Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

FanTeam-ennakko - Liiga 5.3.2016

fanteam

Vedonlyonti.comin viikottaisessa sarjassa käydään viikon parhaan kierroksen ottelut läpi ja ennakoidaan kierroksen onnistuvat pelaajat. Viikon toisessa ennakossa panostetaan Liigan kolmanneksi viimeiseen kierrokseen.

FanTeam on maltalainen yritys, joka tarjoaa Daily Fantasy Sports-pelejä ETA-alueella. Daily Fantasy Sports (DFS) on ollut kovassa nosteessa viime vuodet varsinkin Yhdysvalloissa. DFS on hyvin samantapainen, kuin Liigapörssi tai HockeyGM, mutta pelijaksot ovat selkeästi lyhyempiä ja mikä parasta, sitä voi pelata rahasta.

Kierroksen ottelut

Lukko - Hifk

Hifk tarvitsee vain pisteen voittaakseen runkosarjan ja se lähtee saalistamaan sitä Raumalta. HIFK voitti tyylipuhtaasti eilen Kärpät, kun Lukko huilasi. Lukko on kahden ottelun tappioputkessa, joten vierailta voidaan odottaa tänään maaleja.

Kalpa - KooKoo

KooKoolla on vielä periaatteessa mahdollista päästä sääliplayoffeihin, mutta mahdollisuudet ovat todella ohuet. Joukkue ei onnistunut tekemään maalia edes Ässien verkkoon, joten Lukkoa vastaan maalijuhlaa ei voida odottaa.

Kärpät - TPS

Kärpät on lähes satavarmasti Liigan toisella sijalla runkosarjan päätyttyä. TPS:llä vastaavasti on vaara pudota suoran playoff-paikan ulkopuolelle. Kärpät ei vakuuttanut eilen, kun TPS vastaavasti kampesi itsensä eilen 5-1 tilanteesta viimeisessä erässä 6-6 tulokseen ja voitti ottelun JYPiä vastaan jatkoajalla.

Pelicans - HPK

Pelicans omaa pienen mahdollisuuden kuuden joukkoon, kun HPK:n kausi on vastaavasti ohi. Kotijoukkueella on tänään enemmän lautasella ja alla eiliseltä 5-1 voitto Ilveksestä.

Sport - Blues

Sport on pakkovoiton edessä. Ässät hengittää joukkueen niskaan ja Sport onkin pelannut loistavasti kotona. Blues tuppaa tekemään vähintään maalin jokaisessa pelissä, mutta Sportilla on tänään paljon panoksena.

Tappara - Saipa

Tässä ottelussa vastaavasti Saipalla on kaikki pelissä, sillä joukkue taistelee kotiedusta. Tappara tulee kauden päätteeksi jäämään sijalle kolme. Saipa on ollut varsin ikävä vastustaja Tapparalle aina, joten vierasvoittoa ei voi pitää yllätyksenä.

Ässät - Ilves

Ilveksen pelaajista näki eilen, että joukkue on luovuttanut kauden. Kauden surkeimmassa ottelussa tuli kotona kuokkaan Pelicansilta 1-5 ja Ilves teki maalinsakin vasta viimeisellä minuutilla. Ilveksen pakkikalusto on surkea ja Ässät taistelee paikasta kymmenen joukkoon. Ässät vie tämän ottelun todella selkeästi.

Pelaajat

Maalivahdit

Ari Ahonen (Ässät) 8,6M
Ahosen nollapeli ei ole tänään kaukana, sillä Ilves pelasi eilen järkyttävän huonosti. Ässät puolustaa tiiviisti, sillä kolmen pisteen voitto on pakko saada.

Mika Järvinen (Sport) 14,1M
Järvinen on järkyttävän kallis, mutta Blues ei tänään maaleilla juhli. Lähes satavarma voitto ja nollapeli ei ole kaukana.

Puolustajat

Tuukka Mäntylä (Tappara) 5,7M
Kuten aiemmin tällä viikolla, Tuukka Mäntylä on täysin ilmainen pistepotentiaaliinsa nähden. Hyvä budjettipakki.

Niko Peltola (Sport) 11,6M
Peltolan hinta on yllättävän kova, mutta vastassa on Blues. Peltola saa ylivoimavastuuta ja Bluesia vastaan ylivoimaa on varmasti luvassa reilusti.

Adam Masuhr (Kärpät) 12M
Masuhr laukoo Liigassa eniten, joten pisteitäkin tarttuu vahingossa. FanTeamissa takonut mukavasti pisteitä ja ei ole täysin järjettömän hintainen.

Hyökkääjät

Francis Pare (TPS) 7,2M
Pare paukutti eilen hattutempun ja TPS:llä edessä todella tärkeä ottelu. Pare on todella halpa siihen nähden, että hän on nakuttanut kahdeksan maalia 15 otteluun.

Chad Rau (Saipa) 9,4M
Raun hinta on totaalinen lahja. Vaikka ottelu on Tapparaa vastaan, on Saipalla suuremmat panokset otteluun. Rau on voittamassa Liigan maalipörssin ja hänen hintansa ei pitäisi missään tapauksessa olla alle 10 miljoonaa.

David McIntyre (Saipa) 9,4M
Kuten Rau. McIntyren hinta on naurettavan halpa. Tämä kaksikko tekee satavarmana tänään pisteitä, joten heistä saa todella loistavan tutkaparin hyökkäykseen.

Jarno Kärki (Ässät) 11M
Ilvestä vastaan Kärki tulee tänään takomaan maalin jos toisenkin. Ässillä on selkeä etulyöntiasema päivän otteluun.

Sebastian Aho (Kärpät) 13,2M
Kärppien kultakypärä pääsee tänään nakuttamaan pisteitä Setästä vastaan. Hinta on kohdillaan, vaikka TPS:llä on suuret panokset otteluun.

FanTeam Bonus

FanTeamiin on tarjolla 200% talletusbonus. Saat talletusta vastaavan summan bonuksena, jonka ajan saat turnausten osallistumismaksun rake-osuudesta 50% alennuksen. Tämä tarkoittaa siis sitä, kun osallistut 10+1 euron turnaukseen, todellinen maksu turnauksesta on 10+0,5 euroa. Maksimibonus on 500 euroa, jonka saa 250 euron talletuksella!

Tuoreimmat uutiset

vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert