Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Allsvenskan: Elfsborg - Malmö

Rolle
Kirjoittanut:
Rolle
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Su 5.05 klo 17.00
Huti
1x2: Malmö
1.83100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.82100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Allsvenskanissa 7.kierroksella kohtaavat viimekautiset kärkiseurat Elfsborg ja Malmö toisensa Borås Arenalla sunnuntaina kello 15:00.

Elfsborg sai katkaistua tappioputkensa

Jimmy Thelinin luotsaama Elfsborg on aloittanut kautensa nihkeästi, sillä se on ottanut vasta kaksi voittoa, pelannut kerran tasan sekä kärsinyt tappion jo kolmesti ja sijoitus on sen mukainen eli viime kaudella tasapistein Malmön kanssa maalierojen turvin lopulta mestaruuden skånelaisille menettänyt Elfsborg löytyy tällä hetkellä Allsvenskanista viimeiseltä suoran säilyjän paikalta eli 13.nnelta sijalta kuudesta pelistä hikiset seitsemän pistettä kerättyään.

Elfsborg sai sentään katkaistua viimeksi kolmen peräkkäisen kamppailun tappioputkensa, kun se kaatoi Siriusin 2-0 kotiluolassaan Borås Arenalla viikko sitten lauantaina. 

Elffsborgin maaleista vastasivat isäntien avaus- ja voittomaalin ensimmäisen jakson lisäajalla viimeistellyt kosovalaishyökkääjä Arber Zeneli sekä tunnin kohdalla kauden avausosumansa kolmannessa pelissään viimeistellyt Per Frick. Elfsborgista katselivat keltaista korttia Andri Fannar Baldursson, Rami Kaib sekä Sebastian Holmen, jolle kortti oli jo kauden kolmas. Keltaisten lisäksi pakeista Terry Yegbelle vilautettiin lisäajalla suoraa punaista lappua, joten isäntien ghanalaispakki huilaa Malmöä vastaan. Isäntien voitosta huolimatta maaliodottaman (xG) vei Sirius 1,41-1,31.

Elfsborg avasi kautensa Värnamoa vastaan 2-2 kotitasurilla ottaen heti seuraavalla kierroksella avausvoittonsa, kun Västerås kaatui 1-0 Hitachi Energy Arenalla. Sen jälkeen tuli kolme tappiota Hammarbylle 0-3 Tele2 Arenalla, Kalmarille 1-2 kotona ja Norrköpingille 2-4 Platinumcars Arenalla ennen Sirius-voittoa.

Isäntien heikoin leikki on eittämättä sen puolustuslinja, mistä toppareista Yegbe lensi siis viimeksi suihkuun ja on pelikiellossa ja Holmenillakin on jo kolme varoitusta allaan peräkkäisistä peleistä ja lisää lienee luvassa hyökkäysvoimaista Malmöä vastaan. Oikeana wing-backina viimeksi luutinut Joakim Larsson korvannee topparintontilla Yegben pelattuaan tuolla tontilla aiemminkin tällä kaudella.

Elfsborgin (4-3-3) mahdollinen avausrosteri: Bundgaard; Boman, Holmen, Yegbe, Kaib; Qasem, Baidoo, Baldursson; Hedlund, Frick, Zeneli.

Malmölle ei löydy pysäyttäjää, liigavoittoa seurasi cupfinaalin voitto!

Henrik Rydströmin luotsaama Malmö otti jo kuudennen voittonsa yhtä monessa pelissä, kun skånelaisten käsittelyssä kaatui tällä kertaa puolestaan AIK hurjin 5-0 lukemin Eleda Stadionilla viikko takaperin.

Malmön maaleista vastasivat kahdesti osunut Isaac Kiese Thelin sekä maalin mieheen viimeistelleet Erik Botheim ja Sebastian Nanasi. AIK:sta Benjamin Tiedemann teki yhden oma maalin. Malmö vei maaliodottaman (xG) 2,06-0,67.

Vappuna skånelaiset voittivat puolestaan Svenska Cupin finaalissa Djurgårdenin pilkkukisan jälkeen 2-1 Eleda Stadionilla varsinaisen peliajan päättyessä 1-1. Itse pilkkukisa päättyi 4-1. Molemmat osumat nähtiin toisella jaksolla, kun Tahi Ali vei ensin isännät 1-0 johtoon ja Deniz Hümmet tasoitti sitten varsinaisen peliajan loppulukemiksi 1-1. DIFin suomalaistoppari Miro Tenho pelasi taas koko pelin ottaen jatkoilla keltaisen kortin. Vieraiden keskikentältä Rasmus Schüller oli yhä loukkaantuneena, kuten isäntien Niklas Moisander.

Peli oli parikymmentä minuuttia keskeytyksissä toisella jaksolla DIF-fanien edessä olleen turvaverkon repeytymisen takia. Peräti 16.nnen kerran Svenska Cupin voittaneen Malmön suurin sankari oli kaksi pilkkua torjunut Johan Dahlin. Pilkkukisassa Malmön maalaajina olivat Andreas Christiansen, Thelin, Martin Olsson ja Lasse Johnsen. DIFin ainokaisen teki Marcus Danielson.

Allsvenskanin muissa peleissä Malmö on kukistanut Norrköpingin 5-1 Platinumcars Arenalla, Hammarbyn 2-0 Eleda Stadionilla, Värnamon 4-0 Borås Arenalla, Västeräsin 1-0 Eleda Stadionilla sekä Djurgårdenin 1-0 Tele2 Arenalla. 

Malmön kuudessa voitossa maalisuhde kertoo tylyä kieltään sen ylivoimasta tällä hetkellä Allsvenskanissa: 18-1(!). Sen maalitilaston kärjessä on Allsvenskanin viime kauden ykköstykki Thelin joka silloin viimeisteli 16 osumaa ja on toistaiseksi tehnyt niitä kuusi. Seuraavina tulevat Malmöstä Botheim ja Nanasi neljällä osumallaan eli koko skånelaisten hyökkäyskolmikko dominoi Allsvenskanin maalipörssiä!

Malmön (3-5-2) mahdollinen avausrosteri: Dahlin; Stryger-Larsen, Jansson, Cornelius; Rieks, Pena, Johnsen, Nanasi, Busanello; Botheim, Kiese Thelin.

Itseluottamusta uhkuva Malmö jatkaa voittokulkuaan

Kahdella viime kaudella kotonaan Malmön kaatanut Elfsborg oli viimeksi kotonaan skånelaisia 3-0 parempi häviten sitten kuitenkin lopulta mestaruuden ratkaisseen päätöskierroksen pelin Malmölle 0-1 Eleda Stadionilla. Tavallisesti Malmö on ollut näissä kohtaamisissa useimmiten niskan päällä eikä tällä kertaa ole kahta sanaakaan kumpi kamppailuun lähtee ennakkosuosikkina. Mikäli Malmö ei aliarvioi isäntiään se voi menettää ensimmäisen pisteensä tässä pelissä, mutta tuskin häviäisi silloinkaan. Rydström on sen verran erinomainen valmentaja ettei asenneongelmaa tule syntymään ja kolme pinnaa matkaavat pelistä kohti Skånea.

1x2: Malmö
1.83100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.82100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.8100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.8100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.830€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

ranskan avoimet
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
Ranskan avoimet eli Roland Garros kisataan omalla paikallaan touko-kesäkuun vaihteessa
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 3.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Rolle
Kirjoittanut: Rolle
Sports Expert
Penaalin terävin kynä. Bookkereiden viheliäinen painajainen. Pistää kuin paarma kuumana kesäpäivänä kaikkina vuodenaikoina ja rokottaa vedonvälittäjiä, kun sitä vähiten odotetaan. Ulottaa lonkeronsa lajista lajiin ja liigasta toiseen viihtyen siellä, missä haisee jumalainen rahan tuoksu. Lepäämätön ihmiskone futiksessa ja lätkässä. Tienasi ensimmäisen ”miljoonansa” alalta jo viime vuosituhannella. Nykyisin betsaa harrastamisen ilosta saaden henkisen viagransa kyykyttäessään bookkereita ja jakamalla vihjeitä tällä foorumilla.