Valioliiga: Kausiveto - Putoaa sarjasta

La 11.3. | klo 14:30 | Valioliiga | KAUSIVETO - PUTOAA SARJASTA

Kohde sulkeutuu: 11.03.2023 14:30


Perinteinen seura pahasti alamaissaTehdään ennen viikonlopun Valioliiga-kierrosta loppukevään tili sillä, että Everton putoaa alasarjaan. Vetomarkkina ei oikein tahdo uskoa, että resursseiltaan keskikastin paremmalla puolella oleva hyvin perinteinen Everton todellakin joutuu alasarjoihin. Kertoimet antavat hyvän ylikertoimen.

Everton on pelannut Englannin pääliigassa yhtäjaksoisesti kaudesta 1954-55 lähtien. Entinen Liverpoolin puolustaja, nykyinen tv-kommentaattori Jamie Carragher sanoi hiljattain, että Everton on huonoiten hoidettu seura koko Englannissa. Carragher oli vielä nuoruudessa Everton-fani. Nyt hänen lausuntonsa uhkaa tulla todeksi tylyn sarjaputoamisen muodossa.

Everton on nyt putoamisviivan alla. Sillä on 26 matsista 22 pistettä. Valioliigan pohjakerros on tiukassa tilanteessa. Sarjan viimeinen Southampton on 21 pisteessä ja vielä sijalla 14 oleva Nottingham on 26 pisteessä.

Everton vaihtoi kauden aikana manageria. Frank Lampard sai lähteä ja tilalle tuli Sean Dyche. Lampardin kauden saattoi jo arvata katastrofiksi, mutta ei Dychekään ole ehtinyt kääntää joukkueen suuntaa.
Dychen kausi alkoi loistavasti, kun Everton yllätti sarjakärki Arsenalin kotonaan Goodison Parkilla 1-0. Siihen ilo sitten loppui. Seuraavista viidestä matsista Everton otti neljä pistettä. Voitto tuli Leedsistä ja tasuripiste Nottinghamilta.
Evertonin loppukauden ohjelma ei ole ollenkaan helppo. Sillä on vielä vastassa molemmat Manchesterin joukkueet, Newcastle, Spurs ja Chelsea sekä hyvää kautta pelaavat Fulham ja Brighton.

538 on samaa mieltä


FiveThirtyEight -sivusto on analysoinut Valioliigan loppukauden, ja heidän laskujen mukaan Evertonin sarjaputoamisen todennäköisyys on 95 prosenttia. Tällä lukemalla kerroin 1.95 on loistava ylikerroin, oikeampi tarjous olisi noin 1.72.

Infogol on samoissa ajatuksissa. Sen xG-laskujen mukaan Everton on alisuorittanut, oikeampi paikka maalipaikkojen tilastoinnin perusteella olisi Valioliigassa sija 15. Loppukausi on Evertonille sen verran hankala, että Infogol ennakoi sen päätyvän sijalle 18, eli putoamisviivan alapuolelle.

Evertonin suurin ongelma on maalinteko. Se on Wolvesin kanssa tehnyt vähiten maaleja koko liigassa, vain 19. Joukkueen ykköskärki Dominic Calvert-Lewin on ollut paljon sairastuvalla, eikä hän ole ollenkaan päässyt rytmiin. Nytkin Calvert-Lewinin pelaaminen tämän viikonlopun matsissa Brentfordia vastaan on epävarmaa reisivamman vuoksi.


Tämä on yksi tämän Valioliiga-kauden parhaita betseistä. Kun legendaarinen ja tunnettu seura kompuroi, niin kertoimet tuppaavat antamaan hyvin edullisia lukemia.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Everton putoaa sarjasta @1.95

Fezbet - Lue arvostelu

1.9

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.83

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.83

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan