FPL 2023-24 käyntiin – liity Vedonlyönti.comin kimppaan!

FPL 2023-24 käyntiin – liity Vedonlyönti.comin kimppaan!
Valioliigakausi 2023-24 alkaa 11. elokuuta ja samalla pyöräytetään käyntiin myös Fantasy Premier League-karkelot! Lue Vedonlyönti.comista parhaat vinkit kauden avauskierroksille!

Fantasy Premier League-karkelot käyntiin!


Valioliigan kausi 2023-24 alkaa perjantaina 11.8. hallitsevan mestarin Manchester Cityn vieraillessa Burnleyn kotiluolassa ja samassa rytäkässä päästään käynnistelemään myös uutta Fantasy Premier League-kautta! 38 kierrosta on jälleen edessä ja kausi paketoidaan 19.5.2024.

  • Liity Vedonlyönti.comin kimppaan tästä

Ennen kauden alkua FPL-pelaajat tarkkailevat silmä kovana uutisia pelaajasiirroista, loukkaantumisista ja toki myös harjoituskauden otteista. Viimeisimpänä kuumana uutisena on Gabriel Jesusin loukkaantuminen – Arsenalin brassikärjeltä jää ainakin pari kolme peliä välistä kauden alussa, joten 8,0 miljoonaa maksavaa pelimiestä ei meidän mielestämme kannata ottaa alkukaudesta mukaan joukkueeseen. Aston Villaa edustavan Ollie Watkinsin saa joukkueeseen samalla hinnalla ja vaikka ensimmäinen peli on Newcastlea vastaan, on tämän jälkeen tarjolla Burnleyta ja Evertonia. Unai Emeryn paletissa Watkins tulee operoimaan paljon vaarallisilla sektoreilla, joista tehdään myös paljon Fantasy-pisteitä.Kärkeen Vedonlyönti.comin raadille maistuu alkukaudesta Erling Haaland (14,0), mutta otteluohjelman kovetessa täytyy tätä yhtälöä arvioida uudelleen. Monella onkin norjalainen alkukaudesta mukana sen takia, että vastassa neljällä ensimmäisellä kierroksella on kaksi sarjanousijaa sekä Fulham, joten sijoituksesi voi jo potentiaalisesti kärsiä isoakin ”damagea”, jos et tähän ”template”-valintaan tässä vaiheessa suostu.

Vedonlyönti.comin Fantasy-aivoriihi on myös ennen uuden evidenssin ilmaantumista sitä mieltä, ettei puolustuspäähän kannata alkukaudesta sijoittaa isoja resursseja. Valioliigassa on tarkoituksena tällä tietoa lisätä peliajan pituutta samaan tapaan kuin mitä Qatarin MM-kisoissa nähtiin, mikä luonnollisesti vaikuttaa maalimääriin. Jos lisäaikaa nähdään jopa 7-10 minuuttia kauden ensimmäisissä peleissä, kannattaa mahdollisesti myös suosia pelaajia, jotka pelaavat paljon täysiä ysikymppisiä.Pelipaikoittain FPL:n value-pelaajia vaikuttaisivat olevan näin kauden alla West Hamin Alphonse Areola (4,0), kun mahdollisuutena on vielä siirtyä selkeäksi avauksen mieheksi muualle, Arsenalin Gabriel Magalhães (5,0), Brentfordin hyökkäyksessä isossa vastuussa tällä kaudella oleva ja keskikenttäpelaajaksi merkitty Bryan Mbeumo (6,5) sekä Brightonin João Pedro (5,5). Eriäviä mielipiteitäkin varmasti on ja ne sallitaan!

Vedonlyönti.comista löydät läpi kauden kuumimmat Fantasy-tärpit jo yli vuosikymmenen pelikokemuksella! Tarkoituksena on löytää etenkin alkukaudesta value-pelaajia, joiden hinta on edullinen pelaajan pistepotentiaaliin nähden. Näillähän tätä peliä dominoidaan – kuka tahansa osaa valita joukkueeseensa Haalandin tai Mohamed Salahin, mutta on eri asia, kannattaako joukkueessa roikottaa kaikkein kalleimpia pelaajia! Joskus vastaus tähän kysymykseen on totta kai myönteinen.