Kuka on seuraava Bond? – Lyö vetoa leffamaailmasta!

Kuka on seuraava Bond? – Lyö vetoa leffamaailmasta!
Kuka on seuraava Bond? Erikoiskohteiden joukosta löydät myös nämä elokuva-aiheiset kertoimet.
Vedonlyöntisivustot kisailevat myös sillä, kenellä on parhaat erikoiskohteet. Elokuvafaneille mieleen on Betfair, joka tarjoaa nyt muutamaa mielenkiintoista kohdetta seuraavasta Bondista.

Kuka on seuraava Bond?


Uuden Bondin nimeämisen hetki lähenee. Aiheella on spekuloitu jo pidemmän aikaa ja esimerkiksi nais-Bondin mahdollisuutta on väläytelty.

Betfair tarjoaa aiheeseen lähes 80 vaihtoehtoa, ja pari muuta sivustoa omia vaihtoehtojaan. Aiemmin listalta löytyi vielä erikoisia nimiä – vai miltä kuulostaisi Bono, David Beckham tai Justin Timberlake Bondina? Nyt valinnan lähestyessä joukosta ovat karsiutuneet villeimmät nimet. Suosikkeja ovat tällä hetkellä Henry Cavill ja Aaron Taylor-Johnson, sen sijaan aiemmin vahvoilla ollut Idris Elba on pudonnut kärjen tuntumasta.

Läheskään lukkoon lyötynä valintaa ei vielä pidetä, sillä suosikkien välillä kertoimet ovat tasaiset.

Katso alta joulukuun 2022 20 suurinta suosikkia Bondiksi ja tee halutessasi oma valintasi siitä, kenessä karismaattisessa näyttelijässä on ainesta Bondin saappaisiin. Siirry logoa klikkaamalla sivustolle katsomaan muut ehdokkaat.Oscarit 2023


Myös ensi vuoden Oscar-gaalasta voit jo nyt hyvissä ajoin lyödä vetoa kategorioissa Paras elokuva, Paras ohjaaja, Paras miesnäyttelijä ja Paras naisnäyttelijä. Koska gaalaan on niin pitkä aika, kertoimet tulevat muuttumaan rajusti vielä moneen kertaan, mutta näkemyksellinen elokuvafani voi jo koittaa onneaan vedonlyönnissä.

Parhaaksi elokuvaksi on ehdolla pitkälti eri nimiä kuin vuoden kassamagneetiksi, sillä Oscar-voittajassa katsotaan enemmän taiteellisia kuin kaupallisia meriittejä. Esimerkiksi viime vuonna paljon puhuttanut hittielokuva Dyyni ei löytynyt Oscar-suosikkien joukosta, ja lopulta palkinto menikin Benedict Cumberbatchin tähdittämälle modernille länkkärille The Power of the Dog.

Tänä vuonna ykkösehdokkaita ovat The Fabelmans, Everything Everywhere All At Once ja The Banshees of Inisherin.

Parhaaksi miesnäyttelijäksi suosikkeja ovat tällä hetkellä muun muassa Brendan Fraser, Colin Farrell ja Austin Butler. Vuoden näyttelijättäreksi puolestaan suosikkeja ovat tässä vaiheessa Cate Blanchett, Michelle Yeoh ja Michelle Williams.

Katso kertoimet ja lue lisää: Oscar-gaala Vedonlyönti