Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Bundesliiga: Union Berlin - Freiburg

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: La 18.05 klo 18.30
Peli ohi
Freiburg +0,5
1.69Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.68100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa

Berliinissä ollaan isojen panosten äärellä Bundesliigan viimeisellä kierroksella!

Bundesliigan lauantain päätöskierroksen panoksellisesti mielenkiintoisin ottelu pelataan Stadion An Der Alter Förstereilla Berliinissä. Mestarien liigan lohkovaiheessakin syksyllä pelannut Union Berlin on pahassa tilanteessa, sillä putoaminen uhkaa perinteikästä berliiniläisseuraa toden teolla. Suoraan putoamiseen tuskin Unionilla on isoa vaaraa, kun Kölnillä on kolme maalia huonompi maaliero ja Unionin tappion ja Kilipukkien voiton lisäksi Kölnin tulisi siis kuroa vielä maalierokin umpeen. Putoamiskarsintaan Union sen sijaan todennäköisesti joutuu, ellei Wolfsburg kiusaa Mainzia riittävän hyvin toisaalla.

Unionin penkin päässä on tällä sesongilla riittänyt kuhinaa. Nenad Bjelica jätti tehtävänsä toukokuun alussa ja nyt seuraa yritetään äyskäröidä kuiville Marco Groten rautaisessa väliaikaisohjastuksessa. Peli on näyttänyt berliiniläisittäin karmealta ja viime viikonloppuna menetettiin kahden maalin johto juuri Kölniä vastaan. Viimeksi Union on voittanut jalkapallo-ottelun maaliskuussa.

Isänniltä Rani Khedira kärsii pelikieltoa ja lasaretissa ovat Jakob Busk ja Jérôme Roussillon. Robin Gosensille taitaa olla luvassa avauksen paikka vasemmalla ja Lukas Tousart sekä Janik Haberer ovat tyrkyllä keskisektorille Khediraa paikkailemaan. Kevin Vogtin tilanne on vielä auki.

Freiburgin tilannekaan ei vielä ole täysin selvillä, sillä europeleihin on Christian Streichin ryhmällä jälleen pyrkimyksenä päästä! Nyt sijoituksena on kahdeksas ja tällä hetkellä tältä sijalta ei olisi selviämässä Eurooppaan. Jos Leverkusen kuitenkin voittaa Saksan Cupin finaalin, avautuisi kahdeksannelle paikka Konferenssiliigaan. Freiburgilla on kuitenkin pyrkimyksenä vielä napata seitsemäs sija Hoffenheimin nenän edestä, mutta tässä onnistuminen ei ole omissa käsissä.

Vierailta Kiliann Sildillia on yhä pelikiellossa. Lasaretin palveluiden äärellä ovat sen sijaan Merlin Röhl, Daniel-Kofi Kyereh, Philipp Lienhart, Matthias Ginter, Kenneth Schmidt ja Manuel Gulde. Neljän topparin puuttuminen ei aiheuta hurraa-huutoja joukkueen taustajoukoissa.

Laittaako Freiburg isännille luun kurkkuun?

Freiburg on näistä kahdesta tällä hetkellä selvällä marginaalilla parempi joukkue. Vieraiden panoksellisuudesta johtuen Freiburg-menestykset maistuvat myös lapulle, vaikka toki poissaoloja on etenkin puolustuspäässä. Freiburg +0,5 osuu tasapelilläkin!

Freiburg +0,5
1.69Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.68100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.67100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.6630€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.66100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 22.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 3.30
jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 17.6.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!