Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Allsvenskan: Västerås - Häcken

Rolle
Kirjoittanut:
Rolle
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Ma 8.07 klo 22.00
Peli ohi
Ottelussa tehdään yli 3 maalia
1.91100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.82Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Allsvenskanissa 14. kierroksella kohtaavat kesätauolta palaavat Västerås ja Häcken toisensa Hitachi Energy Arenalla maanantaina kello 20:00.

Sarjajumbo Västerås hankki Granathin, menetti Douglasin

Kalle Karlssonin luotsaama Västerås on sarjajumbona kerättyään 12 pelistä saldolla 2-2-8 kaikkiaan kahdeksan pistettä maalein 8-14. Lähituntumassa olevista joukkueista viimeistä edellisenä oleva Kalmar (10) on kaksi sekä kolmanneksi viimeisenä oleva Norrköping (11) kolme pistettä edellä. Viimeisellä suoran säilyjän paikalla oleva Göteborg (14) on puolestaan livahtanut jo kuuden pinnan karkumatkalle.

Västerås lähti kesälomille kesäkuun alussa kolmen pelin pisteputkessa kaadettuaan kahden tasapelin jälkeen Kalmarin 4-0 Guldfågeln Arenalla.

Yksi vieraiden ehdottomia sankareita oli beniniläinen keskikenttävelho Matteo Ahlinvi, joka viimeisteli vieraille kaksi osumaa. Ahlinvi oli kesäkuussa mukana myös Beninin MM-karsintajoukkueessa Beninin kukistettua Ruandan (1-0) ja Nigerian (1-0). Västeråsin voittomaalista vastasi Patric Åsund, joka teki esityön myös Henry Offian viimeistelemään vieraiden neljänteen osumaan. Maaliodottama (xG) kirjattiin Västeråsin eduksi 2,74-0,98.

Västeråsin sisäistä maalipörssiä johtavat kaksi maalia viimeistelleet Ahlinvi ja Offia, jotka ovat kaksistaan vastanneet näin puolesta Västeråsin koko kaudella tekemistä tehoista. Åsund on maalannut kerran ja antanut lisäksi kaksi maalisyöttöä. Yhden maalin ovat lisäksi tehneet Jabir Ali, Ibrahim Diabate ja Simon Gefvert. Västerås on jäänyt tusinassa pelissään peräti kahdeksan kertaa maaleitta.

Ahlinvi on Västeråsin supervaihtomiehenä tullut tavallisesti vasta toiselle pelijaksolle mukaan tositoimiin eikä 25-vuotiasta Beninin maajoukkueratsua nähdä paikkaamassa nytkään avauksessa asti. Perjantaina paluunsa Västerås SK:hon 1,5 vuotisella sopparilla sinetöinyt kolmekymppinen hyökkääjä Viktor Granath ehti maalata aiemmin kauden aikana Halmstadille kaksi maalia ja antaa yhden maaliin johtaneen syötön ja nähtäneen jo VSK:n nutussa Häckeniä vastaan. Vastaavasti puolustajista 22-vuotias kippari Alex Douglas siirtyy seitsemällä miljoonalla kruunulla Puolaan Lech Poznaniin.

Västeråsin (3-4-3) mahdollinen avausrosteri: Fagerström; Marques, Nsabiyumva, Douglas; Warneryd, Linday, Magnusson, Larsson; Granath, Diabate, Åsund.

Viime kausien kestomenestyjällä Häckenillä yhä vahva nippu

Norjalaisvalmentaja Pal Johansenin luotsaama viime kauden pronssiseura ja toissa kauden mestari Häcken palaa kesätauolta Allsvenskanin kutossijalta kerättyään 13 pelistä saldolla 6-2-5 kaikkiaan 20 pistettä maalein 24-22. Lähituntumassa olevista joukkueista ennen paluukierrosta ovat pisteen edellä Hammarby (21) ja GAIS (21) neljäntenä ja viidentenä sekä Halmstad (18) pari pinnaa perässä seitsemäntenä.

Häcken katkaisi juuri ennen kesätaukoa neljän voitottoman pelin putkensa, mistä hävisi kolmesti lyötyään AIK:n 4-1 kotiluolassaan Bravida Arenalla, Göteborgissa kesäkuun alussa. Valgeir Fridriksson ja Edward Chilufya veivät maaleillaan isännät kahden maalin karkumatkalle tuolloin avausjaksolla sekä Amor Layouni ja Mikkel Rygaard kasvattivat kotijohtoa neljään maalin toisen jakson avausvartilla ennenkuin Ioannis Pittas onnistui rikkomaan vieraiden kuparisen kavennuksen ja loppulukemat iskettyään. Häcken vei maaliodottaman (xG) nimiinsä 1,14-0,95.

Häckenin maalipörssiä johtaa neljä osumaa viimeistellyt ja yhden maalisyötön antanut Julius Lindberg. Neljä maalia on myös viimeistellyt Srdjan Hrstic. Kolme osumaa ja neljä maalisyöttöä on kirjannut plakkariinsa göteborgilaisten keskikenttävelho Simon Gustafson. Kolme maalia on myös tehnyt kolmen maalisyötön ohessa joukkueen tunisialaishyökkääjä Layouni. Kolme maalia yhden maalisyötön kera on työstänyt Zaidane Inoussa.

Häckeniltä ovat sivussa pitkäaikalsloukkaantuneet 17-vuotias hyökkääjä Isaac Brusberg sekä parikymppinen puolustaja Nikola Zecevic.

Häckenin (4-3-3) mahdollinen avausrosteri: Linde; Fridriksson, Lode, Hovland, Lundqvist; Rygaard, Gustafson, Romeo; Layouni, Chilufya, Inoussa.

Verkot tötterölle

Perustasoltaan syvyyttä miehistössään pursuava Häcken on huomattavasti Västeråsia laadukkaampi joukkue, mutta paluu pitkältä kesätauolta voi aiheuttaa sille käynnistysvaikeuksia. Västeråsille tilanne on toki samanlainen, mutta sillä on pelissä vain voitettavaa. Ihan tyhjin käsin osumitta tässäkään pelissä tuskin tullaan jäämään ja maanantaina verkot soivat todennäköisesti useamman kerran.

Ottelussa tehdään yli 3 maalia
1.91100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.82Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.82Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.81100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.81120% talletusbonus 120€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

Koripallo
Kohteen alkamisajankohta: 27.7.2024 klo 12.00
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 21.30
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 20.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Rolle
Kirjoittanut: Rolle
Sports Expert
Penaalin terävin kynä. Bookkereiden viheliäinen painajainen. Pistää kuin paarma kuumana kesäpäivänä kaikkina vuodenaikoina ja rokottaa vedonvälittäjiä, kun sitä vähiten odotetaan. Ulottaa lonkeronsa lajista lajiin ja liigasta toiseen viihtyen siellä, missä haisee jumalainen rahan tuoksu. Lepäämätön ihmiskone futiksessa ja lätkässä. Tienasi ensimmäisen ”miljoonansa” alalta jo viime vuosituhannella. Nykyisin betsaa harrastamisen ilosta saaden henkisen viagransa kyykyttäessään bookkereita ja jakamalla vihjeitä tällä foorumilla.