Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Bundesliiga: Frankfurt - RB Leipzig

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: La 18.05 klo 18.30
Peli ohi
Tasapeli
3.75Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
3.75100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Yltääkö motivoitunut Frankfurt lauantaina pisteille?

Eintracht Frankfurt ja RB Leipzig iskevät yhteen lauantaina Bundesliigan päätöskierroksella ensin mainitun joukkueen kotikentällä Frankfurtissa. Leipzig on jo tavoitteensa saavuttanut ja Die Roten Bullen pelaa jälleen ensi kaudella Mestarien liigaa. Frankfurt sen sijaan tarvitsee pisteen varmistaakseen Eurooppa-liigan paikan ensi kaudeksi – Hoffenheim kärkkyy kolmen pisteen päässä sarjataulukossa.

Dino Toppmöllerin luotsaama Frankfurt voisi itse asiassa selviytyä jopa Mestarien liigaan, mutta tämä vaatisi toki aikamoista vetoapua Dortmundilta kesäkuun ensimmäisenä päivänä UCL-finaalissa. Eurooppa-liigankin tulisi kaiken järjen mukaan kelvata etenkin kevään suorittamisen perusteella – Die Adler on nyt viimeisestä kahdeksasta ottelusta voittanut vain kertaalleen Augsburgin.

Donny van de Beekiä ja Sasa Kalajdzicia ei enää nähdä tällä kaudella tositoimissa eli lauantaina duo on tietenkin sivussa. Mario Götze ja Saksan maajoukkueeseen valittu Robin Koch ovat näillä näkymin täydessä kunnossa. Makoto Hasebelle ja Sebastian Rodelle lauantain ottelu on uran viimeinen, joten ei muuta kuin leppoisia eläkepäiviä!

Marco Rosen suojatit selättivät muutama viikko sitten Dortmundin komein lukemin ja tämä ottelu käytännössä varmisti UCL-paikan ensi kaudeksi. Hoffenheimia ja Werder Bremeniä vastaan tasattiin tämän jälkeen pisteet, joten vaikuttaa siltä, että jalka lähti jo hieman kaasulta. Frankfurtin vieraana saman teeman voisi kuvitella jatkuvan, joskin Leipzig hyökkää kuitenkin takuulla hanakasti kohti isäntien maalia aina tilaisuuden tullen.

Xaver Schlagerin ja Christopher Lenzin pelit on vieraiden rosterista tämän kauden osalta paketissa. Dani Olmo on kärsinyt lihasvaivoista ja espanjalaistaituri taitaa olla myös varmuuden vuoksi sivussa, jotta kesän EM-turnaus ei vaaraannu. Muutoin Leipzigillä onkin paras rosteri jalkeilla.

Pelataanko lauantaina sopuisissa merkeissä?

Lauantain matsiin otetaan kupongille tasapeliä kovilla kertoimilla! Frankfurtille siis piisaa mainiosti pistekin, jotta Hoffenheim jää taakse. Ottelun maaliodotusarvo vaikuttaa myös hieman matalammalta, kuin mitä markkinoilla tällä hetkellä ajatellaan, joten tästäkin syystä tasuri on kelpo veto!

Tasapeli
3.75Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
3.75100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
3.6630€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
3.66100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
3.65100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 22.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 3.30
jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 17.6.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!