Finaalien voittaja: NBA - NBA:n mestari

Ke 29.3. | klo 02:00 | NBA | MESTARI

Kohde sulkeutuu: 29.03.2023 02:00


Huima ylikerroin konferenssin kakkosella


NBA:n runkosarja alkaa olla loppusuoralla, kalkkiviivat jo ovat näkyvillä. Joukkueilla on vielä 7-8 matsia jäljellä. Mestaruuskertoimista taitaa löytyä altavastaaja, jolle on tarjolla huima ylikerroin.
Memphis Grizzlies on nyt Läntisen konferenssin kakkonen, peli on kunnossa, jos Ja Morant vain pysyy ruodussa ja mestaruuskerroin on noin 17.00. Sitä on syytä katsoa tarkemmin.

Memphis on länsipuolen kertoimissa vasta nelosena Phoenix Sunsin, Denver Nuggetsin ja Los Angeles Clippersin jälkeen.
Memphis ei ole edes heikossa kunnossa. Sillä on nyt alla kuuden voiton putki ja viimeisistä kymmenestä se on hävinnyt vain yhden.

Ja Morant oli muutaman matsin sivussa henkilökohtaisten hölmöilyjen vuoksi. Nyt hän on taas mukana, ja kahdessa ensimmäisessä paluun jälkeisessä matsissa hän teki vaihtopenkiltä mukaan tultuaan 17 ja 18 pistettä. Iso laituri Jaren Jackson on pelannut hyvin ja vaihtopenkin kolmoslinko Luke Kennard paukautti heikkoa Houstonia vastaan kymmenen kolmosta.
Viime matsissa Morant palasi taas avaukseen Atlantaa vastaan ja teki 27 pistettä.

Tasainen joukkue kummassakin päässä kenttää


Koko kauden tilastoissa Grizzlies on hyökkäyksen osalta yhdeksäs ja puolustuksen osalta seitsemän. Joukkue on hyvin tasapainossa. Ryhmä on nuori ja varmasti nälkäinen. Kokemusta ehkä puuttuu, mutta eivät Morant, Jackson ja Desmond Bane enää aivan tulokkaita ole.
Memphis on vielä tasainen joukkue. Morant tekee pisteitä liki 27 per matsi, mutta hänen takanaan sitten Bane, Jackson ja Brooks kaikki tekevät yli 14 pistettä per matsi.

Memphis saanee play offsien ensimmäiselle kierrokselle säälipleijareista Minnesotan tai New Orleansin tasoisen joukkueen, ja kotikentällä Memphis on selvä suosikki. Ja kyllä sen seuraavalla kierroksella vielä kotiedun turvin pitäisi olla suosikki, jos vastassa on vaikka Los Angeles Clippers.

Toki Memphisin mestaruus on todella epätodennäköinen, mutta kerroin puoltaa pientä panostusta. 538-sivuston tunnetusti tarkkojen analyysien ja todennäköisyyslaskelmien mukaan Grizzliesin mestaruuden todennäköisyys on 14 prosenttia, eli oikea kerroin olisi reilut seitsemän.


Kääntelee tätä miten päin tahansa, niin veto Memphisille on hyvä sijoitus. Viime kaudella mestaruuden voittanut Golden State Warriors lähti play offseihin lännen kolmospaikalta ja sitä ennen Milwaukee Bucks idän kolmospaikalta. Miksi sitten ei nyt voisi kakkospaikan Memphis mennä päätyyn asti?


Kalasta uutuussivusto Posidolta iso talletusbonus!


Siirry Posidon laineille! Uutuussivusto tarjoaa isot bonukset, muun muassa ensitalletuksen tuplaus aina 200€ asti!
Posido: Tuplaa ensitalletuksesi 200€ asti!

Pelivalintamme:

Mestari Memphis Grizzlies @17

Mr Green - Lue arvostelu

17

Uudelle pelaajalle kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

17

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

17

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

17

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

16

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan