Palaako Pantteripatsas stadiin?

Palaako Pantteripatsas stadiin?
Vedonlyöntiyhtiö Nordicbet uskoo että pääkaupungissa juhlitaan tänä keväänä ensimmäistä korismestaruutta sitten kauden 1998!
Korisliigan välierät käynnistyvät tänään maanantaina, ja etenkin runkosarjan voittajan Helsinki Seagullsin ja nelosen Salon Vilppaan ottelusarjassa riittää jännitettä. Toisessa otteluparissa finaalipaikkaa tavoittelet Tampereen Pyrintö ja Kauhajoen Karhu Basket.

Tästä pientä alkulämpöä ennen jännittävien välierien alkua:Paperilla ylivertaisella materiaalilla kauteen lähtenyt Seagulls jyräsi runkosarjassa lähes voitosta voittoon, kunnes Vilpas kävi hakemassa merkityksettömässä runkosarjan päätöksessä henkisesti arvokkaan vierasvoiton: Seagulls ei ollut hävinnyt Kisahallissaan kertaakaan kahteen vuoteen.

Vedonlyöntiyhtiö NordicBet uskoo, että Pantteripatsas palaa vihdoin “kotiin”. Koripallomestaruudesta on pelattu Suomessa vuodesta 1939, ja lähes puolet mestaruuksista on päätynyt pääkaupunkiin. Historian alkuhämäristä löytyy nyt jo eksoottisemman tuntuisia stadilaismestareita, kuten Ylioppilaskoripalloilijat, Eiran Kisa-Veikot ja Kadettikoulu (vuonna 1941), mutta edellisen kerran korisukkaa on mestaruuden kunniaksi helsinkiläisistä leikellyt Torpan Pojat, vuonna 1998!

Perinteikäs Salon Vilpas on pureskellut hopeaa kahdesti, keväinä 2017 ja 2018. Nyt sillä on erityinen kultahimo: Käynnissä on 40-vuotiaan “Taikuri” Teemu Rannikon Last Dance, viimeinen kausi. Se jos mikä olisi komea ajankohta vuonna 1908 perustetun seuran ensimmäiselle mestaruudelle…Tekstin lähde: Betsson Group