Mestarien liigan lohkot 2023-24 arvottiin – Katso kertoimet lohkovoitoille

Mestarien liigan lohkot 2023-24 arvottiin – Katso kertoimet lohkovoitoille
Arvonta Mestarien liigan lohkovaiheen 2023-24 osalta on paketissa! Katso tuoreet lohkot ja kertoimet. Kuva: Panther Media GmbH / Alamy Stock Photo
Mestarien liigaa pelataan kaudella 2023-24 viimeistä kertaa nykymuodossaan. Torstaina 31. elokuuta oli toistaiseksi viimeinen kerta, kun lohkovaiheen lohkoja arvottiin.

Joukkueet oli aiemmin jaettu neljään arvontakoriin, jossa kori 1 muodostuu edellisen kauden Chämppäri- ja Eurooppa-liiga-voittajista sekä kuuden parhaan liigan mestareista ja loput korit joukkueiden rankingpisteiden perusteella. Tällä lohkoja tasoitetaan siten, etteivät kaikki kovimmat joukkueet päädy esimerkiksi samaan lohkoon. Lisäksi samassa lohkossa ei voi olla joukkueita samasta maasta.

Tällaiset lohkot arvonnasta saatiin. Katso myös voittajakertoimet ensimmäisiltä vedonlyöntiyhtiöiltä!

Lohkoista huomion kiinnittää A-lohko, johon mahtuu kaksi kovan luokan huippujoukkuetta, Bayern München ja Manchester United. Mielenkiintoinen on myös lohko F, jossa ei käy kateeksi nousua futismaailmassa tehneen Newcastlen arpaonnea: vastaan PSG, Dortmund ja AC Milan. Silti täytyy huomata, että Newcastle on vedonlyöntiyhtiöiden kakkossuosikki.

Koko kisan hallitsevaa mestaria Manchester Cityä vastaan ei muille paljon anneta mahdollisuuksia, sillä taivaansinisten kerroin lohkovoitolle on vaivaiset 1,11. Ylivoimainen suosikki voittamaan myös tämän vuoden Chämppäri-pokaalin on juuri City, jonka kerroin pyörii reilun kolmen tuntumassa. Tuplakertoimella perässä tulee Bayern München ja kolmantena Real Madrid kertoimella 9,00.

Lohkovaiheen pelit alkavat tiistaina 19. syyskuuta.