Joka kolmes britti kokee olevansa maajoukkuetason jalkapalloilija!

Joka kolmes britti kokee olevansa maajoukkuetason jalkapalloilija!
Lähes joka kolmas futisfani briteissä uskoo että hän olisi voinut tehdä kansainvälisen uran, uskotko sinä?
Englannissa on jälleen valtava futishuuma ja kaikki Kolmen Leijonan fanit uskovat oman maansa tuovan sen kotiin jalkapallon EM-kisat 2021 turnauksesta. Britteinsaarten futisfanit ovat tänä komena futiskenä kyllästetty oluen lisäksi rajattomalla itseluottamuksella. Mikäli uskomme tuoreita tutkimustuloksia.

Juustoisia kisasnacksejä nälkäisille futisfaneille tarjoava Babybel teetätti yhdessä Motor Research tutkimuslaitoksen kanssa futisfaneille kyselytutkimuksen, jonka vastaukset ovat kovaa luettavaa: Peräti 31% prosenttia (lähes joka kolmas) englantilaisista, walesilaisista sekä skotlantilaisitta vastaajista oli sitä mitä mieltä että heillä olisi ollut elämänsä aikana edellytyksiä pelata jalkapalloa maajoukkuetasolla. Noin yksi kahdestakymmenestä vastaajasta (6%) uskoi pystyvänsä tälläkin hetkellä pelaamaan kansainvälisiä otteluita.Lue myös: EM-kisat: Englanti - Skotlanti 18.06.2021 klo 22:00

Hämmästyttävällä tavalla jopa 77% niistä vastaajista, jotka uskoivat olevansa tarpeeksi hyviä edustamaan maatansa arvokisoissa arveli, että ovet isoihin valoihin olisivat auenneet, jos he vain olisivat jatkaneet pelaamista eivätkä lopettaneet missään vaiheessa. Miten erilainen elämä olisikaan ollut, jos polvi ei oli krakannut, selkä vihoitellut, puoliso ei olisi valittanut treeneihin lähdöstä, iltavuoro ei olisi painanut harjoitusten päälle, joku olisi kuskannut treeneihin… Me kaikki tiedämme vähintään yhden vastaavan tarinan joko jalkapallon tai jääkiekon parista!

Entisellä Sheffield United manageri Chris Wilderillä on terveiset kaikille niille jotka juttelevat pubissa miten "minä voisin olla tuolla" - "Shut up!"Keskiverto fanilla ei todellisuussa riitä eväät - Riittääkö sinulla?


Mutta kuten me kaikki tiedämme, suunsoittaminen ja pelin kommentoiminen on paljon helpompaa kuin itse pelaaminen. Tutkimus paljasti myös, että keskivertofutisfani pystyy pomputtelemaan palloa jaloillaan noin 13 kertaa ennen kuin se tippuu maahan. Vaikka jalkapallon EM-kisat eivät ole pallon pomputtelukisat niin tuolla keskiverto pallonhallinta taidolla ei ehkä sittenkään riitä paukut ihan eliittitasolla pelaamiseen...

Uskotko sinä että sinulla olisi tai olisi voinut olla aiemmin rahkeita edustaa maajoukkuetta? Anna äänesi kuulua!