Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Bundesliiga: Mainz - Dortmund

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: La 11.05 klo 21.30
Osuma
Alle 3,5 maalia
1.74100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.73Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Bundesliigan lauantai-illassa vain toisella joukkueella on hurjat panokset!

Mestarien liigan finaaliin sensaatiomaisesti tiensä selvittänyt Borussia Dortmund vierailee lauantaina Bundesliigassa putoajakandidaatti Mainzin luona Mewa Arenalla. Kaksi kierrosta on enää pelaamatta ja Mainz on kolmanneksi viimeisenä. Pudotakseen suoraan Mainzin tulisi hävitä kaksi viimeistä peliään ja Kölnin tulisi voittaa omat matsinsa. Motivaationa on tietysti nousta Union Berlinin ohi seitsemänneksitoista, jotta playoffiinkaan ei jouduta. Lauantaina vastassa on hieman motivaatioton Dortmund, jonka UCL-paikka ensi kaudeksi on jo saletti.

Bo Henriksenin käskyttämä Mainz otti lukua Bayern Münchenin vieraana peräti 8-1-lukemin maaliskuun alkupuolella. Tästä tappiosta sisuunnuttiin sen verran, että hävittyjä pelejä ei saldoon mahdu tämän kyseisen mustan iltapäivän jälkeen. Kuiville ei kuitenkaan ole vielä onnistuttu kiipeämään ja ratkaisuja joudutaan odottelemaan aivan kalkkiviivoille asti. Isossa maaliodottaman värittämässä kuvassa Mainz on ollut aika epäonnekaskin, että näin alas on sarjataulukossa valahdettu.

Maxim Leitsch ja Stefan Bell ovat näillä näkymin isäntien lasarettilaiset. Karim Onisiwon pelikunto selviää vasta ottelupäivänä ja Philipp Mwene kärsii pelikieltoa. Brajan Gruda ja Nadiem Amiri ovat lusineet omat pelikieltonsa.

Mats Hummels kirjautti tiistaina maalin tililleen Pariisin illassa Mestarien liigassa ja tämä maali oli kuin tikari PSG:n sydämeen. Dortmund paineli jatkoon yhteismaalein 2-0 ja Wembleyn loppuottelussa tulee vastaan turnauksen 14-kertainen voittaja Real Madrid. Nyt Dortmund saattaa jopa hieman ulospuhallella Bundesliigassa, kunnes taas aletaan vähitellen valmistautumaan kuun vaihteen massiiviseen peliin.

Lauantaina on syytä odottaa rotaatiota keltamustien leirissä, kun Bundesliigassa ei varsinaisesti enää ole panoksellisia pelejä. Julien Duranville ja Ramy Bensebaïni eivät pelaa loukkaantumisten vuoksi. Marco Reusia, Felix Nmechaa ja Niklas Süleä voidaan ainakin odotella avaukseen.

Motivoitunut Mainz tarjoaa BVB:lle kovan haasteen!

Mainzin kertoimiin on tietysti tarrattu markkinoilla tiukasti ja on pakko sanoa, ettei tältä tasolta enää maistu ottaa peliä kotijoukkueen puolelta, oli BVB:llä sitten kuinka paljon tahansa rotaatiota. Parhaiten maistuukin lapulle under. Mainz on ollut kohtalaisen hyvä tällä sesongilla puolustuspäässä – itse asiassa päästettyä maaliodottamaa on Dortmundiakin vähemmän. Kun tiedostetaan Edin Terzicin todennäköisesti lepuuttelevan ykköstykistöään, on Mainzilla hyvä mahdollisuus luutia tehokkaasti omalla alueella.

Alle 3,5 maalia
1.74100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.73Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.7230€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.72100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.72100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

ranskan avoimet
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
Ranskan avoimet eli Roland Garros kisataan omalla paikallaan touko-kesäkuun vaihteessa
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 3.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!