Africa Cup of Nations: Norsunluurannikko - DR Kongo

Ke 7.2. | klo 22:00 | Africa Cup of Nations | NORSUNLUURANNIKKO - DR KONGO

Kohde sulkeutuu: 07.02.2024 22:00


Jatkuuko Norsunluurannikon turnaus dramaattisissa merkeissä välierissä?


Afrikan mestaruuskisojen isäntämaa Norsunluurannikko saa vastaan Kongon demokraattisen tasavallan turnauksen välieräottelussa Stade Olympique Alassane Ouattaralla Abidjanissa. Norsunluurannikon turnaus on ollut tähän mennessä sanalla sanoen värikäs, mutta niin vain Emerse Faén väliaikaisohjastuksessa on päästy todistamaan komeaa kasvutarinaa. DR Kongo asettaa isäntämaalle takuulla kovan haasteen.Norsunluurannikko on ollut 1,5 jalkaa laulukuoron puolella jo muutamaan otteeseen tässä AFCONissa. Lohkovaihe meni aivan vihkoon, mutta niin vain Elefantit pääsivät viimeisenä lohkokolmosena jatkoon. Pudotuspeleissä Senegalia ja Malia vastaan tultiin varsinaisen peliajan lopussa tasoihin ja jatkoajalla viiletettiin voittoon – Mali-matsissa jopa miehen alivoimalla! Henkisesti Faén ryhmä on kokenut kovia, mutta tämä on takuulla kasvattanut myös joukkueen kapasiteettia ja tästä johtuen voidaan puhua todella vaarallisesta porukasta.

Keskiviikkona Norsunluurannikon urakkaa vaikeuttaa neljä pelikieltoa. Christian Kouamé, Serge Aurier, Odilon Kossounou ja Oumar Diakité palaavat vasta mahdolliseen finaaliin tai pronssipeliin. Willy Boly ja Evan Ndicka ovat toppariparina ja Wilfried Singoa kutsunee oikean pakin tontti.Sébastien Desabren luotsaama DR Kongo pelasi lohkovaiheessa kolme tasapeliä ja vielä neljännesvälierissäkin jouduttiin ratkomaan paremmuus Egyptiä vastaan rankkareilla. Puolivälierässä kaadettiin Guinea 3-1 ja kyllähän tätä voittoa jo odoteltiinkin – Leopardien peliesitykset ovat ilman muuta olleet hyviä näissä karkeloissa ja lohkovaiheessa olisi hyvin voinut napsua voitto tai pari.

DR Kongon riveistä Gaël Kakutan pelikuntoa on hikoiltu ottelun alla, mutta keskiviikkona ei pitäisi olla ongelmia ja Kakuta tulee takaisin avaukseen. Desabre tuskin lähtee permanenttiaan kauheasti muuttelemaan puolivälierään nähden.

Nähdäänkö Abidjanin illassa maalirikas trilleri?


Afrikan kisoissa on tavallisesti pelattu kunnon under-futista, mutta näillä kertoimilla kelpaa ottaa peliä suurimaalisuuden puolesta. Norsunluurannikko tulee takuuvarmasti kovalla höngällä päälle ja momentumista yritetään repiä mahdollisimman paljon irti. DR Kongolla on myös vaarallisia aseita ja Guineakin joutui palloa kaivamaan kolmesti verkosta.


Betstron uusille pelaajille 30€ kierrätysvapaa ilmaisveto vain meiltä!


2022 avattu Betstro täräyttää mukavan bonuksen uusille pelaajille kauttamme yksinoikeudella: 30€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Talleta vähintään 30€, niin saat käyttöösi ilmaisen betsin, jonka voit käyttää jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa ja lentopallossa. Tutustu sivustoon arvostelussa tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
Betstro: Nappaa oma ilmaisvetosi! >>


Pelivalintamme:

Yli 2 maalia @2.16

Huti
BetNFlix - Lue arvostelu

2.16

BetNFlix on väriläiskä täynnä bonuksia! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

2.16

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

2.16

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

2.14

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

2.04

Lunasta Fastbetiltä 100€ vedonlyöntibonus! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo