Pokeriko kuollut? Kerro se suomalaiselle, joka voitti minuutissa lähes 1,9 miljoonaa euroa suorassa lähetyksessä

Pokeriko kuollut? Kerro se suomalaiselle, joka voitti minuutissa lähes 1,9 miljoonaa euroa suorassa lähetyksessä
Suomalainen pitkän linjan pokerihai Patrik Antonious täräytti hirmuisen voiton No Gamble, No Future “Cash of the Titans” -tapahtumassa. Kuva: PokerNews / Twitter
Pokeri on kulta-aikansa nähnyt, mutta vielä on kultaa vuoltavana. Tämän tietää muun muassa suomalainen 42-vuotias Patrik Antonious, jonka rolliin kilahti tällä viikolla 1 978 000 dollarin potti – isoin, joka on ikinä voitettu televisioituna Amerikan maaperällä. Kyseessä oli tapahtuma nimeltä No Gamble, No Future “Cash of the Titans”.

Kyseisessä potissa Antonius, Suomen kovin jäämies sitten Kimin, saa käteensä AK:n samaa maata eli "Big Slickin". Mies floppaa nutsivärin vedon.

Vihuna on Eric Persson, joka epäonnekseen niin ikään floppaa värinvedon, jota hänellä ei kuitenkaan ole mahdollisuuksia voittaa. Kun turnilla Antonious saa värinvetonsa tueksi ässäparin, hän tekee korotuksen, johon Persson vastaa laittamalla kaiken peliin. Pöydässä on kaksi kolmosta, mutta Antonious ei luota, että Perssonilta kolmosta löytyisi. Niinpä hän maksaa saman tien korotuksen. Kun kortit aukeavat, on selvää, että vastustaja "vetää kuollutta" – hän ei voi enää pottia voittaa millään ilveellä.

Mikä huvittavinta, kaiken kokeneen Paten kasvoilla ei ilmekään värähdä, kun jättikokoinen voitto on varma. Myös kovana tenniksenpelaajana tunnettu, Ilari Sahamiehen kanssa pokerin nuorena opetellut Antonious pitää residenssiään Monte Carlossa.Kiinnostaako pokeri?


Pokeri ei totta vieköön ole aivan kulta-aikojensa tasolla suuren yleisön huomiossa, mutta se ei tarkoita, etteikö lajikärpänen voisi vielä puraista. Voittoja on yhä tehtävänä, kun opiskelee lajin ja pelaa itselleen sopivalla tasolla – tai sitten pelaa vain huvin vuoksi käden silloin tällöin.

Yksi erinomaiset puitteet pokerinpelaamiseen tarjoava sivusto on NetBet, joka tarjoaa pokeriin oman selainpohjaisen alustan sekä ladattavan sovelluksen, unohtamatta huikeita aloitusbonuksia.

Siirry NetBetille tästä!