Ravipelien liikevaihto kasvanut - Ruotsin ja Ranskan lähdöt kiinnostavat

Ravipelien liikevaihto kasvanut - Ruotsin ja Ranskan lähdöt kiinnostavat
Ravipelaaminen kasvoi reippaasti koronavuonna.
Ravipelien suosio ja liikevaihto nousi vuonna 2020 parhaisiin lukemiin sitten vuoden 2017 kertovat Veikkauksen tilastot. Ravipelien pelikate oli Veikkauksella koronavuonna peräti 62,2 miljoonaa euroa, joka oli kotimaisen peliyhtiön uusi ennätys. Peliennätyksestä tekee varsin mielenkiintoisen se fakta, että Suomessa ei järjestetty viime keväänä käytännössä yhtään lähtöä kahteen kuukauteen silloisen koronatilanteen vuoksi.

Paljon pelimerkkejä Ruotsin ja Ranskan raveihin


Mihin ravivedot sitten iskettiin? No tietenkin rakkaan naapurimme Ruotsin ravikohteisiin, jotka ovat olleet tauotta käynnissä. Ruotsin raveja pelattiin lopulta Veikkauksella jopa enemmän kuin Suomen raveja ja tämä oli ensimmäinen kerta, kun näin kävi Veikkauksen historiassa.

Ruotsin lisäksi ravipelejä pelattiin vuonna 2020 paljon myös Ranskan lähtöihin. Tilastotietojen mukaan Ranskan ravien pelaaminen kasvoi Veikkauksella kuukausitasolla peräti 70%.

VB tarjoaa viikoittain parhaat ravivihjeet


Vedonlyonti.com tarjoaa viikoittain mielenkiintoisimmat ravikohteet parhailla vedonlyöntikertoimilla niin Suomen kuin Ruotsin raviradoille. Julkaisimme ravivihjeemme pääsääntöisesti keskiviikon ja lauantain lähtöihin. Ravivihjeidemme palautusprosentti 1. helmikuuta 2021 alkaen on varsin mukavan kokoinen 153.21%.

Lue parhaat ravivihjeet sivuiltamme ja muista hyödyntää myös muun muassa Betssonin ravitarjoukset.