Kuka on seuraava Bond? – Lyö vetoa leffamaailmasta!

Kuka on seuraava Bond? – Lyö vetoa leffamaailmasta!
Kuka näyttelijä astuu seuraavaksi James Bondin saappaisiin? Entä mikä leffa on vuoden kassamagneetti? Erikoiskohteiden joukosta löydät myös nämä elokuva-aiheiset kertoimet.
Vedonlyöntisivustot kisailevat myös sillä, kenellä on parhaat erikoiskohteet. Elokuvafaneille mieleen on Betfair, joka tarjoaa nyt muutamaa mielenkiintoista kohdetta seuraavasta Bondista.

Kuka on seuraava Bond Daniel Craigin jälkeen?


Uuden Bondin nimeämisen hetki lähenee. Aiheella on spekuloitu jo pidemmän aikaa ja esimerkiksi nais-Bondin mahdollisuutta on väläytelty.

Betfair tarjoaa aiheeseen reilusti vaihtoehtoja. Tällä hetkellä tasavahvoja suosikkeja on useita, kun taas aiemmin suosikkeina olleet Idris Elba ja Tom Hardy ovat listauksissa pudonneet selvästi. Läheskään lukkoon lyötynä valintaa ei vielä pidetä, sillä suosikkien välillä kertoimet ovat tasaiset.

Katso alta kesäkuun 2023 20 suurinta suosikkia Bondiksi ja tee halutessasi oma valintasi siitä, kenessä karismaattisessa näyttelijässä on ainesta Bondin saappaisiin. Siirry logoa klikkaamalla sivustolle katsomaan muut ehdokkaat.Mikä elokuva on vuoden 2023 kassamagneetti?


Eräässä Betfairin tarjoamassa kohteessa pohditaan sitä, mikä elokuva tuottaa lippuluukuilla eniten vuonna 2023.

Selväksi suosikiksi on noussut The Super Mario Bros. Movie. Muutenkin kärkipään leffat ovat hyvin pitkälti supersankari- ja viihdeosastoa – taiteen ystävien lempirainat eivät siis näille listoille yllä.Oscarit 2024


Myös ensi vuoden Oscar-gaalasta voit jo nyt hyvissä ajoin lyödä vetoa, tosin tässä vaiheessa ainoastaan pääkategoriassa Paras elokuva. Koska gaalaan on niin pitkä aika, kertoimet tulevat muuttumaan rajusti vielä moneen kertaan, mutta näkemyksellinen elokuvafani voi jo koittaa onneaan vedonlyönnissä.

Parhaaksi elokuvaksi on ehdolla pitkälti eri nimiä kuin vuoden kassamagneetiksi, sillä Oscar-voittajassa katsotaan enemmän taiteellisia kuin kaupallisia meriittejä. Viime vuonna parhaan elokuvan palkinto meni action-pläjäykselle Everything Everywhere All at Once.

Nyt ykkössuosikkeja ovat Killers of the Flower Moon, Past Lives ja The Color Purple.

Lue lisää: Oscar-gaala Vedonlyönti