Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Euroviisut: Kypros - Slovenia

Miro
Kirjoittanut:
Miro
Tapahtuma päättynyt: Su 12.05 klo 0.00
Osuma
Sijoittuu korkeammalle lopputuloksissa: Kypros
1.57100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.57100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Malmössä käytäviä Euroviisuja isännöi tänä vuonna viime vuoden voittajamaa Ruotsi. Euroviisujen 2024 vedonlyönti tarjoaa lukuisia mielenkiintoisia vetokohteita vedonlyönnin ystäville - Suomea ei tänä vuonna aivan kärkikahinoihin odoteta, mutta jännitettävää Suomen sijoitukselle saa esimerkiksi Paras pohjoismaa -kohteesta.

Häntäpään kamppailussa mittaa toisistaan puolestaan ottavat head to head -kohteessa Kypros sekä Slovenia joiden esitykset poikkeavat hyvin paljon toisistaan.

Kypros luottaa energisyyteen - esityksen taustaksi palkattu huippukoreografi

Viime vuonna Kypros sijoittui Euroviisuissa 12. sijalle ja keräsi 126 pistettä Andrew Lambroun "Break a Broken Heart" -kappaleella. Tänä vuonna Kypros lähtee parantamaan edellisvuoden sijoitustaan; viime vuoden rauhallisesta esityksestä poiketen energisyyttä on lisätty, kun kisabiisiksi valikoitui Silia Kapsisksen energisyyttä puhkuva englannin kielinen kappale "Liar". Kapsis on vasta 17-vuotias esiintyjä, mutta puhkuu itsevarmuutta ja itseluottamusta saaden hänen esitykset näyttämään sille kuin hänellä olisi niistä monen vuoden kokemus.

Kappaleen ja esityksen energisyyttä lisäävät Kapsiksen neljä tanskalaista taustatanssijaa, joiden tanssiesityksen koreografiksi on palkattu amerikkainen Kelly Sweeney, jolla löytyy erinomainen visio ja meriitit isojen näyttömöiden esityksiin sekä yleisön haltuunottoon. Sweeney on koreografioinut muun muassa Laker Girlsien tanssiesitykset kaudella 2023-24 NBA-joukkue Los Angeles Lakersille, sekä ollut itse tanssijana maailmanluokan tähdille kuten Jennifer Lopezille.

Lavaperformanssista pisteet sekä huomio satavat Kyproksen laariin, mutta se paljonko sillä on lopulta vaikutusta itse kilpailussa lauluesityksen kanssa, jää lopulta katsojan sekä tuomariston päätettäväksi.

Kapsiksen esitysbiisiä on promottu myös eri somealustoilla, jolla on pyritty saamaan kappaleelle näkyvyyttä ennen varsinaista kilpailua. Kapsis esiintyi semifinaalien ensimmäisenä, ja lunasti finaalipaikan itselleen semifinaaliesityksien päätteeksi.

"Liar" Euroviisujen semifinaaleissa.

Slovenia rauhallisemmalla esityksellä Euroviisuihin

Slovenian esityskappaleena vuoden 2024 Euroviisuissa toimii Raivenin oman maan kielellä esittämä kappale Veronika. Vuoden 2023 Euroviisuissa Slovenia jäi finaalissa sijalle 21. Tuolloin esityksenä toimi Joker Outin esitys "Carpe Diem", joka pokkasi pisteitä yhteensä 78 kappaletta.

Raivenin rauhallista esitystä komppaavat slovenialaiset balettitanssijat, sekä tehostavat lavaefektit jotka sisältävät sumua sekä LED-valoja. Raiven on paljastanut, että esitys perustuu orgaanisuuteen ja liikkeeseen.

Todennäköisyydet eivät olleet Slovenian puolella Euroviisujen semifinaaleissa, mutta tele-äänestys poiki maalle silti finaalipaikan. Semifinaalilähetystä seurasi Sloveniassa keskimäärin 161 000 silmäparia.

Esiintymisbiisin promoamiseen Raiven järjesti pienimuotoisen Euroopan kiertueen vuoden 2024 alussa, jonka aikana hän esitti kappalettaan Euroviisujen Pre-party tapahtumissa Madridissa, Barcelonassa, Lontoossa sekä Amsterdamissa ja Tukholmassa.

Raiven esitti kappaleensa semifinaaleissa yhdeksäntenä, ja lunasti finaalipaikan esityksien päätteeksi.

Isrealissa meneillään olevien sodan ja rauhattomuuksien vuoksi Sloveniassa on boikotoitu Euroviisuja, ja vaadittu Israelin poistamista kilpailusta. Virallisen vetoomuksen ovat allekirjoittaneet useat poliitikot, artistit sekä kansalaisjärjestöt ja muun muassa maan tv-johtaja on ottanut kantaa asiaan esittämällä mielipiteen että onko nyt "aikaa laulaa ja tanssia".

Jääkö Slovenian esitys Kyproksen varjoon?

Kyproksen esiintymisvuoro Euroviisujen finaaleissa on 20:s, joka on hieman ennen sijalla 22. esiintyvää Sloveniaa.

Tässä maiden keskinäisessä kilpailussa aikaisemman esiintymisvuoron luulisi povaavan Kyprokselle pientä etua, jonka energinen esitys ja panostettu lavaperformanssi saattaa jättää muutamaa sijaa myöhemmin esiintyvän Slovenian rauhallisemman esityksen hieman laimeampaan varjoon.

Kyproksella on allekirjoittaneen mielestä paremmat lähdökohdat viisufinaaliin tässä kaksinkamppailussa, jonka vuoksi uskotaan että se sijoittuu esityksellään Sloveniaa paremmin lopputuloksissa.

Sijoittuu korkeammalle lopputuloksissa: Kypros
1.57100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.57100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.57100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.57100% talletusbonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.57100% bonus 150€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

ranskan avoimet
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
Ranskan avoimet eli Roland Garros kisataan omalla paikallaan touko-kesäkuun vaihteessa
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 3.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Miro
Kirjoittanut: Miro
Sports Expert
Urheilufanaatikko, jota viehättää vauhti ja vaaralliset tilanteet. Suurennuslasin alla vuosien ajat olleet salibandy, jääkiekon NHL sekä MM-ralli, joista edellä mainitut eivät ainakaan jää puuttumaan. Reseptinä vihjeille toimii lajitietämys sekä intohimoinen tilastoniiloilu sekoitettuna ripaukseen omaa ajatusta, jolla pyritään tuottamaan laadukkaat vetovihjeet lajeista kiinnostuneille.