Real Madrid peittosi FC Barcelonan legendojen ottelussa!

Real Madrid peittosi FC Barcelonan legendojen ottelussa!
Real Madridin ja FC Barcelonan legendat kohtasivat tiistaina Israelin Tel Avivissa. Kentällä loistivat niin Ronalhindo, Rivaldo, Luis Figo, Roberto Carlos kuin monet muut ex-tähdet.
Tiistaina 20. heinäkuuta pelattiin elämääkin suurempi jalkapallo-ottelu Israelin Tel Avivissa, kun Real Madridin ja Barcelonan legendat ottivat toisistaan mittaa. Molempien joukkueiden kokoonpanot olivat täynnä toinen toistaan ikonisempia nimiä. Pelaajat kuten Rivaldo, Deco, Ronaldinho, Roberto Carlos, ja Luis Figo herättävät varmasti nostalgisia fiiliksiä kaikissa varttuneimmissa futisromantikoissa.

Tältä näyttivät joukkueiden kokoonpanot Bloomfield Stadiumilla pelatussa ottelussa:


Real Madrid Legendat


Codina
Núñez
Iván Campo
Fernando Sanz
Roberto Carlos
Milla
Rivera
Figo
Amavisca
De la Red (Alfonso)
Velasco
Víctor
Álex
Munitis

FC Barcelona Legendat


Angoy
Juan Carlos
Dehu
Tortolero
Goikoetxea
Deco
Mendieta
Arpón
Rivaldo
Saviola
Ronaldinho
Guzmán
Amor
Ronald de Boer
Coco
Jofre Mateu
OkunowoReal Madrid 3 – 2 FC Barcelona


Legendojen ottelun 1. puoliajan hahmo oli ehdottomasti Barcelonan kymppipaita Ronaldinho. Vastikään vankilasta vapautunut käkkäräpää pisti heti alusta alkaen jalat liikkeelle rakennellen hyviä tontteja muun muassa Rivaldolle (joka myös pukeutui ottelussa numeroon #10), laukoi itse ylärimaan ja lopulta vei Barcan 1-0 johtoon pilkulta.

Pedro Munitis otti Realin reppuselkään


Toisella puoliajalla Real Madrid otti aloitteet itselleen ja joukkue tuli jo vain kahden minuutin jälkeen 1-1 tasatilanteeseen Pedro Munitisin maalilla. Munitis viimeisteli ihanan viileästi tasoitusosuman torjunnan jälkitilanteesta.Real Madridissa kausilla 2000 – 2003 vain 53 ottelua pelannut Munitis ei ole sieltä Los Blancosin kuuluisimmista päästä mutta ehkä miehen nimi jää nyt historiankirjoihin? Munitis iski aktiiviurallaan vain kaksi maalia Real Madridille ja kaksi osumaa hän teki myös legendojen ottelussa. Jos ensimmäinen osuma oli kaunis, niin oli myös Realin 2-1 johtomaaliMateu ja de la Red iskivät vielä maalin mieheen


Noin 70. peliminuutilla Barcelona tuli vielä tasoihin ja laittoi pelin jännäksi. 2-2 tasoitusmaalin iski Jofre Mateu joka vie maalinteko tilanteessa Ivan Campon täysin kahville. Maalia seurasi vielä hieno tuuletus, jossa mies heitti katsomosta saatuja sipsejä ilmaan kuin konfetteja.Maalikarkelot eivät kuitenkaan loppuneet Mateun konfettisateeseen vaan Real iski vielä kerran ja nappasi näin legendojen El Clasico voiton itselleen. Ruben de la Redin voittomaalia pidettiin Twitterissä jopa Puskas palkinnon arvoisena ja onhan osuma kaunis, taklauksen väistö ja tarkkasijoitus tolpan juureen.Real Madridin ja FC Barcelonan välinen legendojen ottelu oli kaiken kaikkiaan viihdyttävää katseltavaa ja nostalgiatrippi monelle futisfanille. Ottelu oli hauska ja vaikka monen pelaajan sixpack on vaihtunut tynnyriin niin taidot eivät ole kadonneet minnekään.