Tampere valmistautuu MM-kisoihin – Lisää lippuja myyntiin!

Tampere valmistautuu MM-kisoihin – Lisää lippuja myyntiin!
Tampereella valmistaudutaan vauhdilla lähestyviin jääkiekon MM-kisoihin. Kurkkaa, minkälaista kevätkiirettä Tampereella pukkaa ja varmista, että saat omat lippusi, jos haluat nautiskelemaan tunnelmasta paikan päälle! Kuva: Twitter
Urheilufaneilta tuskin on mennyt ohi se, että jääkiekon MM 2023 järjestetään viime vuoden tavoin Suomessa Tampereella. Tällä kertaa mukana on järjestäjäkumppani Latvian Riika, jossa pelataan toinen alkulohko. Pudotuspelit pelataan kuitenkin kaikki Nokia Arenalla samoin kuin kaikki Suomen Leijonien ottelut.

Tampereella on saadaan jo maaliskuussa katukuvaan ensimmäisiä merkkejä toukokuun turnauksesta. Näkyvin niistä on MM-ratikka. Näyttävästä ratikasta ei väriä puutu, ja myös kisaslogan We Live The Game löytyy. Mutta missä on turnausmaskotti Spiky?Ottelulipuilla pääsee pelipäivinä matkustamaan maksutta ratikalla ja muilla joukkoliikennevälineillä Tampereella. Kulkupelin käsintehty teippaus koostuu jopa yli 100 palasesta.

Lisää lippuja saataville!


Ottelulipuista puheen ollen, jos mielessä on kisojen näkeminen paikan päällä, lippuja löytyy yhä peleihin. Nokia Arena tarjoaakin MM-turnaukseen hulppeat kansainvälisen tason puitteet, mutta aivan ilmaiseksi eivät tiketit irtoa. Alta näet tiedot Suomen peleihin saatavilla olevista lipuista ja lippupaketeista. Katso kaikki liput hintoineen sekä tee halutessasi ostoksia täällä (IIHF.com).

Suomi-Tanska alk. 121 €
Itävalta-Suomi alk. 121 €
Unkari-Suomi alk. 121 €
Suomi-Ranska alk. 121 €
Saksa-Suomi alk. 201 €
Suomi-Ruotsi alk. 271 €

Veikkaa mestaria


Sanomattakin on selvää, että jääkiekon maailmanmestaria on voinut veikata jo hyvän aikaa ja kisojen lähestyessä vauhti vain kiihtyy. Suomi ja Kanada ovat vedonlyöntiyhtiöiden mielestä kertoimissa käytännössä aivan rinta rinnan matkalla kohti maailmanmestaruutta, mutta vaihtoehtoja on totta kai monia muitakin!