Championship: Bristol City - Leeds

Pe 2.2.2024 | 22:00 | Championship | BRISTOL CITY - LEEDS

Kohde sulkeutuu: 02.02.2024 22:00


Leeds hakee nousuaBristol City on Championshipin sarjataulukon puolivälissä ja heikossa kunnossa. Se on nyt pelannut viisi sarjamatsia ilman voittoa. Viimeksi tuli tasapeli 2-2 Coventryn vieraana.
FA Cupissa Bristol City on tehnyt urotekoja. Se pelasi ensin tammikuun alussa West Hamin kanssa Lontoossa 1-1 -tasapelin, ja sitten kotona Bristolissa se pudotti Hammersin 1-0.
City oli matsissa hivenen heikompi, eli voivat olla tyytyväisiä pisteeseen. Matsissa xG:t laskettiin Coventrylle 1.02-0.61. Ennen tätä matsia Bristol City oli pelannut kotonaan Watfordin kanssa 1-1. Se oli hyvin tasainen matsi, laukaukset Citylle 15-14 ja xG:tkin hyvin tasaväkisesti 1.14-1.20.

Leeds on Championshipissä neljän voiton putkessa. Viimeksi se voitti Norwichin kotonaan legendaarisella Elland Roadilla 1-0. Leeds on nyt sarjassa nelosena, eikä kakkospaikan Ipswichkään ole enää kuin pisteen päässä. Kova pettymys Leedsin leirissä, jos sarjanousu jää toteutumatta.

Leedsin peli kulkee. Norwichia vastaan se hallitsi, vaikka maalilukemat jäivät niukanlaisiksi. Norwich ei saanut aikaan kuin xG-lukeman 0.43. Leeds sitten taas sai laskuissa xG:n 1.49.
Ennen Norwich-matsia Leeds voitti kotonaan Prestonin 2-1, ja siinäkin xG:t sille ylivoimaisesti 2.29-1.05. Leedsin edellinen vierasmatsi Championshipissä oli Cardiffin vieraana, ja lopputulos Leedsille ylivoimaisesti 0-3.
FA Cupissa Leeds pelasi viimeksi Plymouthia vastaan, ja se jäi tulokseen 1-1.

Vaisu joulukuu, hyvä tammikuu


Leedsillä oli vaisu joulukuu, mutta tammikuu sitten taas oli erinomainen. Manageri Daniel Farke reagoi hyvin vaikeuksiin, ja sai homman kasaan. Farke on hyvä työssään, se tuli jo selväksi Norwichin vuosina.

Cityn Nahki Wells teki viikolla Coventrya vastaan maalin, mutta nyt varmaan kuitenkin Tommy Conway tulee avaukseen hyökkäyksen keskelle.
Ross McCrorie voisi tulla laituriksi loukkaantumisensa jälkeen. Scott Twine on loukkaantuneena sivussa, kuten myös Rob Atkinson, Kal Naismith sekä Mark Sykes.

Leedsin joukkueesta Archie Gray, Junior Firpo, Glen Kamara, Crysencio Summerville ja Patrick Bamford olivat Plymouth-matsin poissa avauksesta, mutta nyt varmaan heti alusta saakka mukana. Pascal Struijk ja Stuart Dallas ovat edelleen loukkaantuneina.


Kertoimet matsiin ovat noin 4.70 – 3.60 – 1.70, ja kaipa nämä ovat kohdallaan. Leeds on pelannut tammikuussa kuusi matsia kaikki turneet mukaan lukien, ja se on päästänyt vain kaksi maalia. Bristol City on pelannut tammikuussa seitsemän ottelua, ja yhtä lukuun ottamatta, eli viime matsia, kaikki ovat jääneet alle 2.5 maalin. Nyt alle 2.5 maalia saa kertoimeksi 1.85-lukemia, ja tuupataan siihen kahvirahat.


30€ ilmaisveto ilman kierrätystä XLBetiltä!


Uusi huippusivusto XLBet tarjoaa uusille pelaajille makoisan ilmaisvedon ilman kierrätystä. Talleta ja panosta 30€, saat 30€ ilmaisvedon!
XLBet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Alle 2.5 maalia @1.89

Osuma
Comeon! - Lue arvostelu

1.89

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

1.89

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.85

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betsamigo - Lue arvostelu

1.85

Betsamigo - 120% talletusbonus 120€ asti Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

1.85

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan