Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

HockeyGM:n toinen jakso alkaa - Lue vinkit!

hockey gm

HockeyGM:n toinen jakso alkaa huomenna ja teimme pienen katsauksen, mitä kannattaa huomioida jakson alkaessa. VB:n oma joukkue oli viime jakson lopussa sijalla 65/20475, joten tiedämme mistä puhumme!

HockeyGM on Ilta-Sanomien järjestämä NHL-manageripeli, jonka ensimmäiseen jaksoon osallistui lähes 21000 suomalaista. VB:n NHL-tietäjien joukkue kipusi lopulta sijalle 65, vaikka parempaan oli mahdollisuus. Nämä asiat me huomioimme.

Otteluohjelma:

Tämä on ehdottomasti tärkein asia, kun mietitään joukkueen kasaamista. NHL:ssä on hyvin usein joukkueilla kolme peliä neljän päivän sisään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että kyseisten joukkueiden huippupelaajia ostetaan paljon, joka johtaa pelaajien hinnan rakettimaiseen nousuun. Helpoin tapa on tarkistaa tulevat otteluohjelmat Dailyfaceoffista[/url].

Huomioon pitää ottaa myös ketä vastaan joukkueet pelaavat. Toisen jakson alussa Columbus pelaa kolme ottelua neljään päivään, mutta vastaan asettuvat Ottawa, Nashville ja San Jose, joten suuria satsauksia Columbuksen suuntaan ei ehkä kannata tehdä.

Lisäksi on hyvä suunnitella, että missä vaiheessa tekee vaihtonsa. Vaihtojen ajoitus on tärkein työkalu koko GM:ssä. Mieti, mihin pelaajiin olet tekemässä vaihtoja ja tarvitsetko näihin lisää rahaa. Jos pankkiin jääkin 30 000, niin pitäisikö vaikka puolustaja päivittää parempaan?

Joukkueiden ja pelaajien vire:

Koska joukkueen kasaamiseen käytettävä budjetti on rajallinen, pitää jokainen huippupelaaja olla parhaassa iskussa, jotta hänellä on jotain arvoa. Viime jaksossa esimerkiksi Sidney Crosbyn hinta kipusi taivaisiin, vaikka hän teki alle yhdeksän GM-pistettä per peli. Seuraa siis sitä, kuka maaleja ja pisteitä tekee. Tänä vuonna tuli uudistus, jossa aloitusvoitot tuovat pisteitä, joten kannattaa etsiä hyvä aloittava sentteri joukkueeseen.

Jos joukkue painii maalinteko-ongelman kanssa, ei ole fiksua valita joukkueesta kallista pelaajaa ja toivoa parasta.

Budjetti:

Koska rahaa on rajallisesti, pitää joukkueeseen löytää yleensä kaksi halpaa helmeä. Toki joukkueen voi kasata kakkoskentän pelaajista, mutta ongelmaksi nousee näiden pelaajien pistemäärät. Puolustajat saavat enemmän pisteitä, mutta liian montaa pistelinkoa puolustajaa ei löydy NHL:stä, jotka olisivat hintalaatu-suhteeltaan hyviä. On myös hyvä ottaa huomioon, pelaavatko pelaajasi ylivoimaa.

Hockey GM toinen jakso

Otteluohjelma

Kolme joukkuetta aloittavat jakson alussa kolmella pelillä neljään päivään. San Josen vieraskiertue on käynnissä ja vastaan asettuvat Philadelphia Flyers, Pittsburgh Penguins, sekä Columbus Blue Jackets.

Ilman ykkösmaalivahti Priceä pelaava Montreal Canadiens kohtaa Arizonan kotonaan ja pelaa sen jälkeen vieraissa ja kotona New York Islandersia vastaan.

Myös aiemmin mainittu Columbus Blue Jackets ottelee kolme ottelua loppuviikkona, mutta vastaan asettuu Ottawa, Nashville, sekä San Jose Sharks.

Ensi viikolla Buffalo, Edmonton, Nashville, Philadelphia, Washington ja Winnipeg pelaavat neljästi.

Hyökkääjät

Dale Weise (Montreal) 275 000€
Kolmoskentän laidalla viilettävä Weise pääsi ensimmäisen jakson aikana maalin makuun. Tehoja kertyi 8+3=11 ja 153 GM-pistettä, kuten Domilla. Weise pelaa myös Montrealin kakkosylivoimassa, joten hän on ehdoton hankinta jakson alkuun.

Max Domi (Arizona) 290 000€
Tie Domin poika on lyönyt itsensä läpi NHL-jäille ja lujaa! Viime jakson saldona 8+7=15 17 pelissä ja yhteensä 153 GM-pistettä. Tässä voidaan puhua jo suuresti lahjasta, sillä Domin hinta on alle 300k. Domi pelaa kakkoskentässä, sekä kakkosylivoimassa.

Brandon Saad (Columbus) 320 000€
Columbus on pelannut hyvin viime aikoina ja suurin kiittäminen on Brandon Saadia. Saad on iskenyt maalin kolmessa edellisessä ottelussa ja keräsi ensimmäisellä jaksolla tehot 7+4=11 ja 116 GM-pistettä. Saad pelaa ykköskentässä, sekä kakkosylivoimassa.

Alex Ovechkin (Washington) 490 000€
Totaalinen nobrainer jakson alkuun. Washington kohtaa tulikuumat joukkueet, Dallasin ja Coloradon jakson alussa kotonaan. Washington pelaa ensi viikolla neljä peliä, joten vaihdoillekaan ei ole tarvetta. Ovieta ostetaan jakson alussa todella paljon ja pelatessaan normitasolla, hänen hintansa nousee taivaisiin puolessatoista viikossa.

Puolustajat

Jason Demers (Dallas) 320 000€
Kymmenen pistettä ja 150 GM-pistettä ensimmäiseen jaksoon metsästänyt Jason Demers on saanut Dallaissa nostatta uralleen ja pisteitä ropisee. Demers löytyy Dallasin kakkosylivoiman pakista.

Ryan McDonagh (NY Rangers) 365 000€
"Mäkkäri" on löytänyt taas tehonsa ja on ehdoton hankinta Rangersin pelisuman aikaan. Hinta on halpa hiljaisen alkukauden ansiosta, mutta nyt pisteitä ropisee pelistä toiseen. Pitäkää silmällä!

Andrei Markov (Montreal) 370 000€
Ykköspakkipari, ykkösylivoima ja hinta alle 400k. Andrei Markovilla on mennyt alkukausi täysin putkeen ja hän saalistikin ensimmäisellä jaksolla 2+13=15 ja 180 GM-pistettä.

Roman Josi (Nashville) 405 000€
Josi paukutti ensimmäiseen jaksoon 4+8=12 16 otteluun keräten 181 GM-pistettä. Nashvillen viivan ykköstykki on järkevä hankinta ainakin ensi viikolle, sillä Nashvillellä on neljän ottelun viikko.

John Klingberg (Dallas) 410 000€
Ruotsin ihme löi itsensä viime kaudella läpi ja on nakuttanut tällä kaudella yli piste per peli tahtia. Klingbergin hinta nousi viime jaksosta reilusti, mutta mies on jokaisen sentin arvoinen.

Maalivahdit

Reto Berra (Colorado) 295 000€
Mitä on tapahtunut Berralle? Kahdeksaan otteluun yli 220 torjuntaa ja vain 11 päästettyä maalia. Nollapelejä kaksi ja 105 GM-pistettä. Eikä myöskään hinnalla pilattu.

Michail Neuvirth (Philadephia) 315 000€
Selkästi parempi valinta illasta toiseen Phillyn maalin suulle. Ei kuitenkaan pelaa niin paljon, kun pitäisi. Hinta on kohdillaan siihen nähden, että Neuvirth on nollannut vastustajan kolmesti yhdeksässä ottelussa.

Jake Allen (St. Louis) 325 000€
Allen on lunastanut itselleen St Louisin ykköstorjujan paikan ja on tällä hetkellä todellisessa iskussa. 12 otteluun kolme nollapeliä ja yli 300 torjuntaa. Ehdottomasti yksi parhaista hintalaatu-suhteeltaan.

Henrik Lundqvist (NY Rangers) 350 000€
Lunki-Henkka on kallis, mutta looginen valinta. 14 otteluun 186 GM-pistettä ja nollapeli. Rangers voittaa jatkuvasti pelejä ja Lundqvist on yksi näistä syistä. Jos rahat riittää pankissa, niin ehdoton valinta.

Lyö vetoa, tuplaa jännitys!

Muistathan, että Unibet tarjoaa mahdollisuuden lyödä pelaajien pisteistä, sekä maaleista! Näin ollen voit lyödä oman joukkueesi pelaajien puolesta vetoa ja tuplata jännityksesi! Muista myös muiden sivustojen loistavat NHL-tarjoukset!

100€ Bonus

100€ Bonus

100€ Bonus

vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert