsarjan todellinen pikkujoukkue. Seuran stadionille Kanilworth Roadille mahtuu vain reilut 10 000 katsojaa. Muutenkin koko seutu on aikamoista ”kehitysmaata”. Alkuvuodesta Luton äänestettiin koko Englannin surkeimmaksi asuinpaikaksi.
Surkeilla resursseilla Luton on kuitenkin jotenkin onnistunut nousemaan taas kohti pääsarjaa. Keväällä 1992 seura putosi silloisesta ykkösdivarista alemmas juuri ennen Valioliigan perustamista. Alamäki oli jyrkkä aina konferenssiliigoihin saakka. Keväällä 2014 Luton nousi League Two -sarjaan.

Coventrykin on aikaisemmin pelannut pääsarjaa. Se putosi viimeksi Valioliigasta keväällä 2001. Keväällä 2017 Coventry putosi League Two -sarjaan, eli nousu on ollut rivakkaa. Coventry on astetta isompi seura kuin Luton, stadikallekin mahtuu yli 32 000 katsojaa.

Kauden aikaisemmat tasan


Odotettavissa on tasainen matsi. Kauden kaksi aikaisempaa keskinäistä sarjaottelua nämä joukkueet pelasivat tasan, ensin syyskuussa Lutonissa 2-2 ja helmikuussa Coventryssä 1-1.

Mark Robinsin manageroiman Coventryn ainoa vahvuus on puolustuspäässä. Ennen kuin Gustavo Hamer onnistui tekemään Middlesbroughia vastaan voittomaalin, Coventry oli pelannut kolme puoliaikaa saamatta ainuttakaan kutia kohti vastustajan maalia. Middlesbrough oli runkosarjassa Championshipin toiseksi eniten maaleja tehnyt joukkue, ja nyt Coventry piti sen nollilla.

Kokoonpano-ongelmat eivät tätä matsia ratkaise, ellei sitten jotain yllättävää ilmene aivan matsin alla. Coventryn pomo Robins tekee valintaa keskikentän ja kärjen kanssa. Luultavasti kärjessä Viktor Gyokeresin kanssa pelaa Matt Godden, ja keskikentällä olisivat Josh Eccles sekä Ben Sheaf.

Lutonin pomo Edwards peluutti edellisellä kierroksella kummassakin matsissa samaa ryhmää, ja eiköhän sillä samalla mennä nytkin.


Luton on matsissa hienoinen ennakkosuosikki. Kertoimet ovat noin 3.00 – 3.00 – 2.40. Kaipa nämä ovat kohdillaan. Alle 2.5 maalia saa kertoimeksi vain noin 1.50, mutta kyllä se silti kelpaa. Coventrylle maalinteko on hankalaa, mutta puolustus on kova.
Tällä matsilla on valtaisan iso merkitys kummallekin seuralle. Matsissa ei oteta riskiä ennen kuin on pakko.Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Alle 2.5 maalia @1.56

Mr Green - Lue arvostelu

1.56

Uudelle pelaajalle kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.56

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.5

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.5

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.5

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan