Aasian Cup: Jordania - Qatar

La 10.2. | klo 17:00 | Aasian Cup | JORDANIA - QATAR

Kohde sulkeutuu: 10.02.2024 17:00


Antaako Jordania isäntämaalle shokkihoitoa Aasian Cupin finaalissa?


Aasian Cup on ollut täynnä yllätyksiä ja maanosan jättiläisistä Etelä-Korea, Japani, Iran, Australia ja Saudi Arabia ovat joutuneet väistymään parempiensa tieltä. Lusailin stadionilla pelattavassa finaalissa turnauksen isoin sensaatio Jordania haastaa isäntämaa Qatarin, joka oli myös MM-kisojen isäntänä, kuten hyvin muistetaan. Qatar on hallitseva mestari, joten uusiiko Al Annabi mestaruutensa kotiyleisön edessä?Jordania kaatoi välierässä mykistävän hyvällä esityksellä Etelä-Korean ja Qatariin nähden Hussein Ammoutan suojatit saavat päivän verran lepoetua. Matkalla finaaliin Jordania kaatoi myös Tadzhikistanin ja Irakin. Lohkovaiheesta edettiin jatkoon parhaana lohkokolmosena. Jordanian rosterista yksi nimi on noussut näissä karkeloissa ylitse muiden, kun Montpellieriä edustava Musa Al-Taamari on hyvin lähellä turnauksen parhaan pelaajan palkintoa.

Finaaliin Jordanian pitäisi päästä parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, sillä terveystilanteessa ei ole moitittavaa. Ali Olwan oli välierässä pelikiellossa ja paluu avaukseen taitaa tapahtua nyt Mohammad Abu Hasheeshin kustannuksella. Kärjessä pelaava Yazan Al-Naimat on tehnyt Al-Taamarin kanssa kolme osumaa mieheen tässä turnauksessa.Qatarin lohkovaihe oli helppo ja omiin ei mennyt vielä kolmessa ensimmäisessä pelissä ainuttakaan palloa. Neljännesvälierissä Palestiina antoi Tintín Márquezin ryhmälle jo kelvollisen vastuksen ja puolivälierissä Uzbekistania vastaan ratkottiin paremmuus täplältä. Välierä olikin jo todella hyvä matsi Qatarilta ja Iran tuntui jäävän odotuksiin nähden pahasti telineisiin. Etenkin Akram Afif oli huikealla pelipäällä ja tilanteenvaihdoissa Iran oli pahoissa vaikeuksissa.

Márquez on näissä kisoissa kierrättänyt paljonkin pelaavaa kokoonpanoa ja välierässä esimerkiksi kippari Hassan Al-Haydos avasi penkiltä. Onkin miltei mahdotonta arvata etukäteen, millä aivoituksilla ja millä formaatiolla lähdetään pelaamaan loppuotteluun, mutta avainpelaajista nyt Afif ja Almoez Ali avaavat käytännössä varmasti ja Meshaal Barsham on maalissa. Eiköhän Al-Haydoskin avaukseen kaiveta, kun Jordania pelaa todennäköisesti konservatiivisesti puolustaen.

Qatar ei pääse käyttämään vahvuuksiaan!


Finaaliin otetaan lapulle Jordaniaa tasapelivarmistuksella. Qatar oli välierässä loistava, mutta finaalissa Afifille ja kumppaneille ei ole samalla tavalla tilaa luvassa. Jordania ottaa tässä pelissä vastaan ja Qatar joutuu tällä kertaa miettimään millä tavalla vastustajan vastaisku-uhka minimoidaan.


Betstron uusille pelaajille 30€ kierrätysvapaa ilmaisveto vain meiltä!


2022 avattu Betstro täräyttää mukavan bonuksen uusille pelaajille kauttamme yksinoikeudella: 30€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Talleta vähintään 30€, niin saat käyttöösi ilmaisen betsin, jonka voit käyttää jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa ja lentopallossa. Tutustu sivustoon arvostelussa tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
Betstro: Nappaa oma ilmaisvetosi! >>


Pelivalintamme:

Jordania +0/DNB @2.5

Huti
Bethard - Lue arvostelu

2.5

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonus Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

2.45

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Slotshammer - Lue arvostelu

2.4

Vasaroi voittoihin Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

2.4

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.39

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo