Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Kommentti: Pettynyt veikkaaja

Kommentti: Pettynyt veikkaaja

Eilinen rullakiekon Veikkaus-tarjonta sai surkuhupaisia käänteitä.

Olimme eilen Hakametsän jäähallilla seuraamassa ja uutisoimassa rullakiekon MM-kisoja. Harmiksemme totesimme aamulla, että kansainväliset bookerit eivät ole turnaukseen avanneet kohteita ja mikäs sen hauskempaa kuin lyödä vetoa samalla, kun tekee uutisia? Muistinkin, että Veikkaus oli suureen ääneen mainostanut rullakiekon livelähetyksiä ja vetokohteita.

Veikkaus

Käväisin Veikkauksen sivulla ja totesin, että kaikkiin neljään pääsarjaotteluun löytyy livekohteet. Tein talletuksen ja lähdin hallille. Hallilla huomasin, että kaikki muut kohteet kuin Suomi-Slovenia olivat kadonneet. Kyselin asiasta Veikkauksen Twitter-tililtä ja sieltä tuli ilmoitus, että huomenna on paremmin tarjolla. Pregame-vetoja ei ollut tarjolla ollenkaan.

Suomen peli alkoi ja avasin livevedon. Yksi kohde. Yksi *aseta kirosana* kohde. "Kumpi voittaa?" kysyi ykköskohde ja Veikkaus tarjosi maailman ehdotonta markkinatoppia kertoimella 1.15! (Unibet avasi juuri ennen Suomen peliä voittajavedot, kerroin 1.08).

Kaksi minuuttia ennen ottelun alkua aukesi toinen kohde, "Kumpi tekee 1. maalin?" ja ajattelin, että siellä ollaan vain myöhässä ja kohteita aukeaa lisää. Miten kävikään? Puoliajalla ei ollut enää voittajavetoa mahdollista lyödä 6-2 tilanteessa ja tämä on viimeinen kuva aukiolevista kohteista Slovenian ylivoimalla. Suomen tehdessä 8-2 maali, kaikki kohteet suljettiin "tilapäisesti", eli lopullisesti.

Avoimet

Jotta ei olisi paljoa ottanut päähän, avasin kotimatkalla tabletin, jossa ei ole adblockia ja FB-feedissä tuli vastaan Veikkauksen Sponsored-mainos. Taas kerran haipattiin ylivoimaista palvelusta urheiluihmisille. "Ottaako Suomi jälleen rullakiekon MM-kultaa? Seuraa koko kisat suorana VeikkausTV:stä.". Toki hallilla Veikkaus oli näkyvässä osassa. Mainokset löytyi toimitsijoiden paidoista ja logo vilahti muutamaan kertaan.

VeikkausTV

Eilisen perusteella ei voi kuin taas ihmetellä, miten tämä lottokansan ihmemonopoli olisi niin ylivertainen tuote. Tällä kaudella jo aiemmin sapettanut, ettei Veikkaus tarjoa suomalaiseen kakkosfutikseen edes vaihtoehtoisia kohteita, pelkät 1x2-vedot löytyy. Noh, tänään menemme uudestaan hallille ja Veikkaus eilen Twitterissä lupasi ainakin kolmeen peliin kohteet. Toivotaan, että niitä on tänään enemmän kuin kaksi. Ugh!

Kommentit ovat allekirjoittaneen omia mielipiteitä ja eivät edusta VB:n näkökantaa monopolista.
@Saapasmono

Tuoreimmat uutiset

vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert