Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Miesten Korisliiga: KTP - Pyrintö

Eki
Kirjoittanut:
Eki
0
kommenttia
Koripallon vedonlyönti netissä
Tapahtuma päättynyt: La 30.03 klo 18.30
Osuma
KTP:n voitto -4,5 pisteen tasoituksella
2.02100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.95Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa

Panokset miesten Korisliigan alemmassa jatkosarjassa eivät ole sen päätöskierroksella pilviä hipovat. Sijoittuminen yhdeksänneksi tai kymmenenneksi koskettaa seuroja varsin vähän. Sen verran on pelattavaa KTP:n ja Pyrinnön lauantaisessa kamppailussa.

Kolme avainpelaajaa poissa

Motivaatiotekijöitä on siksi vaikeaa arvailla. Näissä tilanteissa kotijoukkueella voi kuitenkin olla oma etunsa. Tässä tapauksessa pelipäätöksen ratkaisee ensisijaisesti pelaajaluettelo.

Pyrinnöltä puuttuvat molemmat ulkomaalaiset takamiehet eli Luther Muhammad & Mitch Pelissier sekä yhä kenties paras kotimainen pelaaja Antero Lehto. Jäljelle jää laskentatavasta riippuen viidestä seitsemään riittävän hyvää korisliigatason miestä.

Muhammadin rooli pallollisessa pelaamisessa on ollut erittäin suuri. Hän on ottanut lähes kolmasosan kaikista joukkueen kahden pisteen heitoista. Niistä noin puolet on onnistunut, eli Pyrintö ei ole sen enempää kaatunut kuin menestynytkään näiden ratkaisujen myötä.

Tasaisesti on lopulta tultu

KTP:n kausi on ollut odotuksiin nähden suurehko pettymys. Se kasasi vielä yhteistyökumppanien avulla rahapotin, jolla mahdollistui Jeremiah Woodin liittyminen ryhmään.

39-vuotiaan sentterin myötä kurssi kääntyi edes sen verran, että liigapaikka ensi kaudeksikin sinetöityi hyvissä ajoin. Edeltänyttä tappioputkea seurannut kolmen ottelun voittoputki ei kuitenkaan venynyt sen pidemmäksi. Ja kun voittojen jälkeen seurasi kaksi tappiota, karkasivat pudotuspelit jo ennen jatkosarjan viimeistä kierrosta.

Määrällisesti KTP:n pelaajatilanne on sikäli parempi, että ulkomaalaisia on ollut valittavana viisi. Olkoonkin, että Shaun Dossista ja viime pelit sivussa olleesta Ahmad Randista ei ole saatu paljoakaan positiivisia asioita irti.

Sen verran sarjataulukko osoittaa, että nämä joukkueet ovat lopulta olleet keskenään jopa äärimmäisen tasaisia. Vaiheet ovat toki olleet hyvin erilaisia, sillä KTP eteni Woodin tuloon asti alkuperäisellä ulkomaalaisnelikolla. Pyrintö taas teki kauden mittaan isoja muutoksia jo senkin takia, että joukkueeseen liittyi kaksi kotimaista suhteellisen korkean profiilin nimeä kesken kauden.

Päävalmentajakin on molemmilla vaihtunut, kun apuvalmentajana kauden aloittanut henkilö nousi päävastuuseen. Tero Vasellin "uusi alku" oli Tampereella lupaava, mutta ryhmä ei ollut lopulta tarpeeksi hyvä pudotuspeleihin.

Katso myös: Parhaat vedonlyöntibonukset

Kokoonpanotilanne on KTP:llä huomattavasti parempi. Sitä kautta kotivoitto on pelivalintana parempi.

KTP:n voitto -4,5 pisteen tasoituksella
2.02100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.95Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.89Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.8250€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.822x10€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

formula 1
Kohteen alkamisajankohta: 21.4.2024 klo 10.00
nhl
Kohteen alkamisajankohta: 21.4.2024 klo 0.00
VALIOLIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 20.4.2024 klo 21.30
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.
Pelaajien arvostelut: 0