Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Wimbledon: miesten kaksinpelin voittaja

Eki
Kirjoittanut:
Eki
Tennis vedonlyönti - Kalenteri 2024 ja voittava peli
Tapahtuma päättynyt: Ma 1.07 klo 14.10
Peli ohi
Novak Djokovic voittaa turnauksen
5.5Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
4.8Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Joskus vanhoina, näkemyksen mukaan hyvinä tai huonoina aikoina Wimbledon poikkesi merkittävästi muista Grand Slam -turnauksista. Vallitseva pelitapa oli syöttö-volley, eli syötön jälkeen noustiin välittömästi verkolle yrittämään viimeistelyä suoraan seuraavasta lyönnistä. 

2020-luvulle tultaessa syöttö-volley-pelaajat ovat lähes nollassa. Siksi voimasuhteet miesten kaksinpelimenestykseen ovat Wimbledonissa lähestyneet melkoisesti toisia kisoja. 

Viimeisimmän noin vuoden ajan miesten tennistä ovat hallinneet Carlos Alcaraz, Novak Djokovic ja Jannik Sinner. Tämä kolmikko lähtee ennakkoon reilusti muiden edellä Wimbledoniin. 

Jo pelkästään maailmanlistan perusteella haastetta on viime aikoina onnistunut antamaan lähinnä Alexander Zverev. Hän ei ole edennyt Wimbledonissa koskaan neljättä kierrosta pidemmälle, joten saksalaisen menestysmahdollisuudet vaikuttavat tavallista selvästi pienemmiltä. Toki Zverev ei ollut kaksi vuotta sitten mukana, joten oman huippuvireensä aikaisia esiintymisiä Lontoossa ei ole nähty kovin paljoa.  

Jannik Sinner

Italialainen on parantanut "juoksuaan" merkittävästi nurmellakin. Toissa vuonna Wimbledonista tuli paikka puolivälierässä ja viime vuonna jo välierässä. Tämänhetkisen loistovireen kantavuutta nurmellekin mies osoitti Hallen turnausvoitolla hiljattain.

Toisaalta on syytä huomioida myös se, että Wimbledonin meriitit ovat tulleet osin myös onnen kautta. Matkalla vuoden 2022 puolivälierään Sinner oli sijoitettuna turnauksessa vasta 13:nneksi ja pääsi siihen nähden helpohkolla kaaviolla eteenpäin. Tuolloin hän voitti neljännellä kierroksella Alcarazin, joka oli vasta tuloillaan kohti nykyistä supertasoaan. 

Sama tilanne toistui vielä suuremmalla volyymillä vuosi sitten. Ennen välierää parhaimman rankingin vastustaja oli Quentin Halys (ATP-79). Välierässä Djokovicia vastaan ei juuri mahdollisuuksia jäänyt: 3-6, 4-6, 6-7. 

Carlos Alcaraz

Espanjalainen on 21-vuotiaana todellinen all-round-fantastico. Äskettäinen mestaruus Ranskan avoimissa merkitsee hänen saavuttaneen Grand Slam -tittelin nyt kaikilla alustoilla. Siis jo nyt.

Viime vuoden Wimbledonin titteli pyyhki pois ne mahdolliset pienet epäilyt siitä, miten homma toimisi nurmella. Aiemmat viisitit Lontoossa olivat tuoneet toisen ja neljännen kierroksen paikat, mutta finaalissa taipui seitsenkertainen mestari Djokovic.  

Toisaalta juuri Wimbledonin jälkeen taival ei edes Alcarazilla ole ollut ihan silkkaa silkkiä. Loppukauden Mastersit menivät vaisusti, ja ennen Ranskan avoimia ottelut jäivät vähiin.

Pariisissa mies osoitti, etteivät moiset asiat välttämättä haittaa lainkaan. Inhimillisyyden signaaleja tuli kuitenkin myös Wimbledonia edeltäneessä Queens'n turnauksessa, kun Jack Draper pudotti espanjalaisen toisella kierroksella 7-6, 6-3.

Novak Djokovic

Tämä mies on juuri nyt niin suuri arvoitus kuin Grand Slam -tittelien ennätysmies voi olla. Ranskan avoimet jäi kesken neljännen kierroksen sinnittelyvoiton jälkeen. 

Serbi kävi leikkauksessa, ja niin vain hän aloitti uuden viikon harjoittelemalla Lontoossa. Harjoituskaverina oli tuki niin oikeassa polvessa kuin kyynärpäässäkin, mutta Djokovic haluaa silti olla mukana.

Kun takana on siis seitsemän titteliä esimerkiksi Roger Federeristä huolimatta, ei miehen sopeutumista nurmelle tarvitse epäillä. Tämä kausi on toki ollut lähes äärimmäisen rikkonainen, mutta ihan kaikesta huolimatta yli viiden kertoimella houkuttaa kokeilla luottoa tuttuun ja turvalliseen mestariin.

Novak Djokovic voittaa turnauksen
5.5Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
4.8Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
4.8100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
4.8100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
4.5100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

Koripallo
Kohteen alkamisajankohta: 27.7.2024 klo 12.00
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 21.30
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 20.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.