NBA: Utah Jazz - pääsee pudotuspeleihin

Ke 1.3. | klo 04:00 | NBA | UTAH JAZZ - PÄÄSEE PUDOTUSPELEIHIN

Kohde sulkeutuu: 01.03.2023 04:00


Utah Jazz pelaa paremmin kuin odotettiin


Vetomarkkina aliarvioi Utah Jazzia. Jazz kauppasi Mike Conleyn, Jarred Vanderbiltin ja Malik Beasleyn muualle siirtoikkunan viime hetkillä, ja takaisin tuli vain varausvuoro. Tämä oli Utahin seurajohdolta jonkinlainen tämän kauden uhraaminen tulevan varalle. Ihan fiksuahan, se kun ei tämä joukkue ole vielä finaalipaikan veroinen.
Pelaajakauppojen jälkeen vetomarkkina luovutti Jazzin suhteen, ja se näkyy kertoimissa. Utahin play offs -paikasta saa kertoimeksi 4.60. Se on liikaa, eli pienen betsin veroinen.

Utahin peli ei ole notkahtanut aivan niin paljon Conleyn ja muiden lähtemisen jälkeen kuin odoteltiin. Viimeisistä kuudesta se on voittanut neljä. Vastukset eivät ole tässä jaksossa olleet järin kovia, mutta ilman Lauri Markkastakin Jazz hävisi vieraissa kovalle Memphis Grizzliesille vain kuudella pisteellä. Jazz romahtaa harvoin.

Hiljattain Utah hankki lyhyellä sopimuksella takamies Kris Dunnin avuksi. Dunn on suomalaisille faneille tuttu Markkasen Bulls-vuosilta. Hän ei ole häävi apu hyökkäyspäässä, mutta puolustuspäässä Dunn on erinomainen. Ja kun Utahin hyökkääminen ei ole ollut ilman Conleytä ollenkaan huonoa, niin Dunn tuntuu sopivan joukkueeseen oikein hyvin. Jazzin viime voitossa San Antonio Spursista Kris Dunn oli ehkäpä kentän ykkönen. Hän toi joukkueeseen hyvää energiaa ja 15 pisteen lisäksi antoi kahdeksan korisyöttöä.

538 on samaa mieltä


Utah Jazz on nyt NBA:n Lännen konferenssissa kahdeksantena. Kuutospaikalta mennään suoraan play offseihin, ja siihen Jazzilla on matkaa vain yksi voitto. Säälipleijariviivan alapuolella Oklahoma on kolme voittoa perässä.


Runkosarjaa on vielä jäljellä parikymmentä matsia, ja melkein voisi antaa Utahin säälipleijaripaikasta todennäköisyydeksi ainakin 60 prosenttia. Sarjataulukossa alapuolella olevat Pelicans, Thunder ja Trail Blazers ovat kaikki heikossa kunnossa. Ja jos Utah on mukana säälipleijareissa, niin sen keskimääräinen voittotodennäköisyys ei voi olla keskimäärin pienempi kuin 40 prosenttia. Kotikentällä Jazz olisi suosikki jokaista vastaan. 60 kertaa 40 antaa Utahin pudotuspelitodennäköisyydeksi 24 prosenttia, jolloin 4,60 olisi kelpo ylikerroin.

Fivethirtyeight-sivusto myös on analysoinut NBA:n kauden lopun Jazzin osalta samaan lukemaan, ja se antaa vahvistusta betsille.
Lapulle ”Jazz pelaa pudotuspeleissä”, kerroin on 4,60 ja tämä on hyvä veto.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Utah Jazz pääsee pudotuspeleihin KYLLÄ @4.6

Mobilebet - Lue arvostelu

4.6

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

4.6

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

4.45

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan